Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• seksenler var tv de
    belediye baskaninin dedigi gibi
    ohhhhhhhh

Yorum

• başkan habertürk de canlı yayında
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Van'dan BORDOOOOOOOOOOOO
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sence süreç normal işledi mi?
          Sürec normal isledi ama cezalar icin aynisini söylemek cok güc. Hayal kirikligina ugradim. En az 4 sene bekliyordum, iki sene cikti. Ya da en azindan bu seneyi saymiyoruz ilerki 2 hakkinizda katilamayacaksiniz deselerdi, o da fena sayilmaz olurdu.
          Simdi ilk seneyi zaten bu sene cekecekler. Geriye sadece 1 yil kaliyor. Cok az.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çarşıdan aldım Holmen
            eve geldim 2+1 yıl men
            Hol nerede len?
            Pihahahahajahahahahaahahhahabahaahahahahhaahahahah ah:
            Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz

Yorum

• yalniz mufettis iki sene istemisti bunlar ertelemeli de olsa ucu yemeyi nasil becermisler..belli ki iyi savunma yaptilar

Yorum

• TFF binasına doğru yola cıkdın kupayı almaya gidiyoruz
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• rıdvan köşke çıkmadımı daha
                  Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• uefa'nın tff'ye küme düşürme veya puan silme için baskı yapıp yapmadığını bu yalancı medya yazmaz ama yakında ortaya çıkar. Bu arada sayısız dava açılması gerekiyor. Maddi ve manevi çok büyük zarara uğratıldık. Bunun bedelini ödemeliler. Şampiyonluğumuz tekrar hayırlı olsun. darısı 8. şampiyonluğumuza.

Yorum

• Nisan 2013 Aykut Kocaman:
                      "Bizi Avrupa'ya göndermeyenlere selam olsun"

Haziran 2013 UEFA:
                      "Aleyküm selam"

Yorum

• Alpay Köse UEFA CAS'ı bekler diyor. Türker Arslan da CAS süreci 1 yılı bulur demişti. O kadar sabrımız yok kardeşim...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ne diyor İHO gezi parkından mı bahsediyor yoksa kupa yerine
                          Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• mehmet baransu, gözlerimi doldurdun helal olsun sana.
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• şerefsiz o.çlarrrrrr ne oldu koyduk mu
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 2 yil bunun icin mi bekledik?
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X