Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih peki Uefa bunlara bu imkani niye sundu son careleri bu kisaltilmis cas mahkemesi ise ?

Niye uzun süreyi secip fenere ülke icinde cezayi kesmedi, avrupadan hemen men etmedi, hersey bitmis oluyordu ?

Sikecilerin burda rolü ve etkisi yokmu diyorsun ?

Esas utanilmasi gereken durum bizim ne etkimiz oldu simdiye kadar ?
    Ülke içişlerine UEFA'nın direk müdahalesi söz konusu değil.ancak birtakım ikazlarda bulunabilirler.bu iş FİFA'lık.iç işlerimizin hörekesine FİFA bakacak.

Şunu net olarak öğrendimki fb'nin avrupada zerre kadar lobisi yok.2 senedir boş işlerle uğraştılar.bize gelince gerekli yerlere şikayet ve taleplerimiz zamanında ilettiğimizi düşünüyorum.herşeyden öte 2 senedir bu sitenin inanılmaz çalışmaları oldu.bir kulübün hakları nasıl istenirin örneği burada.emek,istek,arzu burada.bordomavi.net çok başka.

Yorum

• Trabzonspor kulübü yatsın kalksın bu siteye dua etsin.Sadri başkanım kulakların çınlasın

Yorum

• Önümüzde yaklaşık 1 ay gibi kısa bir süreç var ve herkes rahat olsun ki bu şikeciler CAS tarafındanda son okkalı tokat'ı yediğinde hem emek hırsızlarının hemde yandaşı TFF'nin ne gidecek nede başvuracak yeri kalmayacak.

CAS'tan sonra bizim yönetim artık işe el atmalı ve TFF'yi tekrar Disiplin Kurulu kararlarını gözden geçirmeye davet etmeli. Aşikardır ki UEFA'da böyle bir istek hatta tehditte bulunacaktır.

TFF'nın bu süreçten sonra 2 seçeneği vardır ya şikecilere elveda diyip hırsızların esir aldığı kupamızı verecek yada tüm ülkeyi haysiyetsiz emek hırsızları için yakacak. Fakat onu yapacak yüreği TFF'de göremediğimden içim rahat. Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor ve önümüzdeki seneler Avrupa biletini kapan takımlar her sene tazminatını TFF'den söke söke alır ve bunun altından TFF kalkamaz, ayrıca yandaş TFF emek hırsızlarını Türk Futbolunun geleceğine; daha da önemlisi Türkiye A Milli Takımına değişirse ve üstün görürse sözün bittiği yerde oluruz.

Şimdilik bekleyeceğiz ama kararların TFF'ye kadar olan kısımlarda kesin olduğu tüm yandaş medya tarafından bile biliniyor. Merak konusu olan kısım ise ondan sonra bence.

Not: Güzel ülkemizin bazı kesimlerinde (Siyaset Akp,Chp'den tut meclise giremeyen partiler) onur, şeref, haysiyet ve Allah korkusu kalmamış. Güçlü ne derse odur anlayışı benimsenmiş durumda. Futbol için söylemiyorum sadece bu ülkemiz için büyük bir utanç kaynağıdır. Şike süreci gerçekleri apaçık ortaya sermiştir. Allah iyi etsin ne diyelim.

Yorum

• UEFA bi karar vermişse tazminatı ne olursa olsun arkasında durmalıydı.. sonunda bişey çıkacağına inanmıyorum ama Fenerbahçe gereksiz yere prim yapmış oluyor..

Yorum

• Şu süreçte neler yaptığımıza dönün bir bakın. Çıtayı da asla yaptıklarımızdan aşağıya koymayın. Çok daha büyük işleri başaracak bilgi, beceri ve potansiyele sahibiz.

O kupa müzemizden içeri girecek ve şikeciler cezalandırılacak.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Hakimleri falan alacaklar gibi cümleler gördüm sabah aslı var mıdır? Bu şikeciler o işi de halletmesin? Bunlardan her türlü haltı beklerim Allah korkusu yok bunlarda..
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu süreçte neler yaptığımıza dönün bir bakın. Çıtayı da asla yaptıklarımızdan aşağıya koymayın. Çok daha büyük işleri başaracak bilgi, beceri ve potansiyele sahibiz.

O kupa müzemizden içeri girecek ve şikeciler cezalandırılacak.
                O gada.

