Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ntvspor ve lig tv canlı yayında haftalardır orda renktaşlarımız protesto ediyordu neden gelmediler. Bunlardan artık midem bulanıyor neden böle bir ülke de doğmak zorundaydım başka bir ülkede olsaydım keşke bu zulmü çekiceme.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ironi ironi
      İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Psikolojimiz nasıl bozulduysa artık yapılan ironilere bile saldırır hale geldik
      İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

renkdas abimiz ironi yapmis,

her mesajin altina bu bir ironidir mi yazilmali?
      İşiniz zor vesselâm . Hemen peşi sıra bir tane daha geldi.

.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• uefayi baski alti almak icin adamlar nyona istanbuldan taraftar goturdu..
        lan arkadas adam burada bile baski altina almaya calisiyor.adamin isi gucu hile hurda.yaa aziz yildirim
        sen ne buyuk bir o.cocuguymussun arkadas..bu adam kerhanede dogmadiysa bende bir sey bilmiyorum..adamin ahlaksizlik konusunda limiti yok..
        ve oraya giden parali askerler..sizin ben o kus beyninize tukureyim..okuz herifler..
        yaktiginiz oksijene yazik..azize olan sevgilerinin tek aciklamasi var..stockholm sendromu..

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avrupalı futbolseverlerin yeni oluşturduğu "Futboluma Dokunma Platformu" UEFA'ya seslendi.

İsviçre'nin en çok okunan ve itibar gören gazetelerinden biri olan Neue Zürher Zeitung'a tam sayfa ilan veren "Futboluma Dokunma Platformu", Fenerbahçe'nin suçsuz olduğunu öne sürerek, "Ey UEFA çalışanları. Futboluma dokunma. Fenerbahçe suçsuzdur. Futbolu bırak masum kalsın" şeklinde seslerini duyurmaya çalıştılar.

Oluşumda sadece Fenerbahçelilerin değil, Avrupa genelindeki taraftarlardan Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer takımları tutan futbolseverlerin bulunduğu belirtilirken, futbola müdahale edilmemesi gerektiği ve UEFA'nın çoğu zaman beklentilerin tersine kararlar aldığı, çoğu zaman da kulüpleri birbirine düşürdüğü, lobisi kuvvetli ülkeleri ise kolladığı savunuldu.

Kaynak: Hürriyet

Arkadaşlar... Son ana kadar önemsemeyecektim, ama oluşumun içinde Trabzonsporlular'ın da olduğunu duyunca, çok fena tırstım.

Artık kesin Fenerbahçe aklanır. Hâttâ ben ciddî ciddî Trabzonspor'un ceza yemesinden korkmaya başladım.

.
          şu oluşumda Trabzonsporlu olduğuna inanıyorsan kendinle ilgili bir sorun var..adamlar hırsızlığı milli dava gibi göstermeye çalışıyor..bunların işi gücü masa başında senaryo üretip toplum mühendisliği tapmak..

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benim tahmin ettiğim ceza
            1-3 yıl avrupadan men bunun bir yılını sayarlar kalır 2yıl
            2-adı geçen yöneticilere ömür boyu men
            3-eğer tff şikebahçeyi düşürmeyip,şikeyle alınmış hakkımızı teslim etmezse yine hiçbir şey olmamış gibi devam ederse..ya istifa eder yada tff ağır ceza alır lisansı iptal edilir..olayın Avrupa ayağı artık çözüldü sayılır fenevbahçe şikeden avrupada az veya çok mahkum edilecek ve cezalandırılacak..türkiye kısmı çok karışık türkiyede en doğru yol Trabzonspor ve şikebahçe arasında makul bir çözüm bulmak bununda yolu hakkımızın ve bundan doğan haklarımızın verilmesi...aksi halde açılacak maddi ve manevi tazminatların altından kimse kalkamaz
            Fenerbahçe UEFA dan ceza alsın, O kupayı bize vermeyecek TFF de ne kadar g...t var göreceğiz
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ntvspor ve lig tv canlı yayında haftalardır orda renktaşlarımız protesto ediyordu neden gelmediler. Bunlardan artık midem bulanıyor neden böle bir ülke de doğmak zorundaydım başka bir ülkede olsaydım keşke bu zulmü çekiceme.

