Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İsterse savaş çıksın ortalık kan gölüne dönsün. Ben o hakkımı alana kadar dünya yansın. Benim de umrumda değil artık. Temmuz ayını iple çekiyorum.
    İtler ister birbirini yesin,ister polisle çatışsın hiç umrumda değil...

Kupamızı çaldıkları için kalp krizinden ölen amcamızı,günlerce ağlayan kendine gelemeyen bizleri kim düşündü...
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Uefa olaylar ilk çıktığında Tff'ye gönderdiği mektupta açıkça adı şike ile anılan takımı (fb) düşürün diye yazdı. Ben o mektubu gözlerimle gördüm, inşallah yine aynı şekilde düşür diyecekler , Uefa'nın kanunları belli şike yaptığı maç başına 1 alt lig düşürülmedir fb düşecektir. fb için en iyi seneryo şöyle olabilir başbakan uefaya 5 yıl milli takım dahil organizasyonlara gelmiyoruz der fbye 15-20 eksi puan aldırır bu söylediğim tamamen kurallar dışı ama siyaset işte olmaz olmaz yok. Her şekilde kupa bize gelecek.
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Süreç boyunca hiçkimse bizim çalınan umutlarımızı,sevinçlerimizi,maddi manevi kayıplarımızı konuşmadı. Bütün konuşmaları şikecileri korumak oldu...

Bundan sonra olacakları bize yükleyeceklerine adım gibi eminim...

Sadece medayadaki şerefsizler,şikeciler değil diğer Anadolu klüpleride bizi suçlayacak...

Herşeye hazırlıklı olalım...
        çokta umrumuzdaydı Hüseyin abi bizim bizden başka dostumuz yok...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UEFA ceza verse bile kupa Trabzonspor a verilmez diyen zihniyetin ta .................................................. ..

Fenerbahçeli değilmisiniz çalınan mal geri verilmez kafasındasınız.

Masal anlatıyorlar.

UEFA bunlara şikeden dolayı cezayı kesecek, affı filan yok. Şikeden dolayı fenerin ceza alması demek kupanın Trabzonspor'a verilmesi demek olay bu kadar basit.
          En son Tayfun tarafından düzenlendi; 12.06.2013, 11:36.
          .

Yorum

• şikeciler tup kafadan arkamizdamisiniz uefadan hesap sorun demiş bunar sıkısınca cakallar nasil birlesiyor...
            2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Medyada hep anlaşılmaz görüşler ileri sürülüyor.
              Ben UEFA'nın statülerini inceleyip sizlere fikir olması için bir yazı yazacağım.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Koyayim onlarin havalarina
                Boylesi cok daha iyi yikim buyuk olacak
                gerçekten üzülüyorum fenerliler adına...

Şaka şaka

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Celal abi bi an gercek zannedip insafa geldigini dusundum

Yorum

• TFF başkanı şikeden dolayı disiplin kuruluna sevk edilen bjk'nın eski başkanı.

Şimdi gelsin UEFA Tff'ye inansın, şimdi gel de ceza kesme, şimdi gel de men etme

Durumlar komik olsa da, işin sonu hüzünlü bitecek şikeciler için !
                    .

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Celal abi bi an gercek zannedip insafa geldigini dusundum
                      acınası halleri olduğu bir gerçek ama bunu inkar edemez kimse

Yorum

• bu süreç ne olursa olsun siyasetçilerin TRABZONSPOR a yaptıklarını unutmayacağım

bunu unutup onlara oy verenlerde lütfen gelip hakkımızı yiyorlar demesin iki yüzlülükten başka birşey değil
                        ''Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz,rüzgarı yaratır"

Yorum

• yangına körükle gitme zamanı düşene bi tekmeden bizden olmalı..

başkandan söyle giderli bi gündemi sarsacak açıklama bekliyorum...

kupayı verirsler biz bu gazla birlik beraberlikle yürür gideriz..

Yorum

• Satılmış medya halen fenevi koruma aklama peşinde. Satılmış köpekler.
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              20 dakkadır fbli bir abi ile konuşuyorum şike sahaya yansımadı diyor.. kişilerle kurumlar ayrı diyor.. Trabzon da şike yaptı diyor.. uefa bize ceza veremez diyor bitürlü ikna edemedim sonunda bıraktım sohbeti 12 gün kaldı görücez kim haklı kim haksız dedim
                              Şikebahçeliler psikolajik savaş aşamasında şu anda. Çok stresliler...

İnsan yerine koyup tartışamamak lazım.

24'ünde fişleri çekilecek, sesleri kesilecek dostlar.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Fenerbahçe ceza alırsa Trabzon şampiyon ilan edilir. Bu kadar basit.

HINCAL ULUÇ
                                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

Yükleniyor...
                                X