Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şok Şok Şok AVRUPADA KAOS

Ersun Yanal'ın "Avrupa kaybeder ! " açıklamasından sonra avrupa da kriz çıktı.

Borsa da %50 ye varan değer kayıpları oldu...

7 ülke avrupa birliğinden çıkma kararı aldı...

İngiltere kraliçesi haberi duyunca intihar etti...

Schengen antlaşması fes edildi, artık bırakın schengen i vizeyle bile ülkeler arası geçiş yapılamayacak...

Almanyada Nazi partisi iktidara geldi, ilk iş olarak yeniden berlin duvarını örmeye başladı....

Feneri avrupadan kovduğu için UEFA nın içinde bulunan "U" ve "E" harfleri, bir tepki olarak avrupa para birimi olan EURO dan çıkartıldı, yeni para biriminin ismi artık RO...

Vatikan da Papa açıklama yaptı "fenerbahçemize bunu yapan cemaatten hesap sorulacak. derhal haçlı ordusu kuruyorum"...
    iyi olmuş. çaldım
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eskiden insanlar Hazreti Ömer'in adaletini beklerdi...

Şimdi Uefanın adaletini bekler hale geldik...

Getirenler utansın.....

Vallahi ben utandım adaleti gavurdan bulurken....

ama lafa gelince kimse müslümanlığına toz kondurmaz....

milyonlarca taraftarın hakkı,umutları , emekleri gasp edilirken nedense bizim müslümanların hiç ssi çıkmadı....

Ne güzel demiş Avrupaya giden şair ;

-işleri dinimiz gibi sağlam, dinleri işlerimiz gibi sakat.....

İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üstad kusura bakmayın ama ben bu ''gavurun adaleti'' lafını anlamıyorum.

Gavurun bilgisayarını kullanıyoruz,elektriğini yakıyoruz,arabasına biniyoruz,parasını kullanıyoruz,elbisesini giyiyoruz,sigarasını çekiyoruz ama adaletinden mi gocunuyoruz?

Dini yada Irki kökeni ne olursa olsun önemli olan hakka hukuka riayet etmeleri.

Bu minvalde,iyi niyetli olarak yazılmış olsa bile TAKA gazetesinin bugün ki manşetini ayıplıyorum.
      “Sizden öncekileri helak eden şey şudur: İçlerinden şerefli birisi hırsızlık yaptımı onu terk edip (ceza vermezlerdi). Aralarından kimsesiz zayıf birisi hırsızlık yapınca derhal ona hadd tatbik ederlerdi. Allah’a yemin ederim ki, Muhammed’in kızı Fatıma hırsızlık yapmış olsa mutlaka onun da elini keserdim.” buyururlar. (Buhari, Hudud, 11,12,14,)

Bugünümüze örnek teskil edebilecek bir uyari ve uygulama...
      Ankaraspor küme düsürülürken sesini cikarmayanlar mevzu Fenerbahce olunca "Gerekirse 5 yil Avrupa`ya gitmeyelim" sözünü gündeme getirdiler.Neden?
      Cünkü Fenerbahce onlarin tuttugu takimdi,cünkü Türkiye`nin en zengin kulübüydü.Onu kimse küme düsüremezdi,ona kimse zarar veremezdi.Mevzu Fenerbahce olunca kanunlar ve kurallar birer teferruattan ibaretti.Ama mevzu Ankaraspor olunca ???Onun arkasina Fenerbahce gibi bir camia yoktu.Düsse kimin umurundaydi.
      Bizans fethedilirken Katoliklerden nefret eden Ortodoks Rumlar, Roma kilisesine baglanmak istemiyor, "Istanbul'da Kardinal Külahi görmektense, Türk sarigi görmeye raziyiz" diyorlardi.Bu Osmanli`nin ,Islam`in adaletine olan güvenden kaynaklaniyordu.
      Bugün biz müslüman TFF`nin almasi gerekip te almadigi karari Hristiyan UEFA`a tasidik ve adaleti,Fransiz Platini,Italyan Infantino`dan bekledik.
      Bu ayip olarak yüzyillar boyu bize yeter.
      Anlayana...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eee artık konuşmasınlar yahu, bir sussunlar

Tuz bile koktu
        zaten ne dicekler abi biz yapmadık Trabzon yaptımı diyecekler... bugün bi fenerli bana hala asıl şikeci sizsiniz bizim bi suçumuz yok dediya
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şerefsizin önde gideni...yüzünü görünce insanın midesi bulanıyo
          Tam bir yalama...başka söze gerek yok..

