Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Günaydın Celal
    vallahamıya bu sanı iştirya bize olmayıpta bjk de olan neyi gördüde gittiya...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Halil Akhisar'a ayıp etti...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tüpçü kupayı vermicek anlasıldı.. Uefa ya sallamıs bıde adıl madın dıye bırılerındende destek almıskı ıstıfa yok dıyo artı yabancı konusunda azızın dedıgı oldu , fb ıstemese olmazdı bu , cok pıs kufur edıcem sımdı

Yorum

• Konu nedir usta.
          İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Halil Akhisar'a ayıp etti...
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• bekle bekle ağaç olduk
            En son beitar tarafından düzenlendi; 05.07.2013, 15:59.

Yorum

• fener yabancı olayını niye destekliyor, diğerleri niye karşı çıkıyor? biri bana açıklayabilirmi
              trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• Bir teori oluşturmuştum, herşey o teoriye uygun ilerledi ve teoriyi doğruladı, buna dayanarak; ...Bundan sonrasında başbakandan yada partisinden chp ve mhp türü açıklamalar gelmeyecek, üzgünüz, bu kulüp bunları haketmiyor türü teselli edici açıklamalar gelecek.

Teorin neydi diye sormayın bir kaç defâ yazdım, yazması uzun sürüyor.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu basın mensupları da az değil UEFA TFF'nin kararlarını değiştirmezse ne yapacaksınız diye sorduklarında Ufuk Özerten illa böyle bir şeyin olmasını mı istiyorsunuz diye çıkıştı millet de yok biz istemiyoruz dedi...

Yöneticiler hakkında verilecek kararlara uymak zorundayız dedi ama takımlar konusunda aksini söyledi. "Böyle bir talep gelirse Avrupa'da bile futbol tartışılır noktalara gelir, bunlar kolay değil önce kararları görelim" dedi. Buradan çıkan mesaj sonuna kadar direnecekleri yönünde...

Cezaları varsa çekerler dedi ceza alacaklar demedi...
                  Avrupa'da futbol tartışılırmış? siz gidersiniz biz tartışırız...

UEFA Yunanistan'da 3 takımı amatöre yolladığında yada juventus düşürüldüğünde Avrupa ne kadar tartıştı ise o kadar tartışır. fenerin düşmesi ne Avrupa'nın meselesidir nede Türkiye'nin. sadece muhtarlıkla yönetilen Fenerbahçe mahallesinin meselesidir...

Yorum

• İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fener yabancı olayını niye destekliyor, diğerleri niye karşı çıkıyor? biri bana açıklayabilirmi
                    gs ile maddi ve manevi olarak fark acılacagını düşündüğü için şikebahçe 6+0+0 destekliyor.
                    aynı şekilde gs'de aradaki farkı acmak için federasyona baskı yapacak. bu şekilde tüpçü gidecek.
                    şimdiden haluk ulusoy'a hayırlı olsun diyebiliris.

Yorum

• İlk olarak RizeLim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gs ile maddi ve manevi olarak fark acılacagını düşündüğü için şikebahçe 6+0+0 destekliyor.
                      aynı şekilde gs'de aradaki farkı acmak için federasyona baskı yapacak. bu şekilde tüpçü gidecek.
                      şimdiden haluk ulusoy'a hayırlı olsun diyebiliris.
                      kimin fark atacağı hiç belli olmaz. bu işten sadece cavcav zararlı çıkar. 10 bin dolara siyahi futbolcu getirip 10 milyona satamaz

Yorum

• federasyon başkanlığına ulusoyu diyoruz ama ben daha çok feneri düşürebilecek ve başbakanın işaret ettiği biri olacak diye düşünüyorum.

arada fenerliler celal doğanı hatta ulusoyu iteleyecekler ama hiç adı geçmeyen biri çıkabilir.

bu konuda sanırsam başbakanın direktifiyle Trabzon ve Anadolu kulüpleri belirleyici olacaktır. bakalım gs destek verecek mi bu operasyona...

Yorum

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2+1, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          federasyon başkanlığına ulusoyu diyoruz ama ben daha çok feneri düşürebilecek ve başbakanın işaret ettiği biri olacak diye düşünüyorum.

arada fenerliler celal doğanı hatta ulusoyu iteleyecekler ama hiç adı geçmeyen biri çıkabilir.

bu konuda sanırsam başbakanın direktifiyle Trabzon ve Anadolu kulüpleri belirleyici olacaktır. bakalım gs destek verecek mi bu operasyona...
                          Haluk ulusoy durup dururken ortaya cikmamistir.
                          Illaki destek aldigi birileri vardir.
                          Secilmiyecegi bi yarisa aday olacagini zannetmiyorum.
                          Su anki durumda fb nin adayina rakip olarak cikacak aday kesin baskan olucaktir.

Yorum

• haluk Ulusoy daha önce başbakana rest çekerek aday olmuş ve kazanmıştı. başbakan kendisine daha önce rest çekmiş adamı istemez. 2. ve 3. lig kulüpleri başbakandan direkt etkilenir. birde bizim hacı ve ekibini sayarsak başbakanın göstereceği aday seçilecektir diye düşünüyorum.( kürşat tüzmen sürpriz yapabilir) ulusoyu başbakanın destekleyeceğini düşünmüyorum...

Yorum

• Beşiktaş'ın hedefindeki Tolga Zengin, açıklamalar yaptı.

Tolga, "İlla ki gideceğim diye bir derdim yok. Kulüpler anlaşırsa giderim. Ayrılsam bile Trabzonsporlu'yum" dedi.

Gelişmeleri yorumlayan milli file bekçisi, "Trabzonspor'da çok yorulduğum, gitmek istediğim doğru. Annem istemediği için yurt dışına gitmedim. Beşiktaş bir süredir beni istiyor. Başkanımız aradı, 'ne diyorsun' diye sordu. 'Siz bilirsiniz' dedim. Gerisi kulüplere kalmış" dedi.

Tolga, Beşiktaş ile yapılacak sözleşmeye, 2010-2011 şampiyonluk kupası geldiğinde Trabzon'daki kutlamalar için özel izin maddesi koydurduğu yönündeki iddialara ise "Ne kutlaması? Biz zaten o sezonun şampiyonuyuz" yanıtını verdi.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İnşallah cezaları artar ve milli takimlara da ceza gelir
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Yükleniyor...
                                X