Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Psikolojik savaş başlamıştır.

Herkes formalarını giyip bayraklarını assın. Bu savaşı da biz kazanacağız.
    3 m*6m bayrağımı bu akşam asıyorum İstanbul Fatih e dikimi bitmiş
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Dün akşamdan sonra şikeci güruhuna her saniye işkence ızdırap
      Bize ise doya doya keyfini çıkarmak var
      2 yıldır direndik, yorulduk ama kazandık
      Ama adaletin tam tecellisi için biraz daha bekleyeceğiz
      TAHKİM kararından sonra bu iş tamamdır sevgili kardeşlerim
      Çünkü CAS'a gidecek güçleri kalmaz, 2. kez giderlerse CAS'tırırlar
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazı şerefli Türk basınına tokat olmuş :

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin yürüttüğü soruşturmanın ve aldığı kararın tek gerekçesi; ülkemizde 3 Temmuz 2011 süreci ile başlayan ve futbol takımımızın 11 Mayıs 2011 tarihinde İ.B.B. Spor ile Kayseri'de oynadığı 49'uncu Türkiye Ziraat Kupası final maçının sonucuna, Sayın Serdal Adalı ve Sayın Tayfur Havutçu'nun fiil ve davranışlarıyla etki ettikleri iddiasına ve sonrasında yaşanan sürece bağlı olaylara dayanmaktadır
        hatayı kabul etmek büyük erdemdir
        şu beşiktaş'ın haysiyetli duruşunu 1 tane şikebahçelide görsem dişimi kıracam ya, kabul edin ulan şike şike şampiyon oldunuz, sonuçlarına da katlanacaksınız.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 m*6m bayrağımı bu akşam asıyorum İstanbul Fatih e dikimi bitmiş
          nerede diktirdiniz kaç para bende diktirmek istiyorum
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• u hususları özellikle belirtmek isteriz ki;
            - Kulübümüz, verilen karara süresi içerisinde itirazını yapacaktır.

- Sayın Serdal Adalı ve Sayın Tayfur Havutçu'nun suçlu veya suçsuz bulundukları yönündeki yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.

- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Sayın Serdal Adalı ve Sayın Tayfur Havutçu ile ilgili kararını açıklamak için raporu hazırlayan müffettişten ek rapor talep edildiği bilgisi alınmıştır.

- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin yürüttüğü soruşturmanın ve aldığı kararın tek gerekçesi; ülkemizde 3 Temmuz 2011 süreci ile başlayan ve futbol takımımızın 11 Mayıs 2011 tarihinde İ.B.B. Spor ile Kayseri'de oynadığı 49'uncu Türkiye Ziraat Kupası final maçının sonucuna, Sayın Serdal Adalı ve Sayın Tayfur Havutçu'nun fiil ve davranışlarıyla etki ettikleri iddiasına ve sonrasında yaşanan sürece bağlı olaylara dayanmaktadır.

bjk dürüstçe açıklamış.....
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Türk Basını Ceza Şike Değil.

Beşiktaş Kulübü Resmi açıklama ; İ.B.B maçında yapılan şike yüzünden ceza aldık.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                u hususları özellikle belirtmek isteriz ki;
                - Kulübümüz, verilen karara süresi içerisinde itirazını yapacaktır.

- Sayın Serdal Adalı ve Sayın Tayfur Havutçu'nun suçlu veya suçsuz bulundukları yönündeki yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.

- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Sayın Serdal Adalı ve Sayın Tayfur Havutçu ile ilgili kararını açıklamak için raporu hazırlayan müffettişten ek rapor talep edildiği bilgisi alınmıştır.

- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin yürüttüğü soruşturmanın ve aldığı kararın tek gerekçesi; ülkemizde 3 Temmuz 2011 süreci ile başlayan ve futbol takımımızın 11 Mayıs 2011 tarihinde İ.B.B. Spor ile Kayseri'de oynadığı 49'uncu Türkiye Ziraat Kupası final maçının sonucuna, Sayın Serdal Adalı ve Sayın Tayfur Havutçu'nun fiil ve davranışlarıyla etki ettikleri iddiasına ve sonrasında yaşanan sürece bağlı olaylara dayanmaktadır.

bjk dürüstçe açıklamış.....
                bakalım ezikler ne yumurtlayacak...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şikebahçeyi 82 puanla sahada ve UEFA'da yendik
                  gelecek yıl her 2 maçta da tokatlamalıyız pardon 1461 TS olarak PTT 1.ligden bahsediyorum
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Misyonuna kurban TRABZONSPORUM!!! Kurulduğundan beri hoplatıp zıplattın ya şu hırsız İstanbul baronlarını helal beee!!!!!!

Yorum

• Sahte abi heşeyimiz sahte. Futbolumuz sahte, basınımız sahte, yönetimimiz sahte... bu liste uzar gider.

Kısacası bir rüya aleminde yaşıyoruz (yaşatılıyoruz). Elin adamı uyandırmaya çalışıyor; yok kabul etmiyoruz. Rüya güzel geliyor.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Ersun Yanal Avrupa futbolu kaybeder demis puhahahaha ne icti lan bu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nerede diktirdiniz kaç para bende diktirmek istiyorum
                          2 yer buldum yakın diye zeytinburnunda diktirdim üzerinde buyuk bir amlem var ve 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor yazıyor 200 TL
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Uefa tahkimi kac günde karar vermek zorunda?

Bu tahkim isinden cekiniyorum ben.
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal Avrupa futbolu kaybeder demis puhahahaha ne icti lan bu

havasındanmıdır suyundanmıdır nedir bu kulube bulaşan sığırlaşıyor
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uefa tahkimi kac günde karar vermek zorunda?

Bu tahkim isinden cekiniyorum ben.
                                10 gun icinde karar verilir .

Yorum

Çalışıyor...
                                X