Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karar bekleniyor şuan ve adamlar makaraya sarmış bekliyorlar... Arada uzun adam telefon açar geçmiş olsun der felan...

Öbür dünyayı bilmem, orada top peşinde koşacağımızı sanmıyorum. Ben bu dünyada fotoğrafta kahkaha atan şu şerefsizin ağlayarak kupayı TS ye teslim ettiğini ve milyonlarca istanbullunun titreyerek, ağlayarak CAS kararlarını okuduğunu, şok geçirdiğini, krizlere girdiğini görmek istiyorum.

Er yada geç, 5 yıl bekledik 5 yıl daha bekleriz. Akp mahkemeleri birazdan davayı sonlandıracak ve TS ye linç kampanyası başlayacak, milyonlarca malın zafer pozlarını göreceğiz ntvspor çocuklarının yüzlerindeki gülücükleri göreceğiz ama ''Biz bitti demeden bitmez'' lafını bu ülkenin kafasına vura vura öğreteceğiz.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Secım oncesı bızım lehımıze bır karar beklemek guc olur adamlar Trabzon'u nasıl olsa alıyoruz dıyorlar
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Formalite icabi bekliyorlar.. Sonuc zaten önceden belli..
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Türkiye'de insanlar haftanın son iş günü işten çıkıp evine bir girsin, yemekler yensin, çaylar demlensin, ma aile tv başında aptal kutusuna bakarken birden alt yazılar ''flash, flash, flash, flash, son dakika...'' diye alt yazılar geçsin, herkes bir merak tv'ye kilitlensin, tv kanalları normal yayın akışını kesip canlı olarak mahkemeye bağlansın ve muhabirimiz: ''aslında şikebahçe şike yapmadı, Aziz sütten çıkmış ak kaşıktır'' algısını veren mahkeme kararını okusun, şikebahçeliler bir keyiflensin... Sonrada bunun adı ''adalet tecelli etti'' olsun...

Nasıl ama? Hukuk bu ülkede nasılda gecesini gündüzüne katıp aklıyor! pardon adaletin tecelli etmesi için çalışıyor!!! Utanç verici bir durum... Aklanana kadar yargılama ancak bizim gibi ülkelerde olur...

Ne yaparsanız yapın, şikeyi aklayamazsınız.

Başbakanı fanatik şikebahçeli olan (2010-2011 sezonu Tayyip Erdoğan)
          UEFA as başkanı fanatik şikebahçeli olan (Şenez Erzik)
          Uluslararası bağlantıları, Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük aillerinden şikebahçeli olan (Koç ailesi)
          En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 09.10.2015, 18:56.
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Adaleti geçtim, o zaten yok bu memlekette ama ilahi adalet kavramına olan inancım da yitmiş durumda. Şike yapan adamlara bakıyorum, bir de bizim halimize bakıyorum fazla söze de gerek kalmıyor.
            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Yüzde 60-70 seni kesmez trabzon çok değil 1 kasımda 90 bekliyorum. Kimde hakkımız kaldıysa Allah hepsinin belasını versin. Bu takım için insanlar can verdiler.
              En son B61 tarafından düzenlendi; 09.10.2015, 20:12.

Yorum

• Akp ye oy veren Trabzonlu değildir Trabzonsporu bir kenara bıraktım artık
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Sonunda yeniden yargılandılar ve büyük bir ihtimalle de beraat edecekler. Tamamen düzmece bir mahkeme ile olayı paralele yıkıp hapis yatmaktan kurtulacaklar. Seçimdir oydur hiç girmiyorum. Zamanında bir maça sebep tepki gösterip belediyeyi bunlara vermeyen Trabzon sus pus oldu. Ne oldu benim memleketime 10 yıl önce Trabzon dan ayrıldığım önce Allah sonra peygamberimiz sonra Trabzonspor gelirdi ne oldu da bu kadar değişti bu şehir aklım almıyor. Bir Trabzon luyu hayatta en mutlu edecek şeylerden biridir şampiyonluk kupası. 30 yıl sonra gelecek olan bir kupa neye satıldı. Ah be memleketim ne oldu sana. Aklım almıyor.

Yorum

• Takım takım değil ileri gideceğine, hep geri gidiyor.Şmapiyon kadroyu, Td yi bile tutmuyor elinde.
                    Taraftar taraftar değil, kendi futbolcusuna küfür, hakaret ediyor.Bırak desteklemeyi köstek.
                    Başkan başkan değil, cahil mi cahil , siyasetin içine girmiş, hükümet yalakalığından kendi klubünü unutmuş, davasına bile sahip çıkmamış
                    Kent kent değil,kendisinin kupasını çalanları birinci parti çıkarıyor.

Ne verdi bu Trabzon bana hep almaktan başka?

Suçlu varsa uzakta aramamak lazım.

Yorum

• Futbolun bittiği gün..

Yorum

• Beni en çok yoran, insanların doğrulara inanmak istememesi ve inanmak istediği şeylere inanmasıdır. Türk halkı gerçekten çok bencil, duyarsız ve empati yoksunu bir halk.

Yorum

• 6 ay kanser tedavisi gördüm.lenfoma..Bu şerefsizler görüp görebileceğim belki tek şampiyonluğu elimden aldılar.Hakkımı başta CB olmak üzre kimseye helal etmiyorum etmeyeceğim..

Yorum

• Yanılmıyorsam ağır ceza mahkemesi tapeleri delil saymamıştı, ana dayanaklarından birisini delil olarak saymayan mahkeme farklı karar verecek mi sanıyorsunuz. Buna sebep olanları destekleme devam edin Trabzon halkı vazgeçmeyin, tam destek.

Yorum

• SON DAKİKA: Mahkeme başkanı, kararı sadece avukatlara açıklayacak

Bu ne demek şimdi yüzleri yok tabi
                              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tüm suçlardan beraat etti.
                                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X