Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayde vira bismillah ... sayın nevzat şakarda sağlığına kavuşup bir an önce serbest kalsada bizde ortalığı bir titretsek verin kupamızı diye
    Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Serdal Adalı'yı tanımıyorum ama Tayfur'un bu işlere girmesine şaşırdım ve üzüldüm, yakışmadı.
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• al sana süper şike finali... hade bakalım kim daha şikeci...
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• sonuc ne olursa olsun, bizim direk katilma imkanimiz yok galiba. Feneri verdiler bile.
          UEFA ya göre $ike tespit edilirse o takim düsüyor.

Yorum

• FB'liler BJK kümeye diye gaza gelmiş ortalığı yıkıyorlar. Böyle bir taraftar profili başka hangi takımda var merak ettim...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayde vira bismillah ... sayın nevzat şakarda sağlığına kavuşup bir an önce serbest kalsada bizde ortalığı bir titretsek verin kupamızı diye
              iste bu yüzden onu serbest birakacaklarini hic sanmiyorum..sucsuz bile olsa..umarim bu kadar adeletsizlik olmaz..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• beşiktaş bu işe karıştıysa çok ama çok şaşırdım gerçekten.

Yorum

• Şimdi Nevzat Şakar da serbest kalacaktı ki ne güzel olacaktı.İnşallah şu işin için den oda kurtulurdu en güzel golü o zaman atmış oluruz hem medya ya hem de TFF ye.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FB'liler BJK kümeye diye gaza gelmiş ortalığı yıkıyorlar. Böyle bir taraftar profili başka hangi takımda var merak ettim...
                    Aynısını yazacaktım lafı ağzımdan aldım.Utanmadan bir de dalga geçiyorlar ya.

Dünya futbolunda bu kadar pişkin ve yüzsüz taraftarların bir araya geldiği başka takım yoktur herhalde.
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bu gelişmelerden sonra BJK-FB süper kupa finali tam bir fiyasko olur. Bari bunu ertelesin iqsüzler.
                      İSTANBULU EZE EZE ,
                      EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi
                        MAA suan kara kara düsünüyordur ne poh yedim ben diye.
                        bence düşünmüyordur. bahane hazır; "suçlular cezalarını çekmeden hiçbirşey kesin diyemeyiz. öncelikle suçluların içerde bir kaç sene yatıp çıkmasını bekleyeceğiz"
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• arkadaşlar fener kesinlikle küme düşürülecek.Türkiye'de artık ezberler bozuluyor...Biri size Aziz cezaevine atılacak dese inanırmıydınız.Boşuna nefesinizi tüketmeyin.fener kesinlikle küme düşürülecek...

Yorum

• adalı ismi geçiyor ama ne olursa olsun beşiktaş'ı sinan engin yakmış olabilir..
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              FB'liler BJK kümeye diye gaza gelmiş ortalığı yıkıyorlar. Böyle bir taraftar profili başka hangi takımda var merak ettim...
                              bırı onlara ı.akın sızın macla alakalı sıkeyı kabul ettı desın

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar çok özür dileyerek yeni geldim eve ve sabahtan beri nete giremedim şantiyede tv de yok son haberler nelerdir içerde yöneticimiz var mı? Özet geçebilecek bir arkadaş var mı ?
                                Bizden birsey yok. Nevzat Sakar hala hastanede. InsAllah sucsuzdur ve cikacaktir.

Serdal Adali ve Tayfur Havutcu tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi. Onun disinda Iskender Alin ve Ibrahim Akin'da. Iskender Alin ve I.Akin'in suclamalari kabul ettigi soyleniyor...
                                1

Yorum

Yükleniyor...
                                X