Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah aşkına okuyun öyle yazın her gelen aynı şeyi diyor..

Başlıga falan ekleyin artık Nevzat Şakar gözlatındadeğil diye..
    tv den izleyip yazdık renkdaş pazar sabahı rüyamda görmedim ortalığı bulandırma niyetiyle yazılmış birşey değil. inşallah dediğin doğrudur yoksa bu gözaltıların esprisi kalmaz
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      UEFA bu soruşturmayı kaale alır mı ? FB'nin gruplarda oynamasına müsade eder mi ?
      Çok bir şey istemiyorum.

Sivas ya da eses den birisi düşürülsün.

Fener de gruplarda oynayamasın yeter

Yorum

• Ya hala burdan bişey çıkmaz diyenlere şaşıyorum. Arkadaşlar Federasyon demedi soruşturma başlattık diye Türkiye Cumhuriyeti Savcıları, Mahkemeleri ve Polisleri var. Hani şu Ergenekoncuları alan Polisler. Azize kimdir yahu!

Yorum

• olası cezalar ne olabilir ?

Yorum

• FB'li Futbolcu Emre'nin kuzeni Volkan Bahçekapılı

Bunu da gözaltına almışlar yazıyor bazı yerlerde..

Yorum

• Allahim sen buyuksun. Kim varsa yakalasinlar temiz bir lig izleyelim...
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emre Belözoğlu'nu aldılar mı acaba?

Kaan'a mesaj yazmıştır şimdi.

Oğlum Kaan Emre abin ben.Aldırıyorum seni buraya.Zorluk çıkarma he.
                güldürdün beni..
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Bu konuyu ciddiye almayanlar var ama bence çok ciddi bir durum bu.

Yorum

• Çok ciddi bir soruşturma,inşallah üstünü bir şekilde kapamaya çalışmazlar. Fb'nin bütün pislikleri ortaya dökülüyor.

Yorum

• Ula birşey çıkmaz çıkmaz diyip çıkartmayacaksınız sonunda,ses etmeyin ula az.

Yorum

• Hukukçular konuyla ilgili ne düşünüyor acaba? İçimizde var hukukçu yazarlarsa daha bilgili oluruz.

Yorum

• yeni sezona pankart fikri;

kirli sarı- kirli lacivert

onur, emek, başkaldırı...
                          kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                          LiverpoolFC

Yorum

• Oha sabah sabah darbe olmuş Çok heycanlı izlemedeyiz
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• " Uzun süre devam eden teknik takip sonucunda başlatılan bir soruşturma bu " NtvSpor

Teknik Takip : başta telefon dinlemesi olmak uzere , ses , goruntu kayıtları , bireysel şahıs takipleri....

juventus un basına gelen olaylardan once yaklasık 2 sene; basında orda burda ayyuka cıkaan haberler ve kazandıkları ılgınc maclardan dolayı gızlı bır sorusturma yurutulmustu.......

Bu yurutulen teknık takıp 1 yıldır yapılıyor denırse hıc sasırmam cunku şampiyonluğu bursaya kaptırdıkları sezon bızım maca kadar oynadıkları ankaragucu-kasımpasa-eskısehır maclarında Murat - serkan kırıntılı - ivesanın yedıgı gollerı gören bir trafik polisi bile azızın şikecilerin babası oldugunu anlar , organize suçlarda çalışmasına gerek yok........

Yorum

• Her şey ortaya çıkacak.İnşallah...

Yorum

Çalışıyor...
                                X