Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer uefa 19 maç için karar alacaksa bizim içinde olmamamız lazım, yok tüm Türk takımları için karar alacaksa sormazlar mı neden bursaspor da yok bu takımların arasında?

ha eğer tff ya da savcı dünki ziyaret esnasında soruşturmada Trabzonsporumuzun da yönetici sorgulaması sebebiyle adımızın geçtiğini belirttiyse bunlar ihtimal dahilinde olabilir.

Yorum

• UEFA'nın tüm Türk takımları diye bir karar alması için bir neden yok ortada Yunanistan'da da olduğu gibi kendi kafasındaki şüphe gördüğü takımları atacaktır atacaksa, federasyon bunların içinde bizim de olmamız için herşeyi yapmıştır tabi ama umarım onlar kendi gördükleriyle hareket ederler, onlara anlatılanlarla değil

Yorum

• fb ye 5 yıl men cezası geliyormuş. ne gülerim

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fb ye 5 yıl men cezası geliyormuş. ne gülerim
          5 yil men cezasi saaten kesin avrupadan
          sadece türkiyeden hükm yemesini bekliyorlar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• UEFA savcısını boşu boşuna buraya göndermedi bu fenerin ipini çekecekler... TFF bu ipe bizide bağlamaya çalışıyor
              Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• hep iyimser yaklasiyoruz....fb düstü, düsecek, fb uefa tarafindan ceza yiyecek diye diye ne oldu??? hepsi fos maalesef.....ben artik bu yazilanlarin hicbirisine inanamiyorum....
                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Eğer fenere böyle bir ceza gelirken bizi de ayırmayacaksa uefa varsın ayırmasın.
                  o kuş beyinliler taifesi hak etmediği maddi refaha ulaşamasın,hırsızlıkları sebebiyle bizden giden oyuncular geri gelemeyeceğine göre,onlarında yeni transferlerinin önü kapansın,ellerindeki yabancılar kulüp aramaya başlasın inşallah.
                  İnşallah duaların kabul olduğu saate gelmiştir.Alma mazlumun ahını...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İç hukuk bitmeden,Uefa ayağından birşey beklemeyin derim.

Yorum

• Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı ihraç ederse Uefa bizi etmemesi için tek neden var. O da federasyonun Trabzonspor bu işlere karışmamıştır demesi. Federasyonun bunu diyeceğine inanan var mı

Yorum

• Uefaya fazla güveniyorsunuz bence

Gavurlara güven olmaz
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

bence bu en küçük ihtimalidir.. en az beş yıl gelmeli zaten..

Yorum

ben ise üzülürüm buna.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• aydınlar pek ağzına sahip çıkamıyor. muhtemelen fatih altaylı onun ağzından ve şu ana kadar duyulmamış çok şeyi çekecektir.
                              öte yandan, müfettiş, fener için gelmişken, federasyon 'sırf fener değil efendim trabzonunda 3 dosyası var falan '' lafını muhakkak etmiştir. Bize bir şey olursa sebebi Aydınlar ve Ayı Yogidir.(Ayıboğan)

Yorum

• Aziz Yildirim Abdullah Gül'e yazdigi mektup sonrasinda köpeginide simdi Ankara'ya gönderdi. Acaba nelere konusuluyor Aydinlar ve Gül arasinda.
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X