Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bir paydaşım.

Ver işareti başkan gelmeyen namerttir.
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• fenerbahçe; hacıyı ve yönetimi dava edeceklermiş bunlar topuklarına çok güveniyorlar galiba
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Uğur Odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benzetme bile değil tamamen ayrı kavramlar.

Hacı başkan bugün Trabzonspor sevdalarına bir çağrı yapsın 7 den 70'e sokağa dökeleceğine adım gibi eminim.
        Ona şüphe yok zaten. Trabzonda boş sokak kalmaz.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ona şüphe yok zaten. Trabzonda boş sokak kalmaz.
          Ben inanıyorum ki Trabzon dışında özellikle İstanbul'da büyük bir çoğunlukla sokakta oluruz inşallah o durumlara gelmek zorunda kalmayız. Ama o durumlara gelirsekte sadece Trabzon şehri ile kalmaz bu başkaldırış ve dikduruş!!
          2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
          Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
          https://twitter.com/U_TS1967
          https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan deli, taraftar ondan da deli... onun için sıkınti yok gençler.
            ankarada kupa finalinde çevremde gördüğüm insanlar sokağa çıkarsa o tff binasının önünde falan yatmazlar resmen yıkarlar...

Yorum

• Alenen ayaklarınızı denk alın demiş, iyide demiş paydaşım.

Yorum

• adamın stilini taktir ettim .her şey şeffaf açık ..evet böyle bir eylem kararına bütün gücümüzle destek olacağız inşallah gerek kalmaz..

Yorum

• İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne yapalım paydaşım fuşki yiyenlerin durumunu gonişiyruk. gazedelerdeki afgurmalarini tartişiyruk... kupa gelirse ne yaparuk oni düşiniyruk, zaman geçmiy darlanduk... sen napaysin sevgili paydaşum..
                  fuşki yiyenlerun hali yaman inşannnnahğ (a. albayrak styla) acıları büyük olur
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Sabah Spor ‏@sabahspor1 24m Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Erkan Küçükgüngör: UEFA, TFF Tahkim Kurulu'nu tarafsız ve adil olarak görmüyor.

umarim hakli cikar.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• yemisim transferi ve transfer basligini

Burasi daha heyecanli

Yaw Hacida tam zamaninda gelmis yani.

Itler karsilarinda espiri patlatmayan kora kor konusan baskan görsün
                      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Allah > Trabzonspor > Kalan Herşey.

Başkan bizi sokağa davet etmeden önce bilsinler yani.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• birde transfer yapsan senden iyi başkan olmaz

Yorum

• Safları sıklaştırın paydaşlar..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• A Haberde Masum Turker fena konusmadi. Kisaca ozetlersek ceza cok buyuk bi ihtimalle cikacak. Uefa tff nin kararlarini duzeltmesini isteyecek. Suan TFF ve fbli yoneticilerin isvicreye gitmesi bosuna yani bu saatten sonra suyun akisini degistirmez. Bu adam bos adam degil onemli bunun dedikleri.
                              Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sabah Spor ‏@sabahspor1 24m Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Erkan Küçükgüngör: UEFA, TFF Tahkim Kurulu'nu tarafsız ve adil olarak görmüyor.

umarim hakli cikar.
                                hatta tff nin çevirerek yolladığı belgeleri uefa tekrar kendisi çeviriyormuş o derece güvenmiyorlar tff ye kaynak :ahaber
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Yükleniyor...
                                X