Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kupa gelmeden lige başlamamalı.
Zaten hakkım olan kupayı 2 sene gecikmeli verdiler diye her şeyi unutamam ben...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
-
Ceza bekliyorduk zaten beni şaşırtan 2 yıl ile 200 yıl arasında benim için bir fark yok, o takım küme düşmeden, Federasyon başkanları ve Disiplin kurulunda skandallara imza atanlarda yanmadan se-vin-mem.
artık fener ve tff düşünsün, uefa diyorki fener şikeci tff diyorki sahaya yansımadı, bakalım bu tokat suratamı yoksa .........'ya mı yansıyacak. Görevi kötüye kullanma, parayla şerefini satıp bedene yansıtmama devirleri bitti, oh be. TFF disiplin kurulu kararı-Tahkim ve fenerbahçe dünya gözünde TESCİLLİ ŞİKECİSİN, şimdilik bu kadarı yeter, sizde gram haysiyet yoksa azizin evine gidip meşalelerle arkandayız dersiniz, varsa o meşaleleri ne yapacağınızı biliyorsunuz. CAS'mayın, çünkü sizi yeterince CAS'tılar.
Yorum
-
İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeri sayım yapan arkadaş ... 2 de takıldık ? :-)
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fanatik, Tahir Kum ve Istanbul yandaslari ne haldedir simdi.
FrancescoTotti
Yorum
Yorum