Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kupanın Trabzonspora verilmemesi için Trabzonspora ceza verilmesi gereklidir... öyle ise Trabzonsporda küme düşmelidir
    yoksa kupayı alırız suçun ispatı olmadan bu sene şampiyon yok denemez
    En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 11.03.2012, 18:54. Sebep: siyasi söylemde bulunmak istemiyorum
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok öyle bir sey.

Neden durmadan insanlari zan altinda birakmak isteniyor burda? Hem diyelim öyle, size ne? Bazilari ne kadar x partiye gicik olma hakkina sahip ise, bazilarida istedigi kadar o x partiyi sevebilir.

Burda bazilarinin anlamamak istedigi bir sey var.

Sanki marifetmis gibi durmadan x parti yanlilarini kücük düsürmek isteyenler cok burda. Hic yakisiyor mu bize? Bunun sonunda hep kavga, hep hüsran oluyor. Beni kimsenin politik secenegi ilgilendirmiyor, ama kimseninde kimsenin politik düsüncesine karisma hakkina sahiptir. O yüzden politika konusulmasin.

Ha, ama mesela basbakan Platini ile görüsmek ister, vs. o zaman futbol ile alakali bir durumdur. Onu rahatlikla konusuruz. Ama durmadan yok makarnaciydi, yok komünist idi yok bilmem ne idi diyerek kücük düsürme cabasina girenler bir zahmet sussun. Yasinizdan basinizdan utanin hic olmasa.
      Konu x partlilik değil.

Herhangi bi konuda x parti aleyhine cümle içinde kelime geçse hemen birileri çıkıp '' burada siyaset yasak '' ayaklarına gidiyor.

Yiyorsa iddia edileni çürüteceksin, kolaya kaçıp '' Burda saiyaset yasak '' deyip şark kurnazlığı yapmayacaksın.

Klişe olacak ama benim tek partim Trabzonspor, siyasi kimliğimide beni tanıyan herkes bilir.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forumda siyaset yasak Koray ancak şike sürecinden sonra biraz yumuşadı bu kural parti gözetmeksizin eleştiriye müsamaha gösteriyoruz belli partiler üzerinden yorumlar olursa müdahale etmek durumdanyız çünkü partizan üyeler de mevcut.

sayın forum yöneticisi elbette siyaset könuşma yeri değil burası, partizanlık ise bize hiç yakışmaz çünkü ayrıma götürür bizi. oysa burası Ts menfaatlerinde birleşme yeridir. Ancak kırmadan dökmeden ve kesinlikle hakaret etmeden yapılan yorumlara her zaman saygımız vardır.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Referandumda "evet" oyu vermek dahil 2002'dekiden bu yana tüm seçimlerde iktidardaki partiye oy vermiş birisiydim. Fakat başbakanın makamında Alex ve şikebaşıyla olan randevusu benim için milat olmuştu. Ve başbakanın 3 Temmuz'dan bugüne kadar olan tavrı ve konuya yaklaşım biçimi de ne kadar doğru bir karar aldığımın göstergesidir. Tabi ki kendi düşünceme göre.
          Sana saygım bunu yazmasam da biliyor olduğumdan. Bu anlayışın hakim olduğu gün Trabzonspor kupasını alır, işsizlik biter, kavgalar durur ülke topyekün uçar.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konu x partlilik değil.

Herhangi bi konuda x parti aleyhine cümle içinde kelime geçse hemen birileri çıkıp '' burada siyaset yasak '' ayaklarına gidiyor.

Yiyorsa iddia edileni çürüteceksin, kolaya kaçıp '' Burda saiyaset yasak '' deyip şark kurnazlığı yapmayacaksın.

Klişe olacak ama benim tek partim Trabzonspor, siyasi kimliğimide beni tanıyan herkes bilir.
            Futbol ile alakali bir sey degilse tabi ki yasak. O kadar. Istedigin kadar hakli ol, yasak kardesim. Anca futbol ile alakali ise konusup tartisiriz.

Mesela
            Siyaset konuşulmasına ısrarla engel olmak isteyenler malum parti yolunda gidenler sanırım
            Bunun futbol ile ne alakasi var? Sifir.
            Ama sanki siz o insanlari taniyor mussunuz gibi insanlarin üzerine etiket yapistiriyorsunuz. "Malum konusan insanlar malum partiye aitler galiba"... Yok öyle bir sey. Ön yargilarimizi bir kenara birakalim. Ama bazilarimizda hakkikaten x partilidir. EEE, ne var bunda? Bizi ilgilendirir mi? Hayir. Trabzonsporu ilgilendirmedigi sürece lütfen herkes politika yapmasin.

