Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yargılama süreci başlamadan bir kanun değişikliği yapılırsa, yargılama süreci zanlının lehine olacak kanun hükümüne göre belirlenir.

Şenol Abi gibi gaza gelmeden bekliyorum. Öyle neler neler yazıldı çizildi gerçekle alakası olmayan.
    Bu konuda fazla bilgim yok açıkçası..aklımda kaldığı kadarıyla "kanunlar geriye dönük işletilemez" diye aklımda kalmış..yoksa değişen kanunlardan dolayı bir çok insan dava açıp zamanında verilmeyen haklarını geriye alabilir..ama yenilenmiş kanuna göre hak talep edemiyor diye biliyorum..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Haberi61'deki haber dogru mu gercekten?

Sadri Sener nasil böyle birsey yapar????

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Diğer anadolu kulüplerini anlarım onlar şikecileri para kasası olarak görüyor..

Ya bizim Trabzonsporumuz nasıl bu çirkin tezgahın parçası olur...

Miliyonlarca tarftarının hakkı yenilmiş nasıl sessiz kalırsın sayın başkan..

Uefa el koymasaydı ş.ligine bile göndermeyeceklerdi seni...

Bu federasyon değilmi ts yi biz göndermedik sebebini uefaya soracağım diyen..

Bu adamlar değilmi tsnin 3 maçı şüpheli diyen...

Neden anlamazsan ayağın tökezlediği anda bir tekmede onlar vuracak..

Sadri başkan ş.ligi hakkını almış ve susmuştur hırsızlarla birlik olmuştur..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• 3 istanbul takimi küme düsmeye oynarsa ne olacak
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haberi61'deki haber dogru mu gercekten?

Sadri Sener nasil böyle birsey yapar????

Gaza gelmeyelim demek isterim lakin; az evvel Ali Koç vs ile birlikte Sdri Şenr'in de adı geçti. Ve bu adamla aynı görev doğrultusunda adı geçiyorsa i insanın, o insan da en az Ali Koç kadar karaktersizdir!
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Benim için Şampiyonlar ligine gittiğimiz gün şike soruşturması bitmiştir.

Hepsi beklenen gelişmeler aslında, kendi adıma bir tek şampiyonlar ligine gidişimiz sürpriz oldu.
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hotaman arkadaş, Yılmaz Özdil bir sözle iki kuş vurmak istemiş. Kuşlardan biri de biziz. İmzâ kısmındaki yazıyı bir daha gözden geçir. Yılmaz Özdil bizi mi savunur, Fenerbahçe'yi mi savunur bir daha düşün.
                Hemen her yazısına katılmadığım gibi bir yazısı yüzünden beğendiğim, doğru bulduğum fikirleri çöpe atacak değilim. Söz konusu yazı yazıldığı dönemde kendimiz propaganda yapmaya çalışırken hep kendi insanlarımız tarafından susturulduk. O yılı hiç unutmam, okulumda bu organizasyona karşıyım nedeni de şu şu şudur dediğim zaman bana "spordan sorumlu devlet bakanın bunu uygun görmüş bir hesabın varsa onunla gör" cevabı almıştım. Çokta doğru bir cevaptı.

Neyse bunlar ayrı konular, ana konu dağılmasın.

Yorum

• bizimkiler bir şey karıştırmamış olsaydı bu gün kapı kapı dolaşmazlardı buna kanaat getirdim.
                  Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gaza gelmeyelim demek isterim lakin; az evvel Ali Koç vs ile birlikte Sdri Şenr'in de adı geçti. Ve bu adamla aynı görev doğrultusunda adı geçiyorsa i insanın, o insan da en az Ali Koç kadar karaktersizdir!
                    Aynen katiliyorum.

İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizimkiler bir şey karıştırmamış olsaydı bu gün kapı kapı dolaşmazlardı buna kanaat getirdim.
                    Abi Sadri Sener'in yusek ihtimal kisisel cikarlari var.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu konuda fazla bilgim yok açıkçası..aklımda kaldığı kadarıyla "kanunlar geriye dönük işletilemez" diye aklımda kalmış..yoksa değişen kanunlardan dolayı bir çok insan dava açıp zamanında verilmeyen haklarını geriye alabilir..ama yenilenmiş kanuna göre hak talep edemiyor diye biliyorum..
                      Daha iddianame sunulmadı bile... Zaten bu kanun değişikliği şu anki davaları kapsamayacak olsa bu kadar alel acele bunun çalışmasını yapmazlar. Bilakis, madem Fenerbahçe yanacak bundan sonra ki olaylarda ki kulüpler daha beter yansınlar fikrini benimseyecekleri de ortada.

Bir şekilde kılıfına uydurulur. Dikkat ederseniz bir çok suçtan mahkum olmuş binlerce, çeşitli aflardan yararlanarak ellerini kollarını sallaya sallaya dışarı çıkmıştır.
                      En son Hotaman tarafından düzenlendi; 07.09.2011, 16:24.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen katiliyorum.

Abi Sadri Sener'in yusek ihtimal kisisel cikarlari var.
                        bu adam kendi çıkarlarını koruyacak diye benim ve sizlerin onurunu ayaklar altına atamaz. bu adam benim başkanım olamaz, olmamalı!

Yorum

• Siyaset bu ise karistimi UEFA ne yapiyordu?
                          En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 07.09.2011, 16:27.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizimkiler bir şey karıştırmamış olsaydı bu gün kapı kapı dolaşmazlardı buna kanaat getirdim.
                            Hocam bizimkilerin şike ve teşvik anlamında bir şeyler karıştırmadıklarına emin olabilirsiniz.

O konuda içiniz rahat olsun, fakat şu an yapmaya çalıştıkları şey kesinlikle affedilir gibi değil.
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• ey Sadri başkan, 27 yıl sonra bu takımı şampiyon yapan başkansın. bir tek buna saygım var. ama hiç bir şampiyonlukta bugün davrandığın gibidavranmanı haklı kılmaz, eğer bu haberler doğru ise.
                              Trabzonspor

Yorum

• nerede divan kurulu,nerede taraftar gruplarının yöneticileri? neden açıklama yapmıyorlar?

Yorum

Yükleniyor...
                                X