Yorum

• Düzensiz ‏@emrecanaras61 4 dk
            tff İstifa etti ? DUYUM
            selim mutlu ‏@efekentli2013 5 dk
            Duyum;TFF İSTİFA ETTİ.

Yorum

• dün akşam telegol olsaydı süper olurdu.. aslında bir ara vardı telegol özel ama kadro eksikti.. ziya falan telefonla bağlandı... azize bi sövmediği kaldı

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Etem Güner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Düzensiz ‏@emrecanaras61 4 dk
                tff İstifa etti ? DUYUM
                selim mutlu ‏@efekentli2013 5 dk
                Duyum;TFF İSTİFA ETTİ.
                Haydi inşallah

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hala daha tahkim süreci var cas süreci var bize ceza veremezler.. uefa iç işlerimze karışamaz diyenler var... ulan adamlar alenen tecavüz ettiler fb ye hala iç işlerimize karışamaz diyenler var
                  Ulan sizin iç işlerinize de
                  fenevbahçenize de
                  tahkiminize de
                  CAS'ınıza da
                  Şerefsizler ordusu
                  artık bir susun kuduz köpekler

BJK'ı örnek alın bakın
                  Dürüstçe şikeden ceza aldık diyorlar

15 Temmuz'a kadar sakin olalım dostlar
                  Galeyana gelmeyelim
                  İHO başkanımz da öyle dedi
                  Herşey lehimize afkursun kuşlar
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Dün akşam TSİ 20.17'den sonra en büyük kazancımız şu oldu:

Artık şikeci medyada bile, 2010-2011 şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmesi gerektiğinin açık açık yüksek sesle dile getirilmesiydi.

Mesela ERDOĞAN ARIKAN, SELÇUK DERELİ ilk aklıma gelenler bunlar...
                    Erdoğan Arıkan'a şikeci medya nasıl diyebiliyorsunuz anlamadım?

Yorum

Ulan sizin iç işlerinize de
                      fenevbahçenize de
                      tahkiminize de
                      CAS'ınıza da
                      Şerefsizler ordusu
                      artık bir susun kuduz köpekler

BJK'ı örnek alın bakın
                      Dürüstçe şikeden ceza aldık diyorlar

15 Temmuz'a kadar sakin olalım dostlar
                      Galeyana gelmeyelim
                      İHO başkanımz da öyle dedi
                      Herşey lehimize afkursun kuşlar
                      biz sustukça onlar kuduracak

Yorum

zaten ne dicekler abi biz yapmadık Trabzon yaptımı diyecekler... bugün bi fenerli bana hala asıl şikeci sizsiniz bizim bi suçumuz yok dediya
                        en iyi fenevli ölü fenevlidir
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• FB TV yeni penguenlerini buldu : HOLMEN,ALVES,ALPER
                          dün akşam 10 sularında ekranda transferlerin reklamlarına yer verdiler

Yorum

• Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 10 dk
                            Türkiye Futbol Federasyonu'nda şu anda toplantı var. Kurullar istifa etme yönünde karar kılmışlar. Bakalım yönetim ne diyecek? Gidin, gidin!

Yorum

• Bu kişiler hakkındaki ek raporun sonuçları ne zaman açıklanır ?
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

dün akşam telegol olsaydı süper olurdu.. aslında bir ara vardı telegol özel ama kadro eksikti.. ziya falan telefonla bağlandı... azize bi sövmediği kaldı
                                ben de zapladım telegolü ve BEYAZ TV'yi ama yoktu

pazar günü telegolü kaçırmayalım, süper geyik olacak, Ziyayı makaraya alırlar yine
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X