Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuşsana Sadri ŞENER İçerde Adamım var diyodun,Ben O adamların TFF de ne iş yaptığını tahmin ediyorum "Çaycılık".

Yorum

• dün biz her şeyi açıklarken,fenerli olduk iyimi,,,,
      noldu şimdi,aha küme düşme kalktı,şike unutuldu bitti,
      sonuç ne kocaman bir sıfır,
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ya rabbii bu adamlar yüzünden bu ülke futbolnuna UEFA öyle bi ceza versin ki bir daha bellerini doğrultamasınlar..

Yorum

• başkanımız savunanlar bunada kup takarlar kimse merak etmesin kupa gelecek diyenler çok beklerler.

Yorum

• Hükümet düşer,enflasyon düşer,benzinin fiyatı bile düşer...fb düşmez...Neredesin platini
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• bizim başkanın içerideki adamları iyi çalışıyor.

Yorum

• Sadri Senerin birakin yakasini, destek versin vermesin adam kimseye sormadan degisti kurali.
                Biz gecen sene vermistik ismi Fenere, " gunahlarin takimi" diye bu sene tescillendi iste.

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Şimdi uefa bişey demicek mi bunlara yoksa uefayla ortak karar mı bu ?

Yorum

• bunlar CL ye de şikebahçeyi göndermişti...unutmayın...

çok değil sadece 7 gün bekleyin...kupa gelecek demiyorum bakın, 1 hafta sonra görüşelim diyorum...

Türk futbolunu kazırlar dünya futbolundan...telaş yok...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kupayı istemiyorum tek dileğim bu
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunlar CL ye de şikebahçeyi göndermişti...unutmayın...

çok değil sadece 7 gün bekleyin...kupa gelecek demiyorum bakın, 1 hafta sonra görüşelim diyorum...

Bize ne faydası var? Kupa gelmeyecek fb düşmeyecek...Türk futbolunu kazıyacaklar.İyi bir şey değil ki.Her türlü zarardayız
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Burhan Açıkgöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          değişen madde 24 ün 4. fıkrası

d) Müsabaka sonucunu etkilemeye yönelik eylemler, iki takımın futbolcuları tarafından yapılmışsa, her iki takım hükmen yenik sayılmakla beraber, ayrıca galibiyet halinde verilen puanın iki katı kadar puanı silinir. Eğer anılan eylemler yalnız bir takım futbolcuları tarafından meydana getirilmişse futbolcuların tescilli olduğu takım hükmen yenik sayılmakla beraber, ayrıca galibiyet halinde verilen puanın iki katı kadar puanı silinir.
                          Puanları tenzil edilen takımların puanı bulunmuyorsa, takımlar eksi puanla devam ederler.

Ben mi salağım bunlar mı çok akıllı ben anlamadım ama buradan anladığım küme düşürmek yerine o maç için puan silinecek çok mu iyimserim bilmiyorum ama bu durumda bu madde bize kupayı getirir. Ha yeni taklalar gelirse onu bilemem.bir de ilginç olan iki takım futbolcuları arasında denmesi o ne demektir ya.

Yorum

• uefa'yı ikna etmişler kararla ilgili.

Yorum

• Eğer kupa gelmez ise ben bunfan böyle ezikbahçeliyim arkadaş(!)Adamlar bu ülkedeki en büyük kurum baksanıza..Devlet koca generalleri içeri tıkabiliyor ama bu i.nelere bir türlü ceza veremiyorlar.Adamlar gerçekten devlet içinde devlet..

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tüm bu yapılanlar tff nin kendi bünyesinde olan işler. niye kızıyorsunuz anlamıyorum ki sizi? ne bekliyordunuz ki? fb yi küme düşürmek mi isteyeceklerdi sanki? yahu hala anlamadınız mı bazı şeyleri? kusura bakmayın ama hepinizde bir zeka geriliği mi var yoksa ben mi çok zekiyim? bu ülkede şike yıllardır var. hala daha devam etmekte. hatta bu şikecilerin içinde hakemlerde var. ts bu ülkenin zencisidir. her zaman için dışlanır çünkü taraftar sayısı ve popülaritesi itibariyle diğerlerine göre güçsüzdür. ts yi tamamen atmazlar ama şampiyonda yapmazlar. fb ile gs aralarında şampiyonluğu paylaşırlar. arada da bjk ye sen şampiyon ol derler. bu arada ts de çok ağlarsa onada bir-iki tane türkiye kupası verirler. ts de mutlu olur. türkiyedeki durum budur. bu statüyü değiştirecek güç vardır ama yapmıyor. hükümetten bahsediyorum. çünkü işlerine gelmiyor. sadece aziz yıldırımın şahsıyla ilgili sorunu vardı onuda alaşağı ettiler.

gelelim şike meselesine: evet yukarıdaki duruma göre bu ülkede gs-fb ve bjk hiçbir zaman küme düşmez. isterseler şikenin babasını yapsınlar. çünkü onlarsız bir ligin olmayacağı düşünülür. vede doğrudur. çünkü diğer anadolu takımları sadece bir dolgu malzemesidirler, omurgasızsırlar, kemiksizdir, sülük gibidirler. o yüzden türkiye liginin devamı için bu 3 şikeci takıma gerek vardır. diğerlerinin durumu önemli değildir.

şu andaki duruma gelince eğer hakikaten kurallar uygulansa fb amatöre gönderilmeli. bakın bank asya değil amatöre gönderilmeli. bu ne demek biliyormusunuz?: fb nin işi bitmiştir demektir. fb diye bir takımın olmaması demektir. bu kabul edilemiyor. hatta bank asyaya bile düşmesi onlar için bir felakettir. en az 5 sene kendini toparlayamaması demektir. bunu istemiyorlar. bunun içinde her türlü oyunu pisliği yapacaklardır. bunu artık anlayın. gs-bjk gibi bir başka şikecilerin ligte kaldığınıda unutmamalı

peki ne yapmamız gerekiyor? bakın istesekte istemesekte fb bu ligte tutulmaya çalışılacaktır. çünkü 18 takımın 16 sı bunu canı gönülden istiyor. bize kalan ise kupamızı alabilmek. kupamızı alırsak bir nebze olsun hakkımızı alırız. fb nin üzerine bu leke kalır. ayrıca bu işin UEFA ve FİFA tarafı vardır. onları unutuyoruz. sağlam bir ceza yeriz muhakkak ki.

gelelim kötü senaryoya kupa ts ye gelmezse ne yapmalıyız? çok açık ve net: ligten çekildiğimizi açıklayıp, kulübü fesh edeceğiz. bunun harici adım atan herkeside devre dışı barakacağız. kupayı alamamış bir ts, kendisine yapılan tüm şerefsizlikleri, tüm haksızlıkları ve en önemlisi taraftarına yapılan bu aşağılık uygulamayı protesto etmek sesini duyurmak için ligten çekilecektir. tekrar tekrar söylüyorum bunun harici hiçbir şeyi kabul etmemiz mümkün değildir. ya kupa gelecek yada ts ligten çekilecek. ne yazık ki yaşadığımız ülke ve toplum bu kadar pislik içine batmış bir toplumdur
                                Çok doğru tespitler. Bunları anlayamayan taraftarlarımız da mevcut maalesef ki. Trabzonspor ses getirecek bir hamle yapmaz ise yiyecekler bizi. Katılıyorum eğer kupa bize verilmez ise ligden çekilme dahi düşünülüp CAS'a dava açılmalı!

Yorum

Yükleniyor...
                                X