İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
fb KAP'a Avrupa'dan 2 yıl men olarak bildirdi ama..Onun aslı şöyle minimum Avrupa'dan 3 yıl men..Çünkü..
İyi düşünün Bjk'nın 1 dosyası var ve minimum 1 yıl men diyor..10 tane dosyası olan şikeciler nasıl sadece 2 yıl menle yırtıyor)
Cezalar çok ağır olacak çok fb için görün..#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Mesut Hoşcan canlı yayında Halil Altıntop transferini öğrenen kişi değil miydi?
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCNN'e çıkan Lübe ayardı.Hatta stabil bir ekibi vardı (ercan saatçi,bedri baykam)
Aslı hanım şike sürecinde konuştumu hiç ? ben görmedim."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin Özkurt Habertürk'te...
Bundan sonra 2 takım için değil ülke futbolunun itibarı için daha çok çalışılmalı diyerek reklamlara gidildi....
Fb avukatı olarak her şeyi ayrıntısına kadar hakim birisinin Uefa'nın bu tavrını iyi kestirdiğini düşünüyorum....'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin Özkurt bile ümitsiz konuştu. Şikenin sahaya yansımadı buluşundan dolayı da dalga geçti...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
Yorum