Yorum

• Oktay vural bugün Trabzondaymış, neler oldu, acaba sözleri hakkında soru soruldumu? çok merak ediyorum gerçekten o sözlerine karşı tepki verildi mi?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ülke içişlerine UEFA'nın direk müdahalesi söz konusu değil.ancak birtakım ikazlarda bulunabilirler.bu iş FİFA'lık.iç işlerimizin hörekesine FİFA bakacak.

Şunu net olarak öğrendimki fb'nin avrupada zerre kadar lobisi yok.2 senedir boş işlerle uğraştılar.bize gelince gerekli yerlere şikayet ve taleplerimiz zamanında ilettiğimizi düşünüyorum.herşeyden öte 2 senedir bu sitenin inanılmaz çalışmaları oldu.bir kulübün hakları nasıl istenirin örneği burada.emek,istek,arzu burada.bordomavi.net çok başka.
                    Taraftar olarak demiyorum kulüp olarak diyorum, sikecilerin kac tane avukat degistirdigini gördük, bizim simdiye kadar tarihimizin en önemli meselesinde haklarini koruyamamasindan bahsediyorum.

Gerekdigi zaman konusmaz, gerekdigi zaman aciklama yapmaz, gereksiz yere aciklama yapar, yanlis seyleri söyler, yanlis yerlerde bulunur sonrada etkili oldukmu diyebilecegiz ?

Galatasaray yönetimi son Sikebahcelilere yapdiklari aciklamada "Basiretsiz yönetim" diye sucluyorlardi. Peki sikeciler o kadar sike yapdikdan sonra halen elini kolunu sallaya sallaya hem avrupada hem süperligde oynayabiliryorsa bizim yönetime ne denir ?

Birde inanilmaz yüksek rakamlar vermis Sadri Sener döneminde avukatlara. (Haciosmanoglu aciklamasi)
                    En son sanatik tarafından düzenlendi; 20.07.2013, 00:13.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İHO belli ki şike davası konusunda yaptığı tek hazırlık siyasi iradeye şirin gözükme üzerine kurgulanmış.Sağ'a sol'a laf sokuşturuyor ama iş kupayı asıl vermeyenlere geld imi siniyor.Sinmenin ötesinde methiyeler düzüyor.İho anlaşılıyor ki kurusıkı atıyor.Hiç bir gücü falan da yok.Kayseri başkanı Recep'e atarlanıyor ama asıl şikeci tosuncuk Mecnur'u da yalamaktan çekinmiyor.İHO kusura bakmasın ama bu tarz hadi ben üçüncü sınıf demiyim ama ikinci sınıf mafyoz söylemlerle bir yere varamaz.Aralık ayında ivedilikle seçimlerde alaşağı edilmeli.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oktay vural bugün Trabzondaymış, neler oldu, acaba sözleri hakkında soru soruldumu? çok merak ediyorum gerçekten o sözlerine karşı tepki verildi mi?
                        Trabzon kupaları sahada kazanması lazım cümlesinden sonra küfredip sayfayı kapattım. Başka ne dedi bilmiyorum...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet bu konuda dönüp ülkeye baktığımızda hakkımız olanı hırsızların elinden almanın bu kadar zor olmasını ancak kapitalist sistemin uşakları tarafından idare edildiğimizi söyleyerek açıklayabiliriz...

Ancak:"Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır".
                          Umarım dediğiniz olur.

Tek isteğimiz,çabamız bu yönde.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umarım dediğiniz olur.

Tek isteğimiz,çabamız bu yönde.
                            Selçuk bey; http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=42705

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Abdullah Kığılı'nın açıklaması sinir bozucu insan ister istemez bir yerlerden garanti mi aldılar diye soruyor kendine..

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İHO belli ki şike davası konusunda yaptığı tek hazırlık siyasi iradeye şirin gözükme üzerine kurgulanmış.Sağ'a sol'a laf sokuşturuyor ama iş kupayı asıl vermeyenlere geld imi siniyor.Sinmenin ötesinde methiyeler düzüyor.İho anlaşılıyor ki kurusıkı atıyor.Hiç bir gücü falan da yok.Kayseri başkanı Recep'e atarlanıyor ama asıl şikeci tosuncuk Mecnur'u da yalamaktan çekinmiyor.İHO kusura bakmasın ama bu tarz hadi ben üçüncü sınıf demiyim ama ikinci sınıf mafyoz söylemlerle bir yere varamaz.Aralık ayında ivedilikle seçimlerde alaşağı edilmeli.
                                Tüm eleştirilerine hak verilebilirde şu alaşağı etmeyi aklım almadı.horondaki gibimi hani alaşığı vurdizi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X