Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şikeciler birer birer gidiyor
    Türk Futbolunun asil sorunu ayni adamlarin dönüp dolasip tekrar ayni yere gelmeleri. Bugün gitti, iki sene sonra yine gelir.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Arkada$ ne bitmez 32 sayfaymi$
      3 bucukta okumaya ba$ladim ancak sona geldim

Bu arada $ekip ve avukatin dediklerini izledim...
      Öyle bir haldeler ki artik icerde nasil bir $ey gösterdilerse onun etkisinde kalmi$lar
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Önümüzdeki Hafta Açıklıyor)

Bu Mesut Hoşcan canlı yayında Halil Altıntop transferini öğrenen kişi değil miydi?
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• fb KAP'a Avrupa'dan 2 yıl men olarak bildirdi ama..Onun aslı şöyle minimum Avrupa'dan 3 yıl men..Çünkü..

İyi düşünün Bjk'nın 1 dosyası var ve minimum 1 yıl men diyor..10 tane dosyası olan şikeciler nasıl sadece 2 yıl menle yırtıyor)

Cezalar çok ağır olacak çok fb için görün..
          #LiverpooL#
          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Mesut Hoşcan canlı yayında Halil Altıntop transferini öğrenen kişi değil miydi?
            Evet aynen o ada$...

Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              CNN'e çıkan Lübe ayardı.Hatta stabil bir ekibi vardı (ercan saatçi,bedri baykam)

Aslı hanım şike sürecinde konuştumu hiç ? ben görmedim.
              Ben onları birbirine benzetmişim. Son günlerde görüyorum CNN Türk'te şike ile ilgili konuşmadı.
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Emin Özkurt Habertürk'te...
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İHO kulupler birliği başkanı olabilir

Yorum

• fblilerin yüz ifadeleri gösteriyorki uefa koyacak...

Yorum

• Tavsiyem hiçbir gazetenin yorumuna aldırış etmemek bu süreçte.
                      Çok sağlıklı oluyor.
                      Karar elbet açıklanacak. Kimsenin haberine ihtiyaç yok.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Önümüzdeki Hafta Açıklıyor)

Emin Özkurt bile ümitsiz konuştu. Şikenin sahaya yansımadı buluşundan dolayı da dalga geçti...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emin Özkurt Habertürk'te...
                          Fbnin Cas avukatı olan bu arkadaşın son sözleri bizi sıcak bir yaz bekliyor,her şey aslında şimdi başlıyor şeklindeydi

Bundan sonra 2 takım için değil ülke futbolunun itibarı için daha çok çalışılmalı diyerek reklamlara gidildi....

Fb avukatı olarak her şeyi ayrıntısına kadar hakim birisinin Uefa'nın bu tavrını iyi kestirdiğini düşünüyorum....
                          '9'
                          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emin Özkurt bile ümitsiz konuştu. Şikenin sahaya yansımadı buluşundan dolayı da dalga geçti...
                            Acıyarak güldüm bu kısımda,daha önce bu gerçeği itiraf edecek kadar cesareti insan kendinde neden bulamaz...
                            '9'
                            fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• gelmez pazartesi...

Yorum

• Sabahtan beri bu Hürriyet deli etti beni...Dev destek kıl tüy...50-60 kişiyi dev destek diye gösteriyolar. Para ve tiraj için hala hırsızların yalakalığını yapıyolar
                                1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X