Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hadi gidin annenizin liginde oynayın siz hadi oşştt köpoğulları
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• bunun altından kalkılmaz emroş ,altında kalınır ..iyi anladın

Yorum

• uefa şu gelecek yazının bi kopyasınıda Tayfun bayırdır ve Emreye gönderiver..

Yorum

• emre -takımları karşılarına alan açıklamaları doğru bulmuyorum Burak vs

4 dk sonra -biz o yıldan beri zirveye oynuyoruz,ilk 5 e giremeyenler düşünsün. oruç ağız anana sövdürdün çocuk

Yorum

• volkan o koca kafanı sulalenı ust uste koyp s.... senın bu kadar antipatik kendini bisi sanan adam olabılırmı . mubahir diyo 2010 yılında ts de oynayan ve sonradan transfer olmus futbolculardan cogu o sezon sampıyon olduklarını soyluyor burak yılmaz tolga zengin bunlardan bazıları mıllı takım kampında bunlarla bu konu hakkında konustunuzmu diye bizim yanımızda bunları diyemezler diyo be koca kafasını o nursuz suratını s.... cocugu

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Açık açık böyle mi söyledi ?
              Mealen...

Basın mensubunun sorusu üzerine böyle bir şey olacağını sanmıyorum falan dedi...
              '9'
              fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu volkan serefsızı ne bılıyor bızım maıl attıgımızı uef ya bu arada konusamıyorum dıyor serefsız konus lan tutan mı var
                Konuşamıyorsa niye oraya çıkmış? Hey Allahım,yarabbim...

Yorum

• Hahahah.Ulan adamlar 5 senede 3 sene Avrupadan tekme yedi hala konuşuyorlar.Namussuzlukla gurur duyan adamlar görmüş olduk.

Yorum

• Demirören S.Kılıç ile görüşmüş bugün,Kararlarımızın arkasındayız Uefa'dan bir yaptırım beklemiyoruz demiş...
                    '9'
                    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• o kadar boş anlamsız bir basın toplantısı olamaz ya.konuşmak istemiyorum çok şey var ama diyemiyorum diyip bitirdi toplantıyı ütü kafa.Türk Adeletine 2 kere çamur sürdü toplantıda bu ülkede kanunun dediği hep doğrumu dedi.bunu kamu önünde söylemeyez buna dava açılmalı

Yorum

• Tff bir düsse,anında kupa bize verilecek ve hepsi kocaman bir g...t olacak..

O günleri sabır ile bekliyorum.O gün geldiginde Dünyanın en güzel günü olacak.

Yorum

• Biri küfürbaz-serseri, biri ırkçı-çocuğu üzerine yalan yemin eden biri.
                          ne beklersiniz bunlardan?
                          Bu medyadan ne beklersiniz.
                          Servis mafyası olduğunu bilmeyenin olmadığı adamı sporun en sevimli yüzü diye lanse ediyorlar.
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• bu emre uefa finalinde oynayamadığı için kuyruk acısı yaşıyor...
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

• Hacı başkana taktım ben durum bu şekilde devam ederse kendisi benim için hain olacaktır.

Yorum

• Volkan nasıl bir sokak çocuğusun sen.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X