İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA bu soruşturmayı kaale alır mı ? FB'nin gruplarda oynamasına müsade eder mi ?
Sivas ya da eses den birisi düşürülsün.
Fener de gruplarda oynayamasın yeter
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre Belözoğlu'nu aldılar mı acaba?
Kaan'a mesaj yazmıştır şimdi.
Oğlum Kaan Emre abin ben.Aldırıyorum seni buraya.Zorluk çıkarma he.güldürdün beni..
Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
" Uzun süre devam eden teknik takip sonucunda başlatılan bir soruşturma bu " NtvSpor
Teknik Takip : başta telefon dinlemesi olmak uzere , ses , goruntu kayıtları , bireysel şahıs takipleri....
juventus un basına gelen olaylardan once yaklasık 2 sene; basında orda burda ayyuka cıkaan haberler ve kazandıkları ılgınc maclardan dolayı gızlı bır sorusturma yurutulmustu.......
Bu yurutulen teknık takıp 1 yıldır yapılıyor denırse hıc sasırmam cunku şampiyonluğu bursaya kaptırdıkları sezon bızım maca kadar oynadıkları ankaragucu-kasımpasa-eskısehır maclarında Murat - serkan kırıntılı - ivesanın yedıgı gollerı gören bir trafik polisi bile azızın şikecilerin babası oldugunu anlar , organize suçlarda çalışmasına gerek yok........
Yorum
Yorum