İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Buca'nın küme düşmesinin sorumlusu federasyon mu? Neden Tff başkanı Demirören Buca'ya böyle bir para tazminatı teklifi yapmış?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Para dağıtılarak bu sorun bitmezTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupamiz verilmezse sadri sener istifa edermi?
etmez simdi etmediyse dahada etmez çunku simdi bile biliyor kupanin verilmeyecegini erman toroglunun dedigi gibi geçti artik o is ..Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer verilirse,ne yazacaksınız onu merak ediyorum.
Yorum
-
Başlığı biraz eskilere götüreyim; özet geçebilecek olan var mı? Acelem var daForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleverilirse , kupa meselesinde sadri şenere o kadar sallayanlar bidaha bu foruma girmez inşallah.
Yorum
-
Az önce Uefaya mail başlığında da paylaşmıştım,,
bu süreç bizi paranoyak mı nedir, bir gün umudu tüketmiş buluyorum kendimi
öbür gün müthiş bir umut ve beklenti
her şeyin istediğimiz gibi olacağına dair.
bugün ikinci moddayım
24 temmuz sabahı hangimizin aklına gelirdi CL'ye gideceğimiz
şimdiyse kupanın gelmesi ni bekliyoruz ki bu çok daha gerçekçi bir beklenti,,,
Güneş balçıkla sıvanamayacak !!!▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 gün daha bekleyemiyor sunuz dimi.... hemen karamsarlık ...Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleverilirse , kupa meselesinde sadri şenere o kadar sallayanlar bidaha bu foruma girmez inşallah.
Farz edelim kupa verildi ve fener düşürülmedi. Biz mi girmeyelim foruma yoksa siz mi ?Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
canım kardeşim bizim eleştirdiğimiz sadri şener değil veya onun kupa için yaptığı nakarat gibi tekrarladığı kupamızı verin demesi değil bizim eleştirmiz; neden şikeciler ile aynı masada oldu fenerbahçemiz diyen bir tüpün peşinden gitti...biz suçsuz değilmiyiz!!! eee o zaman neden sıkılıyoruz küçülüyoruz birilerine muhtaç gibi olduğumuzu gösteriyor neden masaya yumruğunu vurmuyor ... neyin beklemesi benim hakkım olan şeyi ben birilerinin keyfi yerine gelsin zararını kapatsın borsada ki kagıtlarını elınden cıkarsın diye mi bekletiliyorum ...kimse kusura bakmasın suan zamana bırakılan bu süreçten en çok zararı BİZ gördük ...Aksini söyleyen gerçekleri görmezden gelendir...Bizi bu duruma getirnde başkan ve ekibidir.8888888888888888888888888888888888888
Yorum
Yorum