Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala kıskanıyorlar diyor. Sanki 10 tane ŞL kupaları var.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gazeteciler alkışladılar. PESSSSSSSSSS artık PESSSSSSSSSSS.

MNG kargoyu basip bayragimi alacagim eve gidip asacagim
      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Eskiden masallar anlatırdı, artık masal da anlatamıyor, iyice bunamış bu müsvedde insan.

Yorum

• utanmasa şikeyi Trabzon yaptı...şike organizasyonunun elebaşıda Mustafa Yumlu diyecek dellama
          1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet dogru orayi kacirmisim. Peki ama basindan beri bu dile getirildi? Simdi Sekip ile Ilhan'in şike nedeniyle aldiklari cezalar Yargitay'da mi?

..
            Millet karıştırıyor. Evet şike suçları yargıtayda...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Aziz Yıldırım son olarak taraftar merak etmesin bu sezon içeride başarıları elde edeceğiz dedi. Yani ceza alacaklarına inanıyor adam fuzuli 1 saat zırladı.
              2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Celal seni yönetime şikayet edeceğim. Bana bu işkenceyi çektirdiğin için

Kulaklarıma yazık...

Bu gerizekalıyı dinledim bir süre kendime gelemem herhalde....

Son olarak gazetecileri uyardı; yalan haber yapmayın UEFA burayı takip ediyor diye. Salak kendisi UEFA'ya posta koydu.Karşılığı şemsiye olur artık
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  boşver abi kafaya takmaya bile değmez.. biz bütün suçlamalardan beraat ettik çok şükür...
                  doğru söylüyorsun iddia iddia makamının kanıtlaması gereken bir durum... bizlik birşey yok aslında kanıtlasın itoğluitler...

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    -" 'Sayın' deyince, birden başkasına söylüyorsun sandım."

.
                    Yok abi muhabirin kullandigi ibareyi kullandim sadece.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      renkdaşlar şimdi bunlar sportif yargımı istiyor normal yargı mı
                      şemsiyeden başka bişey istediği yok...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Aziz'in söyledigi gibi savci bizim de ceza almamiz icin yargitaya basvurmus muydu?
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• ula biz yapsak başımız önde sokağa çıkmazdık, hala adam DELİL diyor yahu....
                          savcı hakim UEFA salakmı?
                          biz salakmıyız..
                          koyunmu sandın herkezi...
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• bu sene içerde fenerbahçeyi iyi temsil edeceğiz dedi ne demek bu sizce
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• diaspora ne ki arkadaşlar

Yorum

• Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                                Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

Yükleniyor...
                                X