hayde vira bismillah ... sayın nevzat şakarda sağlığına kavuşup bir an önce serbest kalsada bizde ortalığı bir titretsek verin kupamızı diye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayde vira bismillah ... sayın nevzat şakarda sağlığına kavuşup bir an önce serbest kalsada bizde ortalığı bir titretsek verin kupamızı diyeKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB'liler BJK kümeye diye gaza gelmiş ortalığı yıkıyorlar. Böyle bir taraftar profili başka hangi takımda var merak ettim...
Dünya futbolunda bu kadar pişkin ve yüzsüz taraftarların bir araya geldiği başka takım yoktur herhalde.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildiMAA suan kara kara düsünüyordur ne poh yedim ben diye.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
adalı ismi geçiyor ama ne olursa olsun beşiktaş'ı sinan engin yakmış olabilir..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB'liler BJK kümeye diye gaza gelmiş ortalığı yıkıyorlar. Böyle bir taraftar profili başka hangi takımda var merak ettim...
Yorum
-
İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar çok özür dileyerek yeni geldim eve ve sabahtan beri nete giremedim şantiyede tv de yok son haberler nelerdir içerde yöneticimiz var mı? Özet geçebilecek bir arkadaş var mı ?
Serdal Adali ve Tayfur Havutcu tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi. Onun disinda Iskender Alin ve Ibrahim Akin'da. Iskender Alin ve I.Akin'in suclamalari kabul ettigi soyleniyor...1
Yorum
Yorum