Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ALLAH'im güldür yuzumuzu

Yorum

• Soruşturmanın nasıl başlatıldığına dair sorular da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor.
      Bu soruşturma herhangi bir kulübün başvurusu dolayısıyla başlasa, şikayette bulunan veya suç duyurusunda bulunmak isteyen kulüp önce federasyona başvuruyor. Ancak federasyona her hangi bir kulüp tarafından bir başvuru yapılmadı. Dolayısıyla soruşturma, ya bir şahsın (taraftarın) çeşitli delillerle birlikte savcılığına suç duyurusunda bulunmasıyla başlatıklıyor ya da emniyet güçleri ve yargı bir suç duyurusu olmaksızın medyaya yansıyan haberler üzerine böyle bir soruşturmayı kendileri açıyorlar. Soruşturmanın uzaması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu liglerin başlangıç tarihini de erteleyebileceği gelen haberler arasında.
      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Ya Rabbim sen her zaman doğrunun yanındasın. Bizlere yardım eyle. Senin adaletine sorgu sual olmaz. Gözyaşlarının hesabını sor Allah'ım.

Yorum

• Bırakın vermesinler şampiyonluk kupasını.

Bu saatten sonra Trabzon'um zaten şampiyon...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Memuv Abilev beni bıvakın ben yeni evlendim..

Hay sen cok yasa
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bence bir önceki sezon da incelenebilir.Son maçta biz hariç herhangi bir takıma denk gelseydi fener şampiyondu.Bizden önceki maçları alsınlar izlesinler.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Trabzon'da arama var mı öyle muhabbetler dönüyo
                7
                Cngz_61

Yorum

• Babamla konuştum tarladaymış.Adamın keyfi yerine geldi
                  *
                  *
                  Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• -FUTBOLDAKİ ŞİKE İDDİALARINA YÖNELİK SORUŞTURMA
                    -TRABZONSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI NEVZAT ŞAKAR:
                    ''GÖZALTINA ALINMADIM''

TRABZON (A.A) - 03.07.2011 - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirtti.
                    Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolda şike iddialarına yönelik olarak sabah saatlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında gözaltına alındığı yönünde basında bazı haberlere yer verildiğini söyledi.
                    Gözaltına alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını ifade eden Şakar, ''Bu tür haberler bizim itibarımızı zedeliyor. Operasyon kapsamında gözaltına alındığım yönündeki haberler doğru değil. Gözaltına alınmadım'' dedi.
                    Şakar, Trabzon'da olduğunu da belirterek, bugün konuya ilişkin bir basın açıklaması yapacağını kaydetti.

Yorum

• Dunya kimin kac kurusluk serefi ve namusu oldugunu gordu ya yaglarim eridi...simdi bu pislik adamlar aklansa bile bu serefsizler avrupaya maca gidecek ve eminim ki o ulkede bunlari adam yerine koymayip bizi onore edeceklerdir... dunya kimin sampiyon oldugunu kimin kac kurusluk serefi ve namusu oldugunu anladi ya bu bile yeter...

Yorum

• nevzat şakar da göz altında fazla sevinmeyelim
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• ey büyük ALLAHIM yine senin adaletin tecelli etti sana sükürler olsun
                          Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon'da arama var mı öyle muhabbetler dönüyo
                            Arama oldu bitti,hiçbirşey çıkmadı.

Yorum

• Fbtv'de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar hahahahahahhahahah ulaaaaaaaaaannnnnnnnnnn yarıldım hahahahahahahahhaha ALLAHIM SEN ÇOOOKKKK BÜYÜKSÜNNN !! Bunu gördüm yeter bana hahahahaha Fbtv'yi açın nolur yahu hahahahahaha
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Federasyondan gözaltına alınanlar hakem atamaları yapan yöneticilermiş.....
                                Mehmet YILDIZ da gözaltında

Yorum

Yükleniyor...
                                X