Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aa siz de hem suçlusunuz hem güçlü

Savcı sivasa giden balıklarla ilgili, cinci hocaya verilen parayla ilgili işlem yaptı mı hayır. Demek ki TS korunuyor. Amaç fb yi ele geçirmek. Hükümet yargı UEFA FIFA hepsi fb ye komplo kurmak için birleşmişler.

Neden bahsediyorsunuz.?

Hani balıklar

Yorum

• Yargıtayın işi uzatmasının tek sebebide siyasidir RTE nin işleridir.Eğer yargıtay kararını vermiş olsaydı-dosya kalınmış falan hikaye,seçim var ya- kabak gibi olan şike tam tescillenecekti ve CAS ıda etkilerdi,uefa yıda.Yok böyle bir rezillik hukuku bile ayarlamışlar aman önce cas uefa versin ceza yargıtay sebep oldu demesinler..REZİLLİK ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ISLAH ETSİN HEPİNİZİ
      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• SOKARIM UEFA YADA CAS ADA YARGITAYADA ALAYINADA.YETER LAN CANIMIZDAN BEZDİRDİNİZ.2 YILDIR SUÇLU PSİKOLOJİSİ BİZ ÇEKTİK.BİR NEBZE ZARAR ETMEDİ PEZEVENKLER.UEFA DA YARI FİNALE KADAR GELİP PARAYI KIRDILAR,BORSADA KAZANDILAR,2 YILDIR TEK KURUŞ ZARAR ETMEDİLER.RESMEN .ŞAK GEÇİYORLAR BİZİMLE.BU KADAR O..ÇOCUĞU VARKEN NASIL SÖVMEYEYİM. BUNLARI EN UFAK DESTEK VERENİN GAZETESİNDEN TV SİNE,SİYASETİNDEN SEYRİCİSİNE TOPUNUN ANASINI AVRADINI.... NAMUSSUZ KÖPEKLER,ŞEREFSİZ MENDEBURLAR.aLLAH TAN KORKMAZ KULDAN UTANMAZLAR..
        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende sinir ve nefret doluyum... ayrıca bu tff muhtemelen istifa edecek yada ettirecekler...
          istifa kesinlikle çözüm değil.evet bende istemiyorum bu ve bunun gibi ahlak yoksunu haysiyetsiz kişilerin böyle mevkilerde bulunmalarını. ancak yerine gelecekler gine bu sistemin parçası olacak. senelerdir dönen dolaplar ilk defa böyle ortaya çıkmışken temizlenseydik kimsenin maçası yemezdi kolay kolay bu işlere girmeye. ama artık daha da net anlaşılıyorki bir senaryo yazıyorlar ve bize senelerdir izletiyorlar. bazı istisnalar hariçte istediklerini yapıyorlar.

en azından haklı şampiyonluğumu 40 gün sonra alıcam. hiçbir kuruma güvenim olmasada...
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi
            HABERE BAKIN http://skorer.milliyet.com.tr/aziz-y...19/default.htm TÜP KAFANIN GAZTESİ BU O..ÇOCUĞU AZİZ ÇILDIRIM DENEN YAVŞAĞIN PANDİKLENMİŞ GİBİ ÇIĞLIK ATTIĞINI YAZIYOR.ULAN YATACAK YERİNİZ YOK.ÖLSENİZ- TÜPKAFA,AZİZ - MEZARINIZA TÜKÜRECEM AHDIM OLSUN.
            Haberin şu kısmına bakınca bile bu adamın ne kadar şerefsiz biri olduğu ortaya çıkıyor. Adam gazetecileri emir eri yapmış. Süreçle ilgili farklı bir yoruma bile tahammülü yok. Buna edilecek küfür ez kalır, ne desem bilemiyorum.

‘ÇILDIRTMAYIN BENi ARKADAŞ’
            Hukukçuların olumsuz yorumları karşısında adeta çıldıran başkan Aziz Yıldırım’ın, “Ne diyor
            bunlar?” diyerek talimatlar savurduğu ortaya çıktı. Sonrasında televizyon kanallarının yetkilileriyle konuşan başkan Yıldırım’ın, “Beni çıldırtmayın arkadaş. Bunların hepsiyle hesaplaşacağım, dava edeceğim. Yalan söylüyor bunlar, yalan. Bunları televizyonlara çıkartmayın. Fenerbahçe’nin bayramını kutlamasına engel oluyorlar. Bunlarla hukuksal anlamda uğraşırım. Siz de yanlış ve bilgisiz insanları, eksik bilgiyle yorum yapanları televizyonlara çıkartıp kamuoyunu aldatmayın” diyerek tepki gösterdiği iddia edildi.
            2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Maalesef haklısın.

Bu ülkede mahkeme bile vereceği kararın zamanı için bir yere bakıyor adeta. Adaletli olmayınca, bölücülük ve ayrımcılığın daniskasını yapıyorlar.

