Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 6 dk Aylar once Trabzonda dile getirdigim yontemi yeni baskan soylemis. En onde yuruyecegim baskan, yeter ki dik durun http://trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=13771#Icerik …

Yorum

• Beyler..
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açık ve net söylüyorum isteyen alınsın isteyen alınmasın isteyende siyaset yaptı desin bu başbakana oy verenler kesinlikle TRABZONSPORlu değildir!
        geçmişi bırak bundan sonra ki seçimlerde bağımsız, trabzon için trabzonspor için çalışacak adaylara oy verilmeli; mesela HAKAN KULAÇOĞLU BELEDİYE BAŞKANI YA DA MİLLETVEKİLİ OLSA EMİN OLUN ÇOK DA FARKLI OLUR O MECLİS...
        En son polatmu tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 19:24.

Yorum

• twitterdaki 12numara adlı kullanıcıyı diyorsanız eğer o hesap fake hem de liseli ergenin teki o gitsin takdiri 1 puanla kaçırsın hem önemli olan Allahın takdirini kazanmak
          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyler..
            jaja olmamış mı??

Yorum

• 12numaraorg u kastediyorum.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Beyler..
                noldu ?
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  jaja olmamış mı??
                  Yok 12numara ortalığı sallayacakmış yakında kaçacak delik arayacağız.

Yorum

• Gezi parkı eylemi tarzı birşey olursa ki içinde bizlerde varsak bu hükümet düşer çünkü bize biber gazı sıkacakları o günü hayal bile edemiyorum!
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

Yok 12numara ortalığı sallayacakmış yakında kaçacak delik arayacağız.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Infantino cezalari erteleyebiliriz demis.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler..
                          Korkutma bizi hayirdir..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                          Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• 3 temmuzdan beri hep aynı hikaye

@tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Infantino cezalari erteleyebiliriz demis.
                              kime demiş ?

Yorum

• İlk olarak Adem ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Korkutma bizi hayirdir..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                                Kaçmaya delik arasak iyi olacak.

Yorum

Çalışıyor...
                                X