şu trabzonlu olup beşiktaş yalakası olan vatan hainlerinden temizlensin şu şehir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoyle insanlari gorunce geriliyorum. Bunlar bu ulkenin onundeki engel iste. Insanlarin birbirine saygisi yok. Benim ulkemin memleketimin adamlari oldugu icin uzulmek bana dusuyor. Bunlarla yasamak zorunda kalanlara uzuluyorum.
Çok seviyorsalar kıyacaklar paraya Beşiktaş semtinde istedikleri gibi gürültü yapacaklar.
Bu konularda medeni olmalı insanlar,nerede nasıl davranılacağını bilmeleri gerekiyor.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu trabzonlu olup beşiktaş yalakası olan vatan hainlerinden temizlensin şu şehir.
Senol günes tecavüzcüsü ile sarmas dolas olmus ama her seyi normal görüyörlar.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alaka ya?Adamın orada hastası var belki,belki bilmiyorum başka sıkıntısı var,neden insanları rahatsız ediyorlar Trabzon şehri ile alakası olmayan bir konuda?
Çok seviyorsalar kıyacaklar paraya Beşiktaş semtinde istedikleri gibi gürültü yapacaklar.
Bu konularda medeni olmalı insanlar,nerede nasıl davranılacağını bilmeleri gerekiyor.
Biz degil miyiz bize her yer trabzon diye her yerde bagiran? Gelip dovsunler bizi ozaman bitek trabzonda bagiralim. Kafaya bak. Medeniyet nedir ne degildir bir ogrenin ondan sonra kimin nerde nasil davranicagi hakkinda tartisiriz.
Yorum
-
Yavru sikeci seviciler turemis formda eee imam cemaat iliskisi tabi baskan boyle yaptikdan sonra..kahbelere karsi boyle humanizm ayaklarina yatmaya devam edin bakalim.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesirf sehir de degil. bu forum´dan da keske temizlense. Forum yöneticileri bile ne var Bunda diyorlar. sorsan hepsi sike´ye karsi.
Senol günes tecavüzcüsü ile sarmas dolas olmus ama her seyi normal görüyörlar.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani sampiyonlugunu kutlayan besiktas taraftari medeni degil ama onlarin formasini gasp eden trabzonspor taraftari medeni? Allah akil fikir versin size. Eger besiktaslilarin hatasi varsa yada rahatsiz oluyorsan ararsin polisi onlar halleder. Sormazlar mi adama bu sehrin zaptiyesi siz misiniz diye?
Biz degil miyiz bize her yer trabzon diye her yerde bagiran? Gelip dovsunler bizi ozaman bitek trabzonda bagiralim. Kafaya bak. Medeniyet nedir ne degildir bir ogrenin ondan sonra kimin nerde nasil davranicagi hakkinda tartisiriz.
Olayı biliyor musun?Belki oradaki medeniyetsizler yaşadıkları şehrin insanlarını rahatsız ettiler,paraya kıyıp,kutlamaların olduğu Beşiktaş'a gidin dendiğinde sana ne dediler?
Sonra onlar da polis çağırırız dediklerinde dalga geçer gibi bir de asker çağır deyip,insanları iyice tahrik ettiler ve oradaki sağduyulu Trabzonsporluları hiç yapmayacakları bir işe zorladılar?
Neden hep sağduyulu yorumlarınızı medeniyetsiz ve yaşadığı şehrin-toplumun hassasiyetlerine değer vermeyen şikeci bir takım taraftarları için yapıyorsunuz ama kendi taraftarlarınızı ise hemen kötüleme peşinde koşuyorsunuz?
Burası Trabzonspor forumu,bir kaç kendini bilmez,saygısız ve medeniyetsiz tip yüzünden Trabzonspor taraftarına bu kadar ağır ve hak etmediği hakaretleri yapmanızı kınıyorum ve size yazıklar olsun diyorum.
Medeniyet önce yaşadığın çevreye uyum göstermekle başlar.En son sasone tarafından düzenlendi; 30.05.2017, 01:26.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Trabzon şehrinden bile daha fazla Trabzonsporlunun yaşadığı İstanbul gibi şehirde yapıyoruz bunları İstanbul şehri kozmopolit bir şehir,semt takımlarının merkezlerinde yapmadığın sürece ne olabilir,İstanbul'da kendi aralarında bile nerde şampiyonluk kutlanacağı bellidir ve buna kimse itiraz etmez bir de Trabzonspor'a her zaman büyük saygı duyan diğer Anadolu şehirlerinde yapıyoruz,kimseye bir terbiyesizliğimiz yok,kimseyi rahatsız da etmiyoruz.
