herkez guzel haberlerden bahsedıyor ama 4 yonetıcı daha gozaltına alınmıs,hasan yener falan alınmıs,,guzel olan sey ne konulardan bıraz uzak kaldımda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanla ilgili tek suçlama söyleendi. Haber şöyleydi. Sivasspor maçını Fenerin bağladığını duyan Trabzonspor başkanı Sadri Şener Mecnun Odyakmaz'ı arayarak nedri durum demiş. Mecnun Fenerde para çok siz de verdiğinin iki katını verin bakalım demiş. Parayı veren düdüğü çalar demiş. Başkanda para da veririz düdüğü de çalarız demiş. Ve kulüp para arayışına girip bulamamış.
S TV
Tuhaf gibi gözükse de Mecnun içeride. Doğru olabilir. Ya da buna benzer birşeyler araya menajer karıştırılarak yapılmış olabilir..Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün tesadüfen hocam Prof. Dr. Erkan Küçükgüngör ile karşılaştım.Kendisinin acelesi olduğu için çok fazla konuşma fırsatım olamadı (tgrt haber'de canlı yayına çıkacakmış akşam). Bilen bilir kendisi iyi bir spor hukukçusudur (asıl alanı roma hukuku bu arada). Kendisi federasyonun tutumunu son derece yanlış olarak değerlendirdi. Ne yayıncı kuruluşun baskısı ne başka birşey, federasyon uefayı karşısına almak istemez, alamaz da. Uefa'nın bu konulardaki tavrı çok net. Büyük bir ihtimalle fenerbahçe küme düşecek dedi.
Pek önemli ve yeni bir şey gelmeyebilir bu görüşler size. Ama ben size herkesin saygı duyduğu bir hukukçunun görüşlerini aktarmak istedim. Bu fukaranın duyumu da bu kadar olabiliyor işteSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri başkanın arkasında durmalıyız sonuna kadar futbolcu karşılamak için giden istanbuldaki renkdaşlarımız nerede.
Ama yine söylüyorum başkan savcılıktan mahkemeye sevkedilmeyip evine yollanırsa görürsün renkdaşlarını o zaman...
bekleyelim sağduyulu olalım sabredelim...
Yorum
-
İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelefon kayıtları delil olarak kabul ediliyor bildiğim kadarıyla..durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanla ilgili tek suçlama söyleendi. Haber şöyleydi. Sivasspor maçını Fenerin bağladığını duyan Trabzonspor başkanı Sadri Şener Mecnun Odyakmaz'ı arayarak nedri durum demiş. Mecnun Fenerde para çok siz de verdiğinin iki katını verin bakalım demiş. Parayı veren düdüğü çalar demiş. Başkanda para da veririz düdüğü de çalarız demiş. Ve kulüp para arayışına girip bulamamış.
S TV
Tuhaf gibi gözükse de Mecnun içeride. Doğru olabilir. Ya da buna benzer birşeyler araya menajer karıştırılarak yapılmış olabilir..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe bu şimdi Murat?....Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
Yorum