#7geliyor7
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle diyelim Tunga yürürken sakız çiğneyebilir
Şenol Abi, adam tam yatmaya gidiyordu, bak meşgul ettin adamı
Ben de kaçıyorum. Hepinize iyi geceler.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu gece nasıl uyuyacağım şimdi.sabah haberi böğrüme taş gibi oturdu.demek ki hırsız minareyi çalmakla kalmamış kılıfını da hazırlamışlar.
Yorum
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcaycığım, çok teşekkür ederim. sana katılıyorum. Sen Şenol Abi'ye bakma.
Ben de kaçıyorum. Hepinize iyi geceler.
Yorum
-
Ah Şenol abi, yarın bunun hesabını tel de sana sorarım artık!
Tekrar iyi geceler....İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcaycığım, çok teşekkür ederim. sana katılıyorum. Sen Şenol Abi'ye bakma.
Ben de kaçıyorum. Hepinize iyi geceler.
Yorum
-
"Gazeteceyim. Herkesle konuşurum"la açıklanan tape'ler gerçekten buysa gazetecilik çok şerefli bir mesleğe benziyor.En son hatipoglu tarafından düzenlendi; 13.08.2011, 03:52.hatipoglu
Yorum
-
Haydaaaaaaa
Özelden yaz abi?İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunun hesabını sormaz mıyım sana Olcay nasıl bir konunun üstüne geldiğini bilmiyorsun yoksa biliyor muydun
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese iyi geceler rüyanda fb ve yancılarının küme düştüğünü görün.İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydaaaaaaa
Özelden yaz abi?
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese iyi geceler rüyanda fb ve yancılarının küme düştüğünü görün.
Yorum
-
İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanca rüyada mi görürüz demek istiyorsun abi
Yorum
Yorum