Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haberi yapan kim? ismini versenize bir zahmet
    Susurluk davasında 5 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve bir yıldır Aydın'ın Yenipazar Cezaevi'nde hapiste olan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar tahliye...
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mail atacağım.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Hep aynı senaryo. İşin içine çekilmeye çalışılan yine biz. Haberleri yapanlar fenerin çanak yalayıcıları.

Bu haberleri ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyorlar çünkü yalamak hoşlarına gidiyor
        .

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Parti mıtıngı muhabbetı yapan aziz yıldırım belkişde turk futbolunda başbakan ıle en cok fotosu olan klup baskanıdır

o dangalak(azize)zaten her söylediği ile çelişiyor.
          Emekleri çaldın yine.
          Günahkarsın Fenerbahçe !
          Ama bu dünyada, ama Ahirette,
          Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Aziz'in sözlerine karşı resmi siteden hala bir cevap yok... beklemedeyiz

Yorum

• bu saatten sonra hakkımızı vermezlerse ne olur işte cevabı

yapanın eline sağlık

bundan sonrası ile ilgili süreci özetleyen en iyi video..
              En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 21:15.

Yorum

• Aylak bakkal bilmemnesini tartar diye bir laf var
                Bazi arkadaslar hala bu kahpelerin laflariyla supheye dusuyor
                Yahu rahat olun be kardesim, o kupa tipis tipis gelecek
                Azizin istifa etmedigi her gun bu serefsizleri daha da yakacak
                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  haftada bir yanına yabancı futbolcu ve yalamaları alıp başbakanı ziyaret eden kimdi?
                  Şikeci Azizenin başbakanı ziyaret etmesi Trabzonspor Başkanının Parti mitingine katılmasını haklımı çıkarıyor.

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mail atacağım.
                    interneteditor@hurriyet.com.tr

isteyen yollayabilir,habere olan tepkisini.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bak kardeşim bu memlekette siyasi baskının babası yapıldı ve hakkımız gasp edildi..ama uef şikeden cezayı kesti muhtemelen kararınıda düzelt diyecek bu sürecin artık Yargıtay ile bağlantısı koptu..iş yargıtaya veya siyasete kalsa bize günahını vermezler ama kalmadı ..lig başlamadan tff gerekli kararları almak zorunda..neden bu gerçekler varken azizin fantazilerine kafa yoruyorsun hep aynı şeylerimi konuşacağız..şu anki tek mesele tahkimden onaylanması hatta cezanın artırılarak onaylanması..mecnunun söylemleri demode oldu...
                      Hocam benim söylemlerimin Mecnun muhabbetiyle uzaktan yakından alakası yok..Ben savcının itirazından sonra tetikteyim.Benim için tahkimden ziyade yargıtaydan çıkacak sonuç daha önemli..Tamamen aklandıktan sonra gerisi kolay..

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu saatten sonra hakkımızı vermezlerse ne olur işte cevabı

yapanın eline sağlık

bundan sonrası ile ilgili süreci özetleyen en iyi video..
                        şüphesi olan arkadaşlar izlesin..

Yorum

• feneri siyasete karıştırmamış, ulan siyasiler sayesinde sen hala orda fb klüp başkanı olarak konuşabiliyosun, fener küme düşmediyse siyaset sayesindedir. kupa hala fenerbahçedeyse siyaset sayesindedir. bunları hepimiz biliyoruz zaten, kupa başbakanda bunu da biliyoruz.
                          azizi zaten hepimiz biliyoruz boş konuşuyor, ama Hacıosmanoğlu da o mitinge katılmamalyıdı; hadi Trabzonspor'un mücadelesini geçtin, şunların ağzına şu lafları söylettirmemek için katılmamalıydın.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam benim söylemlerimin Mecnun muhabbetiyle uzaktan yakından alakası yok..Ben savcının itirazından sonra tetikteyim.Benim için tahkimden ziyade yargıtaydan çıkacak sonuç daha önemli..Tamamen aklandıktan sonra gerisi kolay..
                            şüphelerini anlıyorum ama artık süreç uef nın kontrolünde velevki Yargıtay kararı bozdu..bu sportif olarak trabzonsporun şampiyonluğunu almasını engellemez kararın bozulmasının birçok nedeni olabilir..ona bakarsan savcı cezaların tamamını az buldu...hatırlrsan Trabzonspor 1. etik kurulu raporunda da yeterli delil olmadığı için temiz bulunmuştur...Yargıtay kararı bozunca azizin cezasının artma ihtimali daha fazla..bana güven..şu süreçte bütün talimat ve ilgili maddeleri okudum iddianameyi baştan sona okudum...sıkıntı etme sportif olarak Avrupa trabzonsporu şampiyon ilan etmiştir..tff onun kararına uymak zorunda yoksa!!!!!!!

http://inciswf.com/1286602117.swf olacağı bu
                            En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 21:25.

Yorum

• Baskan'in söyleyecegi sey su olmali bence "Elinizde delil var ise, mahkeme orada buyrun gidin. Sucumuz varsa cezasinida cekeriz, sizin gibi 2 yil kivirmayiz"

Aslinda toplanti boyunca Aziz cok acik verdi, bence hepsi degerlendirilebilinir.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Duyum: Bugun Aziz Yıldırım istifa edecek...
                                pardon ama nerden istifa edecek kendisi ? Dünkü mahkeme (UFA değil, daha evvel verilen mahkeme) kararından beri zaten başkanlık adı altında bir görevi yok ki istifa etsin. Ancak mahkme tedbiri kaldırır da görevine iade dilirse o zaman istifa edbilir. Yada şu anda kndisine vekalet eden kim varsa o vatandaş üye Aziz Yıldırım'ı kulüpten kovabilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X