İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan bugün a haberde bu konu hakkında söyleyecekleriyle Trabzonspor'daki kaderini belirleyecek... Aynı zamanda Trabzonspor'un kaderini..
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHesap kitapta bilmiyor zat-ı muhterem.
Bana bu ülkede 20 milyon futbolla ilgilenen adam bulun ben sizi cumhurbaşkanı yapayım... Ali Şen zamanında ortaya atılan bu rakam ne azalıyor ne artıyor.
Ne diyor Başbakan? "Böyle yaptığınızda kitlenin tamamnı cezalandırmış oluyorsunuz."
Trabzonspor taraftarı ?
1996, 2005, 2011 den beri bizim cezamız hala devam ediyor. Biz bu ülkenin ferdi değil miyiz ?
Allahını severseniz daha dün iftarda "bu ülkede her vatandaşın eşit sorumluluğu var" diyordunuz, eşitlik bu kadar zorunuza niye gidiyor!
Yorum
-
Yahu olaya neden tek tarafli bakiyorsun? Trabzonsporlu Milyonlar üzülmüyorlar mi, sadece fener ile besiktasin mi Taraftarlari var? Bunun nasil bir mantiktir?
Su sorulari su adama yakin olupta soracak tek bir Trabzonsporlu yokmu su Türkiye'de?
Madem öyle Trabzonsporlu bir gazetecide bu sorulari sorsun, bakalim ne cevap verecek.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Şimdi bizim ince ince çalışan bakanımızdan bir açıklama bekliyorum..
Adam sözde denge unsuru gibi çalışıyor ama her açıklamasıyla çam deviriyor..
Sahi ya Sayın bakana göre Trabzonspor taraftarı zaten şikeyi unutmuştu mesele yok..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
Yorum