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              CAS falan hikaye ama benim canımı çok sıkan başka birşey var,

Bu arada merhaba arkadaşlar,

Yargıtay 1 yıl'dan uzun süredir karar verecek diye bekliyoruz,

Kararını verseydi ve bu kişileri tekrar hapise alsaydı, fb uçaklar dolusu insanı UEFA disiplin duruşmasına, tahkim savunmasına götürebilir miydi ?

Görevlerini bırakmak zorunda kalacak olan Aziz, şekip ve diğerleri yerine gelen insanlar konuyu CAS'a götürecek miydi ?

Bugün ve bugünden önceki tüm saçmalıkların sorumlusu bizim efsanevi başbakanımızdır.

Ülkeyi ve yargıyı o kadar iyi yönetiyorki bugünleri gördük.

Artık çok ciddi anlamda ülkeyi terketmeyi düşünüyorum,

Bu kadar iğrençleşmiş bir düzen içerisinde ne aile kurar, ne de kurduğum ailenin güvenliğini sağlayabilirim.

Utanıyorum, kahroluyorum, nefret ediyorum.

Bu cezaları UEFA değil türk mahkemeleri ve TFF verebilmeliydi.

Yarın UEFA her istediğimizi verse ne olur ? Tekrar türk ligine döndüğümüz zaman güvenebilecek miyiz otoriteye ?

Nefret doluyum nefret, dizginlemek de istemiyorum bu hissimi
              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Özellikle koyu kısımlar.

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Var tabiki,

Yargıtay'ın hükümetin kontrolünde olduğunu düşünüyorum.

Geçirecek mi ? evet, geçirecek

Ama bunun zamanlaması önemli,

Adamlar Azize fırsat veriyorlar ne zamandır, azize verdikleri fırsatla masumların hergün biraz daha ağlamasına sebep oluyorlar.

Ben böyle vicdansızlık, böyle karaktersizlik, böyle iğrençlik görmedim.

Ayıptır ya, ayıp.

Dünya şike rekortmeni adam 2 sene geçmiş davanın üzerinden hala kulübün başında,

yazıklarrrrrrr olsunnnnn
                ,
                En son UğuR tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 11:40.
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• yok arkadaslar sikeciler gruplara kalarak ve gitmemis olduklari yilida 2 ikinci yil olarak saydirabilirseler 2 yili cekmis oluyor geriye uefanin vermesi gereken diger ülke ici cezalar kaliyor.

Onlarida ülkemizde kimse verdirmeyecegine göre sikeciler artik hem avrupada devam oynar hemde küme düsürülmezler.

bunlara ülke ici cezayide ancak 2014/2015 sezonuna birakirlar. Kupamizida vermezler bizde fifa mifa cas derken 2015 olur burdada bekleriz daha.

Yoyok arkadaslar. 30 agustos beklemiyorum ben cunkü ondan sonra sezon sonunu bekler sonra bir sezon daha bekle bekle oglu bekle.

Yeter artik.
                  En son sanatik tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 11:26.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Prosedür bu arkadaslar niye karamsarlasiyordunuz ki?
                    8 ay bekleyecektik simdi 40 gün
                    Cas in ceza yi kaldiracagina inaniyorsaniz diyecek sözüm yok 40 gün boyunca gazetelerde medyada hep fb söyle böyle dicek
                    Kanmayalim aldanmayalim sunlarin yalanlarina
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bir not: UEFA ülke içindeki yargılamayı düzelt diye baskı yapacaktı. Şimdi bu CAS sonrasına mı kaldı? O zaman lig başlamış olacak...Bu da sıkıntı...
                      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir not: UEFA ülke içindeki yargılamayı düzelt diye baskı yapacaktı. Şimdi bu CAS sonrasına mı kaldı? O zaman lig başlamış olacak...Bu da sıkıntı...
                        evet cas sonrasına kaldı lig başlaması farketmez fb ile oynayan takımlar o haftayı bay geçer...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bilmediğimiz görmediğimiz neler oluyor kimbilir.
                          dikkat ettinizmi hacı başkan konuşmuyor
                          bu fener için hayra alamet değil
                          hacı başkan işin peşinde bence rahat olun.

Yorum

• Normal prosedür işliyor bana göre. Sonuçlarını hep beraber göreceğiz, ben eminim.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İcim karardi yaw:-)
                              anma karamsarsiniz.
                              Uefa ayagina sikarmi bu kadar tape delil varken biz trabzon taraftari varken karamsar olmak.sadece macera aramaktir.
                              ben.inaniyorum ki ins cas cezayi arttirark verecektir.
                              benjm icim rahat
                              tek sikintim cok uzadi ya.bu is yanarim da ona.yanarim
                              2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• bu azizeye ne oluyo bu tedbir kararlarıyla bir yılımız affedilebilir diye karardan hemen sonra açıklama yaptı. ne kadar şerefsizler ya
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Yükleniyor...
                                X