İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
-
faik sustu. twitterde her gece sabaha kadar tweetleyen faik 12 ağustos sabahından beri yazmıyor..önce tv lere çıktı, sağa sola bağırmaktan başka birşey yapmadı ve aldığı talimatla tvlerden uzak durdu; 1 hafta 10 gün sürekli twitterdeyken bir anda sustu..İstediğini alıncaya kadar ağlayan ve bağırıp çağıran çocuk gibi..Muhtemelen bunlar istediklerini aldılar ve o yüzden de yaygarayı kestiler...
Yorum
-
İbrahim Seten denen hıyar kimdir ya?İlk defa şu son 1 haftada duydum adını.Şu zamanda gazeteci(!) olmak varmış arkadaş, otur masabaşına al eline kağıt kalem kafadan salla birşeyler ver gazeteye tamam..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz sonra bizim düşmemiz gündeme gelirÖzenle takip ediyorum
Sonraki süreçte bir haber ile sevinip şampiyonuz diye yazmalar olacakTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Bana öyle geliyor ki bu başlık Şike soruşturması-2,3,4 devam edecek..
Bu iş bizim transfer işine benzedi artık...10 Sayfa coşku 10 sayfa karamsarlık devam eder*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
Yorum