Şunu söyleyim şike sürecinde falan pek umudum yoktu. Ama uefanın şu yaptğı açıklama her şeyi bitirdi bence bundan sonra ağızlarıyla kuşta tutsalar bu iş bitti. Şike damgalarını yediler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
uefa cezayi yapistirirsa o kupa seve seve trabzon'a gelecek..haci'nin cilgin projelerinden biri olan horonla kemenceyle
kupa getirme olayi gerceklesecek herhalde..kac gundur adamla dalga geciyorum, fena kapak olacak bana..boyle kapaga can kurban tabii
Yorum
-
dur bakalım ülkedeki tüm siyaset, tüm medya bu olayın üstünü yeniden kapatmak için ne gibi hamleler yapacak!!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Müslüman olmamalarına rağmen adaleti hala Avrupa'dan öğereniyoruz. O kupa 24 Hazirandan sonra layık olduğu yere gelecek. Kazım Koyuncu için gelecek. Her çalınan şampiyonluğumuzda hayatını kaybeden isimsiz kahramanlar için gelecek. Yıllardır paraya karşı emeğin mücadelesini verenler ve onların sadık taraftarları için gelecek. O kupa herşeyden önce ADALET için gelecek. İlahi ADALET için...
Yorum
-
Kupayı bize vermeyecekler diyen arkadaşlara...UEFA mayıs ayında yaptığı açıklama ülke federasyonlarının verdiği kararları yeterli bulunmazsa geriye dönük dahi olsa müdahale deileceğini açıklamıştı.
Biz zaten TFF'den bir şey beklemiyoruz.TFF tabi ki kupayı vermez.Ama biz UEFA kanalı ile alacağız.Hem de şike şike!ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003
Yorum
-
Erdoğan Arıkan: "Fenerbahçe ve Beşiktan sonra bir kaç Türk takımı daha disipline sevk edilebilir."
Sporx'e görede, bu kulüpler, Eskişehirspor ve Sivasspor.yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
İlk olarak Faruk UYSAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence endişeler yersiz. UEFA Disiplin Kurulu fb'ye ceza verdiği anda kupa bizimdir. O zaman futbolun ulemaları(!) "şike sahaya yansımamış", "kişilerle kurumlar ayrılmalı" gibi safsataları yeniden ortaya sürebilecekler mi göreceğiz..."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum