Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yargitay'a neden bu kadar güveniyor ki?

Ayrica sürekli Yargitay'i bekleyin diyor, oysa Sekip ile Ilhan'in almis olduklari cezalar zaten degisemiyor, kimsede orada cikip bunu dile getirmiyor.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak tirol61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uefa bu davanin altinda kalir diyor.ayrica devamli gülüyor.
      bence o uefanın altında kaldı...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• aziz Yildirim: "Ceza aslinda 2 yil. Yaparsan bir daha sike +1 daha verecegim diyor. Ceza 2 yil yani". itirafı kes
        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fbtvyi nerden izliyorsunuz?
          link lütfen
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• demin bir renkdaş demişti

bu it deli taklidi yapıp yırtmaya çalışıyor bu basın toplantısının başka açıklaması olamaz

akli dengesi yerinde olmadığı için beraat kararı alacaktır

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• acıdım adama gerçekten,tedavi edilmeli,ruh sağlığı falan kalmamış.
              • Memento mori

Yorum

link lütfen
                trt haber

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yargitay'a neden bu kadar güveniyor ki?

Ayrica sürekli Yargitay'i bekleyin diyor, oysa Sekip ile Ilhan'in almis olduklari cezalar zaten degisemiyor, kimsede orada cikip bunu dile getirmiyor.

..
                  Şikeden dolayı aldıkları cezaları yargıtaya götürdüler...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yargitay'a neden bu kadar güveniyor ki?

..
                    diyemezlerki it gibi korkuyolar azizden...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Okumuyorsunuz‚ okumuyorsunuz diyor. Ama kişilerle takımları ayıramazsın diyor. Adam ayırmadı ki ek rapor istedi. Kendisi okuyor mu acaba

Yorum

link lütfen
                        CNNTürk'te veriyor.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yargıtaya neden bukadar güveniyor bunlar, sıyasıler yargıtaya mudahale edecektır.. Hıc guvenmıyorum ben bu yargıtaya
                          Başka ümitleri kalmadığı içindir...

Yorum

• Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine konuyu şike iddialarına getirerek ''Böyle ahlaksızlık olmaz biz kupayı istiyoruz. Futbola ahlak yeniden gelsin'' dedi.Bu sözlere karşılık olaran Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan ilginç bir yanıt geldi: "Sayın başkanım ahlaksızlıktan, şikeden söz ediyorsunuz. Sizin kulübünüzün yöneticilerinin aynı dönemde bize ne tekliflerle geldiğini, neler önerdiğini biliyor musunuz?" ...

Eğer Trabzonspor yönetimi bu konuda Mecnun Odyakmaz'ın neden mahkemeye başvurmadığını ve kanıtlayamazsa bu sorumluluğun altına girebilecekler mi? diye sormalıdır...

Müfteriden ziyade haysiyetsiz,şerefsizce bir tutumla bu konuların üstünü kapatmak delikanlılık değildir.Biz delikanlılıktan bahsederken bu konular dahilinde konuşuyorduk demesini beklerim...

Ayrıca Sayın Başkan söylendiği iddia edilen Mecnun Odyakmaz'ın söylemleri karşısında neler söylemiştir.Nasıl cevap vermiştir bunu da ivedilikle kamuoyuna paylaşmalıdır!!!

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aziz Yildirim: "Ceza aslinda 2 yil. Yaparsan bir daha sike +1 daha verecegim diyor. Ceza 2 yil yani". itirafı kes
                              Onu da yanlış biliyor zaten. Ceza 3 yıl, +1'i 5 yıl içerisinde ertelenebilecek.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Twiiter dan takip ediyorum da bu şerefsiz'e inanan hala bir sürü salak var.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X