Sadri Şener serbest kaldığı an Türkiye'yi bunların başına yıkalım bakalım fbli godoşların yaptığı protestoya mı benzeyecek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Sadri Baskanimizin Allah yardimcisi olsun.Insallah oglen serbest birakilacak.Bu durumda kendisini karsilamaya gitmeliyiz arkadaslar.Baskan ciksin gerisini dusunuruz.Nevzat beyin baskandan habersiz bir ise girismesi kendisini baglar.Trabzonspor zarar gormez.Haydi baskan Allah yardimcin olsun.
Yorum
-
Haber61 in haberine göre başkanımız sorgusu yeni başlamış. dua edelim allah utandırmasın
"Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in sorgulanmasına saat 23:53 sularında başlandı ve bu saatten 20 dakika öncede Sadri Şener'in avukatları İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi"eski nick "1461@61"
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuana kadar gözaltına alınanların hepsi adliyeye sevkedildi diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?
Mehmet Yıldız, Sezer ve Emenike mahkeme aşamasına geçmeden savcı tarafından serbest bırakıldı.
Direk emniyet tarafından serbest bırakılma ihtimali var mı başkanımızın?
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuana kadar gözaltına alınanların hepsi adliyeye sevkedildi diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?
Mehmet Yıldız, Sezer ve Emenike mahkeme aşamasına geçmeden savcı tarafından serbest bırakıldı.
Direk emniyet tarafından serbest bırakılma ihtimali var mı başkanımızın?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
kesin olmayan birseyden tutuklaniyor adamlari ama SIKE olmuyor
ya vallahi billahi su avrupaya girmeye calismaya calisiyoruz ya... adamlar bizleri durmadan almiyor ya... cok iyi ediyorlar..
INSALLAH almazlar... alip ne yapacaklar... yurdun her yeri hukuksuzluk...
Yorum
Yorum