Olayı biliyor musun?Belki oradaki medeniyetsizler yaşadıkları şehrin insanlarını rahatsız ettiler,paraya kıyıp,kutlamaların olduğu Beşiktaş'a gidin dendiğinde sana ne dediler?
Sonra onlar da polis çağırırız dediklerinde dalga geçer gibi bir de asker çağır deyip,insanları iyice tahrik ettiler ve oradaki sağduyulu Trabzonsporluları hiç yapmayacakları bir işe zorladılar?
Neden hep sağduyulu yorumlarınızı medeniyetsiz ve yaşadığı şehrin-toplumun hassasiyetlerine değer vermeyen şikeci bir takım taraftarları için yapıyorsunuz ama kendi taraftarlarınızı ise hemen kötüleme peşinde koşuyorsunuz?
Burası Trabzonspor forumu,bir kaç kendini bilmez,saygısız ve medeniyetsiz tip yüzünden Trabzonspor taraftarına bu kadar ağır ve hak etmediği hakaretleri yapmanızı kınıyorum ve size yazıklar olsun diyorum.
Medeniyet önce yaşadığın çevreye uyum göstermekle başlar.
Sucluyu belkilerle savunuyorsun hala konusuyorsun bide. Allah akil fikir versin. Ben mesela bu cevabinizdan tahrik oldum ozaman dovuselim? Medeniyette zirve bir anlayis. Size medeni yasantinizda basarilar.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftarina bisey mi dedim? Bunu yapan insanlar suc isliyorlar ve sen hala bunlari belkilerle savunuyorsun. Seni de bir gun trabzonspor formasi giyiyorsun diye doverler sen de belki tahrik etmisimdir diye savunursun. Istanbulda da oluyor olmasi bunun dogru oldugu anlamina gelmez. Belkilerle yaptigin savunmaya bir bak. Madem cok haklilardi neden yuzlerini kapiyorlar?
Sucluyu belkilerle savunuyorsun hala konusuyorsun bide. Allah akil fikir versin. Ben mesela bu cevabinizdan tahrik oldum ozaman dovuselim? Medeniyette zirve bir anlayis. Size medeni yasantinizda basarilar.
Orada Bjk takımının şampiyonluğunu gürültülü bir şekilde kutlamaya çalıştılar ve bunlara ses yapmayın hastamız var dediler veya yarın finallerimiz var ders çalışacağız dediler ve buna karşın aldıkları cevap ise hadi biz kimseyi takmayız oldu,polis yetmez bir de askeri çağırın oldu veya sinirlerine hakim olamayan başka Trabzonspor taraftarları bu medeniyetsizlere kötü şeyler yapmasın diye üzerindeki bjk forma ve atkıları çıkarılması istendi ama buna da itiraz ettiler,sonradan tekrar sorun yaşanmasın,olay daha kötü hal almasın diye alındı formalar,ertesi gün belki geri verildi.
Bilmediğin konu hakkında yorum yap ama asıp kesme.
Ben medeniyetten nasiplenen birisi olarak nerde nasıl davranacağımı bildiğim için çok şükür bir şey yaşamadım,anlaşamadığım birisi ile de kavga etmek yerine güler geçerim.
Bu konunun basit bir çözümü var,şampiyonuk kutlamak isteyen parasına kıyacak ve tuttuğu takımın kutlamalarının yapıldığı şehre,semte gidecek.Bunu bu medeniyetsizlere öğretirsek ne siz Trabzonspor taraftarını suçlarsınız ne de ben bunu yapanlara eğer karışan olursa savunurum.
Toplum içinde yaşamanın kuralları var,bunları öğrenir ve medeni bir insan gibi davranırsa hiç bir sorun olmaz.En son sasone tarafından düzenlendi; 30.05.2017, 02:32.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkilerle hareket eden sensin,olayın aslını bilmeden asıp kesiyorsun,Trabzonspor taraftarını bir kaç kendini bilmez,yaşadığı yerin kurallarına saygısı olmayan tipler yüzünden kötülüyorsun.
Orada Bjk takımının şampiyonluğunu gürültülü bir şekilde kutlamaya çalıştılar ve bunlara ses yapmayın hastamız var dediler veya yarın finallerimiz var ders çalışacağız dediler ve buna karşın aldıkları cevap ise hadi biz kimseyi takmayız oldu,polis yetmez bir de askeri çağırın oldu veya sinirlerine hakim olamayan başka Trabzonspor taraftarları bu medeniyetsizlere kötü şeyler yapmasın diye üzerindeki bjk forma ve atkıları çıkarılması istendi ama buna da itiraz ettiler,sonradan tekrar sorun yaşanmasın,olay daha kötü hal almasın diye alındı formalar,ertesi gün belki geri verildi.