Yorum

Futbol ile alakali bir sey degilse tabi ki yasak. O kadar. Istedigin kadar hakli ol, yasak kardesim. Anca futbol ile alakali ise konusup tartisiriz.

Mesela Bunun futbol ile ne alakasi var? Sifir.
              Ama sanki siz o insanlari taniyor mussunuz gibi insanlarin üzerine etiket yapistiriyorsunuz. "Malum konusan insanlar malum partiye aitler galiba"... Yok öyle bir sey. Ön yargilarimizi bir kenara birakalim. Ama bazilarimizda hakkikaten x partilidir. EEE, ne var bunda? Bizi ilgilendirir mi? Hayir. Trabzonsporu ilgilendirmedigi sürece lütfen herkes politika yapmasin.
              Ben siyaset derken futbola alakalı olanları demek istemiştim zaten, bu cümleyi herkesin anlayabileceğini tahmin etmiştim halbuki.

Yoksa Kılıçdaroğlu şunu dedi Bahçeli bunu dedi gibilerinden siyaset değil benim demek istediğim..

Yorum

• O halde hemfikiriz. Herkesinde buna uymasini rica ediyorum.

Yeri geldiginde Trabzonsporumuz icin hükümetide elestirecegiz, baskalarinida. AKP yanlilarida bir zahmet kizmayacaklar.

Ama yeri geldigindede sirf x partileri kücük düsürmek icin, tas atmak icin Trabzonspor üzerinden politika yapmayacagiz.

Yorum

• GS taraftarının yüzde 48'i AK Parti'ye oy veriyor. FB'lilerin yüzde 46.5'i, BJK'lıların da 42.8'inin oyu iktidara gidiyor. TS'de ise oran çok yüksek: Oyların yüzde 65.5'i AK Parti'ye gitmiş. CHP en fazla oyu BJK, sonra da FB ve GS'lilerden alıyor. CHP'nin bu iki kulüpten aldığı oy ülke ortalamasının oldukça üzerinde. MHP ise Trabzon taraftarından daha fazla oy alıyor. BDP'ye en çok oy GS taraftarından gitmiş.
                  bu da bir araştırma

Yorum

• olayı tek bir partinin üstüne yıkmak insafsızlık olur hangisi aksini yapacaktı... ben yaşadığım bir olayı aktarayım.. bu şike mevzuları ilk çıktığında kuduruyorum içim içimi yiyor tv de chp lilerin bir önerge verdiğini gördüm iyice dellendim o yöne meylim fazla ya ikiyle çarp işte hemen aradım partiyi hayatımda ilk defa arıyorum özel kalemine bağladılar ben kayıyorum sinirlenmeyin beyefendi başkanımızda fbli falan diye saçmalamaya başladı güldüm ben tsliyim dedim vs vs vs yaaaa hangisi düzgünki boşuna tartışıyorsunuz

Yorum

• Sike surecinin geldigi su asamada siyasete girmeden yorum yapmaya calismak, ayi yildizi ve kirmiziyi kullanmadan bayragi tarif etmeye calismaktan farksizdir. Rte - Platini gorusmesine baglanmis bir surecte neyi konusacagiz, Zeki Muren'i mi..?
                      Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sike surecinin geldigi su asamada siyasete girmeden yorum yapmaya calismak, ayi yildizi ve kirmiziyi kullanmadan bayragi tarif etmeye calismaktan farksizdir. Rte - Platini gorusmesine baglanmis bir surecte neyi konusacagiz, Zeki Muren'i mi..?
                        Hayret Ozan abi bugün ilk defa sana katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayret Ozan abi bugün ilk defa sana katılıyorum.
                          Harbi Korayim, nasil oldu bu is..

Yorum

• RTE-Platini görüsmesini tabi ki konusalim. Mesela siz neden bu görüsmeyi kötü buluyorsunuz?

Ben pozitif bulanlardanim.

Yorum

RTE-Platini görüsmesini tabi ki konusalim. Mesela siz neden bu görüsmeyi kötü buluyorsunuz?

Bu görüşmeyi benim için pozitif yapan ne biliyormusun ?

Platini aynı görüşmeyi Yunan Başbakan'ıyla da yapmıştı Yunan takımı kümeyi boylamıştı.

Yoksa Başbakan'ın, tamam Platini suçlulara cezayı kesin affetmeyin demesini beklemiyorsunuz herhalde dimi ?

Yorum

RTE-Platini görüsmesini tabi ki konusalim. Mesela siz neden bu görüsmeyi kötü buluyorsunuz?

Please leave me alone

Yorum

Yükleniyor...
                                X