Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkez guzel haberlerden bahsedıyor ama 4 yonetıcı daha gozaltına alınmıs,hasan yener falan alınmıs,,guzel olan sey ne konulardan bıraz uzak kaldımda

Yorum

• Bence Sadri Şener i salıp,şu cavcavı içeri almalı savcılar.Adam babasının oğluymuş gibi savunuyor azizi.Kesin vardır bir karınağrısı

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fox Tv spikeri oalyı o kadar dramatize etmişki insanın Aziz Yıldırım'a ve eşine acıyası "vah vah" diyerek ağlayası geliyor. Yayın politikasına bakar mısın?
        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanla ilgili tek suçlama söyleendi. Haber şöyleydi. Sivasspor maçını Fenerin bağladığını duyan Trabzonspor başkanı Sadri Şener Mecnun Odyakmaz'ı arayarak nedri durum demiş. Mecnun Fenerde para çok siz de verdiğinin iki katını verin bakalım demiş. Parayı veren düdüğü çalar demiş. Başkanda para da veririz düdüğü de çalarız demiş. Ve kulüp para arayışına girip bulamamış.

S TV

Tuhaf gibi gözükse de Mecnun içeride. Doğru olabilir. Ya da buna benzer birşeyler araya menajer karıştırılarak yapılmış olabilir..
          Yani herseye inanirimda sivasa birsey teklif edecek kadar aptal bir hamle yapacagimizi dusunemiyorum. Resmen fenerli adam ya bunu herkes biliyor sirf fener sampiyon olsun diye seni ele verir...
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün tesadüfen hocam Prof. Dr. Erkan Küçükgüngör ile karşılaştım.Kendisinin acelesi olduğu için çok fazla konuşma fırsatım olamadı (tgrt haber'de canlı yayına çıkacakmış akşam). Bilen bilir kendisi iyi bir spor hukukçusudur (asıl alanı roma hukuku bu arada). Kendisi federasyonun tutumunu son derece yanlış olarak değerlendirdi. Ne yayıncı kuruluşun baskısı ne başka birşey, federasyon uefayı karşısına almak istemez, alamaz da. Uefa'nın bu konulardaki tavrı çok net. Büyük bir ihtimalle fenerbahçe küme düşecek dedi.
            Pek önemli ve yeni bir şey gelmeyebilir bu görüşler size. Ama ben size herkesin saygı duyduğu bir hukukçunun görüşlerini aktarmak istedim. Bu fukaranın duyumu da bu kadar olabiliyor işte
            Şu an TGRT haberde Konuşuyor Canlı
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadri başkanın arkasında durmalıyız sonuna kadar futbolcu karşılamak için giden istanbuldaki renkdaşlarımız nerede.
              Burdayız ama defalarca söyledik söylüyoruz...Bizim ahlakımız metris yolunda bir başkanı yolcu etmeyi kaldırmaz....
              Ama yine söylüyorum başkan savcılıktan mahkemeye sevkedilmeyip evine yollanırsa görürsün renkdaşlarını o zaman...
              bekleyelim sağduyulu olalım sabredelim...

Yorum

• ünal aysal tam olarak ne dediki ?? bu arada tutuklamışlar bizden gene birilerini fanatikde okudum..

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Telefon kayıtları delil olarak kabul ediliyor bildiğim kadarıyla..
                  Yanlış bilgi.Yargıtay ergenekon ile ilgili bi davada tek başına tel kaydını kabul etmemişti.telefon kaydına ek deliller gerekiyor
                  durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• TFF'de Aysal'a cevap vermiş. Beter olun...

Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkanla ilgili tek suçlama söyleendi. Haber şöyleydi. Sivasspor maçını Fenerin bağladığını duyan Trabzonspor başkanı Sadri Şener Mecnun Odyakmaz'ı arayarak nedri durum demiş. Mecnun Fenerde para çok siz de verdiğinin iki katını verin bakalım demiş. Parayı veren düdüğü çalar demiş. Başkanda para da veririz düdüğü de çalarız demiş. Ve kulüp para arayışına girip bulamamış.

S TV

Tuhaf gibi gözükse de Mecnun içeride. Doğru olabilir. Ya da buna benzer birşeyler araya menajer karıştırılarak yapılmış olabilir..
                      Transferelere 15 milyon euro harcamış kulüp Sivasspor'a verecek 500.000 veya 1 milyon euro mu bulamamış?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne bu şimdi Murat?....
                        O abi zaten hep böyle Erdal abi.. Boşver sen onu.. Bi tane düzgün mesajını görmedim. Neyse biz Karadeniz'liyiz büyüklere birşey demeyiz o yüzden Murat abimizde rahat olsun.. Ama ondan büyükler derse de konuşmasın hiç!!!
                        Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Sadri Şener'in telefon görüşmelerinde şikeye dair bir konuşma bulunamadı.

- HaberTürk Muhabiri-
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bizimkiler aklanıp çıkarsalar bu iş fena patlayacak

ama aklanamazda garip garip suçlardan bir sürü takımı içeri alırsalar klübü bağlamaz bu işler deyip aynen devam edecek herkes. yanlız biz taraftar olarak bu lekeyi istemiyoruz en azından ben istemiyorum

Yorum

• sadri şenerin telefon konuşmlarında şikeye dair bir konuşma bulunmamış...

kaynak: habertürk
                              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Köyün ağası rolünü oynamak isteyen var mı?
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Yükleniyor...
                                X