Bilmediğin konu hakkında yorum yap ama asıp kesme.
Ben medeniyetten nasiplenen birisi olarak nerde nasıl davranacağımı bildiğim için çok şükür bir şey yaşamadım,anlaşamadığım birisi ile de kavga etmek yerine güler geçerim.
Bu konunun basit bir çözümü var,şampiyonuk kutlamak isteyen parasına kıyacak ve tuttuğu takımın kutlamalarının yapıldığı şehre,semte gidecek.Bunu bu medeniyetsizlere öğretirsek ne siz Trabzonspor taraftarını suçlarsınız ne de ben bunu yapanlara eğer karışan olursa savunurum.
Toplum içinde yaşamanın kuralları var,bunları öğrenir ve medeni bir insan gibi davranırsa hiç bir sorun olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzaman bu fotograf ne? Su fotograf hastamiz var ses etmeyin fotografi mi? Neyin kurallari var? Kim koyuyor bu kurallari? Insanlar calisip para kazanmis gidip forma almis madem sorun cikariyorlar formalarini neden gasp edip yuz kapayarak suru gibi fotograf cekiyorlar? Tam bir cete fotografi suraya bak. Aferin size trabzon sehrini kurtardiniz. Kurallari korudunuz. Bu kafa iste trafikte korna caldi diye cekip vuran kafa. Bir yanlislari varsa cagirirsin polisi gelir halleder. Trabzonspor sampiyon olursa ozaman herkes trabzona gitmek zorunda. Yapilan trabzonsporlu da olsa baska takimli da olsa yanlis. Utanc fotografi. Suclu olduklarini bildikleri icin de yuzlerini kapamislar. Tam bir eskiyalik. Savunani bol ama ulkede malesef.
Bu kadar uzatacak bir şey yok aslında ama senin hoşuna gidiyor Trabzonspor taraftarını stadlarında insan öldürülen şikeci bir takım taraftarı için harcamak,hoşuna gidiyor Trabzonspor taraftarını suçlamak,yüzlerini de belki senin gibi asıp kesenler işi ileri götürmesin diye kapatmışlardır.
Belli mi olur,çok duyarlı birisi gider ve sadece yaşadığı yerin huzuruna sahip çıktıkları için onları polise ihbar eder.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte senin gibi insanlar duyar kasacak diye normal hayatları yaşarken sorun çıkaran medeniyetsizleri uyardığı için suçlu oluyor,konunun sorunu basit,yaşadığın yerin kurallarına uyarsın ve olay biter.
Bu kadar uzatacak bir şey yok aslında ama senin hoşuna gidiyor Trabzonspor taraftarını stadlarında insan öldürülen şikeci bir takım taraftarı için harcamak,hoşuna gidiyor Trabzonspor taraftarını suçlamak,yüzlerini de belki senin gibi asıp kesenler işi ileri götürmesin diye kapatmışlardır.
Belli mi olur,çok duyarlı birisi gider ve sadece yaşadığı yerin huzuruna sahip çıktıkları için onları polise ihbar eder.
Benim anlatmak istedigim Kim olurlarsa olsunlar kimse baska birinin ozel esyasini gasp edemez. Istersen tahrik ol istersen baska birsey ol. Uzatilcak birsey yok ortada suc var ve sucluyu savunan siz varsiniz.
Ulkenin baska bir sorunu da bizden olunca ses cikarmayalim ama bize yapilinca kizalim mantigindaki insanlar. Bu insanlari sirf trabzonsporlu diye korumayin. Yaptiklari yanlis. Bunun belkisi yok. Besiktaslilarin ne yaptiginin onemi yok. Onlarin yanlisi varsa onlara da deriz. Ama bunun cevabi adam dovmek, gasp etmek olamaz. Buranin kurali bu uyamayan gider diyerek medeniyeti nasil savundugunuzu dusunuyorsunuz aklim almiyor. Tam bir eskiya kafasi ve Bunun medeniyet olduguna inaniyorsunuz. Basta da dedigim gibi sizin medeniyetinizle benimki bir degil anlasilan. Sizinkinde kurallar var ve uyamayanlarin ustleri caliniyor. Polis de sizsiniz hakim de. Cezalari verilmis kurallara gore.
Yorum
Yorum