Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunu söyleyim şike sürecinde falan pek umudum yoktu. Ama uefanın şu yaptğı açıklama her şeyi bitirdi bence bundan sonra ağızlarıyla kuşta tutsalar bu iş bitti. Şike damgalarını yediler.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

Darılmaca yok şikeciler "prosedür gereği" şemsiyenin tadına bakacaksınız..

TRABZONSPOR ~| '
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bazıları gerçekleri biraz daha erken görmeye başladılar.

.
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Öğleden sonra çıktım,radyoda duydum müjdeli haberi.

Finale çok az kaldı.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Acımak yok.

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• uefa cezayi yapistirirsa o kupa seve seve trabzon'a gelecek..haci'nin cilgin projelerinden biri olan horonla kemenceyle
              kupa getirme olayi gerceklesecek herhalde..kac gundur adamla dalga geciyorum, fena kapak olacak bana..boyle kapaga can kurban tabii

Yorum

• dur bakalım ülkedeki tüm siyaset, tüm medya bu olayın üstünü yeniden kapatmak için ne gibi hamleler yapacak!!!!
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Bence endişeler yersiz. UEFA Disiplin Kurulu fb'ye ceza verdiği anda kupa bizimdir. O zaman futbolun ulemaları(!) "şike sahaya yansımamış", "kişilerle kurumlar ayrılmalı" gibi safsataları yeniden ortaya sürebilecekler mi göreceğiz...

Yorum

• Danisikli dogus olabilir dikkat etmek lazim !!! I

Yorum

• Müslüman olmamalarına rağmen adaleti hala Avrupa'dan öğereniyoruz. O kupa 24 Hazirandan sonra layık olduğu yere gelecek. Kazım Koyuncu için gelecek. Her çalınan şampiyonluğumuzda hayatını kaybeden isimsiz kahramanlar için gelecek. Yıllardır paraya karşı emeğin mücadelesini verenler ve onların sadık taraftarları için gelecek. O kupa herşeyden önce ADALET için gelecek. İlahi ADALET için...

Yorum

• Kupayı bize vermeyecekler diyen arkadaşlara...UEFA mayıs ayında yaptığı açıklama ülke federasyonlarının verdiği kararları yeterli bulunmazsa geriye dönük dahi olsa müdahale deileceğini açıklamıştı.

Biz zaten TFF'den bir şey beklemiyoruz.TFF tabi ki kupayı vermez.Ama biz UEFA kanalı ile alacağız.Hem de şike şike!
                        ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Erdoğan Arıkan: "Fenerbahçe ve Beşiktan sonra bir kaç Türk takımı daha disipline sevk edilebilir."

Sporx'e görede, bu kulüpler, Eskişehirspor ve Sivasspor.
                          yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                          ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Alves transferi gs´yi çok rahatsız ettiği için diğer transferleri engellemek adına yapılmış rezillikten ibarettir.

fenerli bir kuşun yorumu iyice uctular

Yorum

• İlk olarak Faruk UYSAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence endişeler yersiz. UEFA Disiplin Kurulu fb'ye ceza verdiği anda kupa bizimdir. O zaman futbolun ulemaları(!) "şike sahaya yansımamış", "kişilerle kurumlar ayrılmalı" gibi safsataları yeniden ortaya sürebilecekler mi göreceğiz...
                              O zaman "Siz sampiyon oldunuzda bizmi yapmadik ?" diye sorabilirler yine.
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Uefa ceza verdiğinde tff kupayı bize vermek zorunda. Vermez ise UEFA tff yi ezer. İsterse FB yi amatör lige ğönderir ki artık öyle bir yetkiside var. UEFA bu iş bitsin ister bizimle CAS ta uğraşmak istemez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X