Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haber İbrahim Seten kaynaklıdır da onun adıyla yapmışlardır haberi.
    Bilemem Milliyette onun ismi yaziyordu haberin altinda.Seten kim onuda bilmiyorum.Medyadan fazla ksi tanimiyorum ama bu olaydan sonra baya bir kisi piyasa yapti kendine dogru veya yanlis bilgilerlen.Ha Baransu nerde yeterince medyatik oldu artik cogu kesime.Bu olay patlarsa en cok ona girer.Hergün TV dolasip duruyordu elindeki Tapelerlen.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Biraz sonra bizim düşmemiz gündeme gelir
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Bu Ibrahim Seten denen ne zikkimsa..Aratin google da bakin nasil bir tip oldugunu anlarsiniz..Ercan Saatci'nin bir ust modeli..

Yorum

• Acaip bilgi kirliliği var
          Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• faik sustu. twitterde her gece sabaha kadar tweetleyen faik 12 ağustos sabahından beri yazmıyor..önce tv lere çıktı, sağa sola bağırmaktan başka birşey yapmadı ve aldığı talimatla tvlerden uzak durdu; 1 hafta 10 gün sürekli twitterdeyken bir anda sustu..İstediğini alıncaya kadar ağlayan ve bağırıp çağıran çocuk gibi..Muhtemelen bunlar istediklerini aldılar ve o yüzden de yaygarayı kestiler...

Yorum

• geçmiş olsun süper lig bitmiştir artık sahsım adına
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Daha gecenlerdeki haberi..Burada dusuyordu kendisine sizan bilgilere gore..

Yorum

• İbrahim Seten denen hıyar kimdir ya?İlk defa şu son 1 haftada duydum adını.Şu zamanda gazeteci(!) olmak varmış arkadaş, otur masabaşına al eline kağıt kalem kafadan salla birşeyler ver gazeteye tamam..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bugün borsa açık değilki ...

Yorum

• akşam erman koroğlunu dinlemek lazım)

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biraz sonra bizim düşmemiz gündeme gelir
                        10-20 mesajı var daha ya Özenle takip ediyorum

Sonraki süreçte bir haber ile sevinip şampiyonuz diye yazmalar olacak
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu lige bir takim yakismiyorsa o da sikebahcedir, bu lig onlar icin cok namusludur!

Yorum

• bizim şampiyonluğumuz bugün geri verilsinde kim düşerse düşsün...

Yorum

• Bana öyle geliyor ki bu başlık Şike soruşturması-2,3,4 devam edecek..

Bu iş bizim transfer işine benzedi artık...10 Sayfa coşku 10 sayfa karamsarlık devam eder
                              *
                              *
                              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İnşallah teslim etmezler bize köpeği...
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Yükleniyor...
                                X