Adi köpekler İstanbul Yalakaları işte...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                uefayi baski alti almak icin adamlar nyona istanbuldan taraftar goturdu..
                lan arkadas adam burada bile baski altina almaya calisiyor.adamin isi gucu hile hurda.yaa aziz yildirim
                sen ne buyuk bir o.cocuguymussun arkadas..bu adam kerhanede dogmadiysa bende bir sey bilmiyorum..adamin ahlaksizlik konusunda limiti yok..
                ve oraya giden parali askerler..sizin ben o kus beyninize tukureyim..okuz herifler..
                yaktiginiz oksijene yazik..azize olan sevgilerinin tek aciklamasi var..stockholm sendromu..
                Yemin ederim Butun kerhane karıları bir araya gelse, Oyle Aziz gibi bir herifi peydahlayamaz..Özel sipariş bu
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İstanbul'da gürültülü tv stüdyoları.
                  Şikecileri savunmak için yarışırken terleyen yorumcular.
                  Kötü demlenmiş çaylar. İddianamede bir türlü delil göremeyen hukuk duayenleri. Şikecileri kümede tutacak formül arayışları.
                  Kalitesiz pamuk elyaf üzerine baskı resimli t-shirt ler.
                  'Küme düşmeyi kaldıralım. Bak, UEFA karışmıyormuş. Zaten şike sahaya yansımadı ki?!'

Cenevre'de çok lüks bi ofis. Öğleden sonra.
                  Sandalyeler Herman Miller. Masalar Parnian. Ambian çok executive.
                  Kumral, aşırı fit bi asistan. Şuh bi gülüş. 'Enjoy your espressos'.
                  Biri Platini'ye, biri Gianni Infantino'ya.
                  Çekmeceden çıkarılan Partagas puro.
                  Infantino: Duydun mu Michel, şike sahaya yansımamış'.
                  Platini: Yansımamış mı? Hahahahahahahaha... Ateşin var mı panpa

Bu msjın hastasıyım
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Tribun Dergi ‏@tribundergi 12 Temmuz 11
                    SON DAKIKA - Aziz Yildirim seker sorunu nedeniyle hastaneye kaldirildi. Sekeri 280'e yukselmis durumda.

ne kadar dogru bilinmez

Yorum

• 12 saat durusma mi olur yahu? Hani 15 dakika ile sinirliydi?
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        KARAR

Fenerbahçe'nin şike yaptığı tespit edilerek 2 yıl Avrupa'dan men edilmesine. Ayrıca '' Temizim bildirimi ''yapmış olmasına rağmen yanlış beyandan 3 yıl daha ceza verilmesine. 1 yılını çekmiş olduğundan cezanın 4 yıl olarak sabitlenmesine.. Zaten var olan 2 defa ihtar cezası nedeniyle, Ertelem taleplerinin reddine

Fenerbahçe'li adı geçen büyün yöneticilerin ''Ömür boyu Futboldan men '' edilmesine

TFF 'nin, Fenerbahçe'nin ayrıca -12 puanla lige başlaması kararı almasına, Almadığı taktirde Türk mnilli takımlarını, Uluslararası Bütün yarışlardan 5 yıl süreyle men edilmesine

2010-2011 sezonu Ligini tescilini kaldırılmasına ve Kupayı hakkı yenen TRABZONSPOR a verilmesine

Beşiktaş Kulubune, Şike yapmak suçundan 1 yıl Avrupa'dan men edilmesine

Beşiktaşlı Yönetici'lerin 2 yıl boyunca ceza almasına

OYBİRLİĞİ İLE KARAR VERİLMİŞTİR

abi uefa,dakı yetkılı maıl mı attı sana yaw

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tribun Dergi ‏@tribundergi 12 Temmuz 11
                          SON DAKIKA - Aziz Yildirim seker sorunu nedeniyle hastaneye kaldirildi. Sekeri 280'e yukselmis durumda.

ne kadar dogru bilinmez
                          Gerçekse yandık bu duruşma 6 aydan önce bitmez
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Ya rahat olun çıkar bizim başkan 2 tanede Lig tv ve ntv spor'a sıkar olur biter.
                            You Will Never Walk Alone
                            Liverpool F.C

Yorum

• Uzmanlık sorusu 2010-2011 süper kupasını kiminle oynayacağız?
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Kararları geciktirmek için azize şekerim çıktı numarası da yapar, herşeyi yapar bunlar.

Ancak netice belli şikebahçeliler
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X