mehmetbaransu @mehmetbaransu 6 dk Aylar once Trabzonda dile getirdigim yontemi yeni baskan soylemis. En onde yuruyecegim baskan, yeter ki dik durun http://trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=13771#Icerik …
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçık ve net söylüyorum isteyen alınsın isteyen alınmasın isteyende siyaset yaptı desin bu başbakana oy verenler kesinlikle TRABZONSPORlu değildir!En son polatmu tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 19:24.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler..
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejaja olmamış mı??Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok 12numara ortalığı sallayacakmış yakında kaçacak delik arayacağız.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiHaksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
Yorum
-
3 temmuzdan beri hep aynı hikaye
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInfantino cezalari erteleyebiliriz demis.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Adem ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkutma bizi hayirdir..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum