Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UEFA 5 yıl men etse ülkeyi ne güzel olur
    fenerin işine gelir 2 sene gitmiyo zaten karaktersizler boşverin başkaları gitsin onlar başkası gittikçe çatlasın

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan bugün a haberde bu konu hakkında söyleyecekleriyle Trabzonspor'daki kaderini belirleyecek... Aynı zamanda Trabzonspor'un kaderini..
      ne zaman cikacak ?

Yorum

• sikinti yok başbakan feneri kurtaramaz...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• başbakana ben cevap vermiyorum

aha bu konuşsun: http://www.youtube.com/watch?v=ynaCEm3X8q0

Yorum

• ben bir kaç saat içinde yönetimimizden bomba bir transfer bekliyorum...
            konu bu kadar danışıklı gidiyor
            eminim artık ,bu tiyatro sıktı ,gülüyorum

Yorum

• Partileri din ilan edip başkanlarına tapanlar bu haksızlık ve ahlaksızlık karşısında umarım utanıyordur.
              Utanmaları varsa.

Yorum

• Ne bes yili, ben olsam hepten men ederim, durup da bu Türk yavsaklariyla mi ugrasacaklar, adamlarin Disiplin sayfalarina girin büyük bölümü hep Türkiye ile ilgili haberler.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hesap kitapta bilmiyor zat-ı muhterem.

Bana bu ülkede 20 milyon futbolla ilgilenen adam bulun ben sizi cumhurbaşkanı yapayım... Ali Şen zamanında ortaya atılan bu rakam ne azalıyor ne artıyor.

Ne diyor Başbakan? "Böyle yaptığınızda kitlenin tamamnı cezalandırmış oluyorsunuz."

Trabzonspor taraftarı ?

1996, 2005, 2011 den beri bizim cezamız hala devam ediyor. Biz bu ülkenin ferdi değil miyiz ?

Allahını severseniz daha dün iftarda "bu ülkede her vatandaşın eşit sorumluluğu var" diyordunuz, eşitlik bu kadar zorunuza niye gidiyor!
                  Abi 2004 yılında çalınan şampiyonluğumuzu atlamayın.malum senede bjk başkanı Serdar Bilgili azizeye diyet karşılığında maç satmıştı.

Yorum

• Yahu olaya neden tek tarafli bakiyorsun? Trabzonsporlu Milyonlar üzülmüyorlar mi, sadece fener ile besiktasin mi Taraftarlari var? Bunun nasil bir mantiktir?

Su sorulari su adama yakin olupta soracak tek bir Trabzonsporlu yokmu su Türkiye'de?

Madem öyle Trabzonsporlu bir gazetecide bu sorulari sorsun, bakalim ne cevap verecek.

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başbakana ben cevap vermiyorum

aha bu konuşsun: http://www.youtube.com/watch?v=ynaCEm3X8q0
                      Süperdi iyi güldüm ALLAHTA seni güldürsün

Yorum

• Kendini ne sanıyorsun sen ya çıkıp saçmalıyorsun?
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• Ben trabzonluyum diyipde habu adama oy veren adam gitsin kütüğünü ya rizeli yada kasımpaşalı yapsın, ya da afkurmaya devam etsin.

Yorum

• FİFA, KAMERUN milli takımını siyaset federasyına karışıyor diye men etmişti
                            bu beyanattan daha güzel sebep mi olur
                            yazın bir yazı daha ÜLKEYİ FİFAYA ihbar edelim

Yorum

• Top CAS'da imiş,

O zaman ben niye polisin, savcının, hakimin, federasyon üyelerinin maaşları için vergi veriyorum biri bana bunu izah etsin !
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şimdi bizim ince ince çalışan bakanımızdan bir açıklama bekliyorum..

Adam sözde denge unsuru gibi çalışıyor ama her açıklamasıyla çam deviriyor..

Sahi ya Sayın bakana göre Trabzonspor taraftarı zaten şikeyi unutmuştu mesele yok..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X