ALLAH'im güldür yuzumuzu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Soruşturmanın nasıl başlatıldığına dair sorular da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor.
Bu soruşturma herhangi bir kulübün başvurusu dolayısıyla başlasa, şikayette bulunan veya suç duyurusunda bulunmak isteyen kulüp önce federasyona başvuruyor. Ancak federasyona her hangi bir kulüp tarafından bir başvuru yapılmadı. Dolayısıyla soruşturma, ya bir şahsın (taraftarın) çeşitli delillerle birlikte savcılığına suç duyurusunda bulunmasıyla başlatıklıyor ya da emniyet güçleri ve yargı bir suç duyurusu olmaksızın medyaya yansıyan haberler üzerine böyle bir soruşturmayı kendileri açıyorlar. Soruşturmanın uzaması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu liglerin başlangıç tarihini de erteleyebileceği gelen haberler arasında.
"Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMemuv Abilev beni bıvakın ben yeni evlendim..
Hay sen cok yasaTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
-FUTBOLDAKİ ŞİKE İDDİALARINA YÖNELİK SORUŞTURMA
-TRABZONSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI NEVZAT ŞAKAR:
''GÖZALTINA ALINMADIM''
TRABZON (A.A) - 03.07.2011 - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirtti.
Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolda şike iddialarına yönelik olarak sabah saatlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında gözaltına alındığı yönünde basında bazı haberlere yer verildiğini söyledi.
Gözaltına alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını ifade eden Şakar, ''Bu tür haberler bizim itibarımızı zedeliyor. Operasyon kapsamında gözaltına alındığım yönündeki haberler doğru değil. Gözaltına alınmadım'' dedi.
Şakar, Trabzon'da olduğunu da belirterek, bugün konuya ilişkin bir basın açıklaması yapacağını kaydetti.
Yorum
-
Dunya kimin kac kurusluk serefi ve namusu oldugunu gordu ya yaglarim eridi...simdi bu pislik adamlar aklansa bile bu serefsizler avrupaya maca gidecek ve eminim ki o ulkede bunlari adam yerine koymayip bizi onore edeceklerdir... dunya kimin sampiyon oldugunu kimin kac kurusluk serefi ve namusu oldugunu anladi ya bu bile yeter...
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da arama var mı öyle muhabbetler dönüyo
Yorum
-
Fbtv'de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar hahahahahahhahahahulaaaaaaaaaannnnnnnnnnn yarıldım hahahahahahahahhaha ALLAHIM SEN ÇOOOKKKK BÜYÜKSÜNNN !! Bunu gördüm yeter bana hahahahaha
Fbtv'yi açın nolur yahu hahahahahaha
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum