Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaynaksız duyumcular önemli değil ama Birand'ın yazısı önemli...

O böyle yazabiliyorsa inanın daha fazlası var demektir...
    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Ortalık çok ama çok sessiz acep nedendir?
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Trabzonsporlu" ahc un bugünkü yazısı ibretlik..

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20917860.asp
        Yakında başbakan olsun diyecek haysiyetsizler..ne Azizmiş ulan...

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ortalık çok ama çok sessiz acep nedendir?

hic sorma abi ya..

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha dün kayıt olacaksın ve bize güvenilir bilgi vereceksin inandırıcı değilsin
            değ

ben yeni üye değilim, 4 senedir üyeyim

dün egemen fb ile anlaştı dedim herkesten önce, ama banlandım

bana haksızlık edeisiniz

Yorum

• UEFA'dan yine ansızın bir haber gelecek gibi, yada dağ fare doğuracak, hiçbir şey olmayacak. Ayın 20'sinde şikebahçe'nin aralarında bulunduğu takımlar için kura çekimi var. Artık o günü son gün olarak görüyorum. Şu 14 gün içinde, iki haftada, ne olacaksa olur. Olması lazım. Bir yılı aşkın süredir bekliyoruz, sabır kalmadı.
              En son Delibas tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 10:32.

Yorum

• UEFA artik neyi bekliyor ben cok merak ediyorum? karar vermedigi her gün bu konudaki inandiriciligini güvenini yitiriyor.
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• UEFA'dan niye ses çıkmıyor? Anlamadım cidden.

Yorum

• Şunu anladım bu süreçte adamlar çok güçlü..Yargıya diş geçiremediler ama basın yayın alanında çok ama çok güçlüler.Zannedersiniziki herifçioğlu suçsuz ve beraat etti..Öyle yorumlar varki tv'lerde gazetelerde insanın dibi düşüyor..İşin ilginç tarafı Anadolu kulüplerinin başındaki şerefi eksik adamlarda tebrik yarışına girdiler..Yargı ve tahkim kurulu birbirinden ayrı derken bile şike yaptıklarını itiraf edip yavuz hırsız rolünü çok iyi kesiyorlar..

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      UEFA'dan niye ses çıkmıyor? Anlamadım cidden.
                      Bir bilsek. Karar verip vermeyecekleri de belli değil anladığım kadarıyla, öyle değil mi?
                      Yoksa geçen yazılan yazının altında son kararı Disiplin Kurulu verir yazmışlardı, bu acaba
                      Disiplin Kurulu'nun kesin olarak şikebahçe için toplanacağı anlamına gelirmi?

Neyi bekliyor olabilirler diye düşünüyorum, aklıma yine tercüme işleri falan geliyor.
                      Belki mahkemenin gerekçeli kararını da bekliyor olabilirler.

Yorum

• İlk olarak abdallı uşağı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haftaya çok güzel şeyler olacak, az sabır

2 süper transfer

uefadan şeker gibi bir karar

hazırlıklı olun

son derece güvenilir bilgi
                        totem mi yapıyorsun yoksa sağlam kaynak mı

UEFA'yı beklemekten kafayı yedik de
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak abdallı uşağı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          değ

ben yeni üye değilim, 4 senedir üyeyim

dün egemen fb ile anlaştı dedim herkesten önce, ama banlandım

bana haksızlık edeisiniz
                          kardeş bak glowacki'nin gideceğini bilmen değil bilmemen garip olurdu,

egemenin fbye gittiğini yazman da pek hayret edilecek bir başarı değil

şimdiki UEFA muhabbetinin kaynağını güzelce anlatırsan durum değişir ama onu da gizliyon, niye gizliyon ayıptır sorması?
                          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Uefa biraz daha beklerse bizim federasyonlardan farkı kalmayacak,
                            böyle giderse adalet önünde onlarla da çarpışacağız gibi görünüyor.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              UEFA'dan niye ses çıkmıyor? Anlamadım cidden.
                              Uefanın elinde şu an mahkeme kararları ile ilgili sadece gazete küpürleri var.Bildiğim kadarıyla kendi kararını resmiyete bağlayabilmek için bu kararın kendilerine resmi olarak tebliğ edilmesi gerek. (TFF tarafından)

Anladığım kadarıyla öle ha diye disiplin kurulu kararı çıkamayacak.
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• UEFA tahkim sürecinin sonlanmasını bekliyor diye düşünüyorduk öyle değilmiş galiba...

Yorum

Yükleniyor...
                                X