İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa DEMİRTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ntvspor.net/haber/futbol/...a-futbolu-olur
"barcelona ile real tepki olarak şampiyonlar liginden çekilecekler" deseler bu kuş beyinliler ona da inanacaklar
"Kaybeden Avrupa Futbolu Olur"
En son atomantcum tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 14:31.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu velev ki almadı.
adamların derdi adalet değil ki.Onun üzerinden kendilerini aklamak.
Ulan Steau ceza almasa bile bu senin mahkumiyetlerini ne ilgilendirir? Dert başka!"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Israrla O. ç larını yalamak zorunda kalan herkesin taaaaaaa
Ulan adamlar hırısız hemde tescilli hırsız. Bu kadar göt korkusu neden neden korkuyorsunuz. hala neyin peşindesiniz ya..
Allah belanızı versin sizin,
Bir ınsanın şerefsiz olması için başka ne lazım, neyi ispat edelim ulan nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tahkime 3 gün içinde mi başvuruyorlardı?
Yani bu Cumaya kadar Tahkim başvurusu yapılacak ve 15 Temmuza kadar da tahkim kararı çıkacak öyle mi?
Bilgisi olan var mı?
başvurudan sonra tahkimin kararını açıklaması, 10 gün içinde olur dedi uzmanlar. O da en geç 15.07.2013 pazartesi
zaten 30 Temmuzda kuşların gidemeyeceğiŞL kura çekimi var, o yüzden tahkim bence 15 Temmuz'a bile bırakmaz.
en büyük dileğim azize denen adinin ve diğer 4 yöneticinin ömür boyu men yemesi, şb ise en az 2+1 alır tahkimden ama inşallah o da yükselir.
10-15 Temmuz arası TAHKİM sifonu çektiğinde şampiyonluk için bayrakları, formaları hazırlayıp sokaklara dökülelim.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupayı sadri başkanın kaldırması gerekir.. net ve tartışmasız...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yeni gündem maddemiz bu olmalı, cezanın kurallarda emredildiği gibi verilmesi için kampanya başlatmalıyız.
Ulan bu resmi brandaya bastırıp UEFA binasının karşısına asacaksın. Gör o zaman sansasyonu2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet son başvuru tarihi 28.06.2013 Cuma (3 gün olduğu için)
başvurudan sonra tahkimin kararını açıklaması, 10 gün içinde olur dedi uzmanlar. O da en geç 15.07.2013 pazartesi
zaten 30 Temmuzda kuşların gidemeyeceğiŞL kura çekimi var, o yüzden tahkim bence 15 Temmuz'a bile bırakmaz.
en büyük dileğim azize denen adinin ve diğer 4 yöneticinin ömür boyu men yemesi, şb ise en az 2+1 alır tahkimden ama inşallah o da yükselir.
10-15 Temmuz arası TAHKİM sifonu çektiğinde şampiyonluk için bayrakları, formaları hazırlayıp sokaklara dökülelim.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kaybeden Avrupa Futbolu Olur"
PTT 1.lig kazanacakTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı alamadıktan sonra fener 10 sene gidememiş banane..Çok zor süreç bizi bekliyor Uefa 0 tolerans diyip almadı bunları bizim Tff de ben cezalarımı verdim diyip uefa'ya artık karışma verdin cezalarını sen diyip sıkı bir pazarlık başlayacaktr
Büyük Trabzonspor taraftarı zorla alır gerekirse,
yılmak yok, şikebahçe layık olduğu cezaları alana kadar mücadeleye devam...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni demirören grup yalanı da cezalar şikeden verilmedi olduMilleti keriz, gerizekalı mı zannediyor bunlar anlamadım ki. Bu herifi isteyen bir tane kulüp yok, kulübü geçtim insan yok ama hala başta. Çözemiyorum anlayamıyorum. Niye bu herifi düşürmek için devreye girmiyoruz? Yönetim?
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum