Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 24 dü izleyin.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstersen profesörü ol. Henüz birşey açıklanmadan boş boş tellallık yapmaya gerek yok.
      Olayın göbeğindeki adama hakaret ediyorsun. Bence böyle renktaşlarımıza sahip çıkmamız lazım, sağlıklı haber alabilmemiz adına.

Yorum

• Nevzat başkana üzüldüm ya adamın kalbine pil takılmış.

Yorum

• Kanal 24 iyiye benziyor

Yorum

• 1. eğer fenerbahçeninki gibi ellerinde delil olsaydı, teknik takip sonucu filan bir şeyler olsaydı bu işi fenerbahçeyle birlikte başlatmaları gerekirdi. 1 hafta sonra başlatmaları kötü niyet olurdu.
            2. bence bu iş sorgulananların ifadeleri üzerine oldu.
            3. Elde kesin delil yoksa fenerbahçe yöneticileri ve başkanı neden tutuklu yargılanıyor. (Türkiye'de halen hukuk düzeni vardır kabulüyle yazıldı)
            4. elde delil varsa neden federasyonla paylaşılmıyor?
            5. Neden ve nasıl gizlilik kararı var? (Ayrıca neden bu sürekli ihlal ediliyor- örneğin 19 maçta şike haberinin emniyet açıkladı bildiğim kadarı ile)
            6. Ben vicdanen izlediğim takımının maçlarında bir şike ya da teşvik olduğuna inanmıyorum. Fenerin izlediğim en az 4 maçında tam aksini düşünüyorum. Bu nedenle vicdanen içim rahat ve diyorum ki aynı oyunu ikinci kez masa başında kaybettik.

Yorum

• Ya Rabbi sen bizi utandirma.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstersen profesörü ol. Henüz birşey açıklanmadan boş boş tellallık yapmaya gerek yok.
                bızı bılen bılıo kardes rahat ol..
                bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kime güveneceğimizi şaşırdık....Artık ben de susuyorum...Ulan her bilgi bir saat sonra yalanlanır mı ....
                  Valla aynen oyle kime inanacagımızı şaşırdık sabah banada cok guvendigim biri bizlik birşey olmadıgını soyledi.Ama şimdiden yonetimden 4 kişi oldu emniyete cagrılan.Sabredecegiz bekleyecegiz yapacak suanda başka birşey yok.
                  федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Mahmut Ozgener'in ifadesi alinmis.Sadri Sener'i kac saattir orda tutuyorlar.Hizli bir sekilde savcinin karsisina cikmali.Kendisi hakkinda herhangi bir delil v.s yok.Sadece yapilan tel gorusmelerinden haberi olup olmadigi sorulacak.Nevzat beyi dinlemek isteme sebepleri yalan var mi yok mu onu tespit etmek.

Yorum

• Simdi oyle bir hava estiriliyorki ulan sikenin kralini yapan fenev tesvike yeltenen Trabzonspor dan az ceza alacakmis gibi Tamam sucu olan herkes cezasini ceksin ama adil olsun Pisligin odagi fenev sampiyonlar ligi ile odullendirildi
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Eğer şike yaptıysak ki buna inanmıyorum,ağlaya ağlaya formamı bırakır aşağı otururum.

Yorum

• beyler avutmaya gerek yok kendimizi bizden cok fazla kişi alındı bir kişin nin bile mahkemeye sevk edilmeden gitmesi mucuze olur

tek şansımız hiç birinin mahkemeye sevk edilmememsi

Yorum

• eger bizimnkiler bu boka karısmıssa benim icin futbol bitmistir....Daha izlemem...

Arkadas ben bu takımı onurlu mucadelesi icin sevdim...

Eger onurlu mucadele yoksa ortada benim icin takımda yok....

TRABZONSPOR YOKSA FUTBOL DA YOK..
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararların ardından bir açıklamada bulundu.

F.Bahçe'den TFF'ye teşekkür!

Fenerbahçe Kulubü'nden son günlerde yaşanan olaylar ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararla ilgili açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada itiraz sürecinin takip edildiği belirtilirken, Türkiye Futbol Federasyonu'na da aldığı karar için teşekkür edildi.
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ulan dün gece meydanda şmp kutladık,bu gecede ligde kalmaya çalışıyor,fenerliden beter olduk ya

malesef....
                                TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                                İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X