Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu daha acınasıymış...
    .
    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
    .

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tam sikecilerin kumpas temsili senayosu olmus bu

efsane
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Cigara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "FIFA, 17 Temmuz 2014 tarihinde Trabzonspor'a yazdığı yazı ile UEFA süreci bittikten sonra durumu değerlendireceğini söylemişti.
        CAS'ın bu kararı ile UEFA süreci bitmiş oluyor. Şimdi FIFA süreci başlıyor. TS, CAS'ın gerekçeli kararını aldıktan sonra FIFA sürecini başlatacak."

Atilla Dilaver https://twitter.com/AtillaDilaver/st...86264077160448
        Bu bilgiye göre, Fifanın cevabından yaklaşık iki buçuk yıl sonra bir net karar çıkmış.
        Bugünden sonra fifaya başvurmamız için gerekçeli karar beklenecekmiş...

Ne kadar sürecek bu gerekçeli kararın yazılması.?

Biz şuandan 6 ay sonra fifaya başvurmuş olur muyuz?

Fifa kaç ayda-yılda karat verecek?

Bu nasıl bir oyalanmaktır Allâh aşkına?

2017 - 2011 = 6 yıl... Ve ucu da açık.

...
        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1-2 haftadır tavan yapan bir algı vardı ;
          "Ey Avrupa sen kimsin ya ? " demeyecek miyiz ?
          "Benim ülkemi karıştırmaya utanmıyor musun ?"demeyecek miyiz ?
          "Bunlar dış güçlerin oyunu" demeyecek miyiz ?

Ne diyordu Ahmet çakar Alman Hollanda vakıfları falan baskı yapıyor diye.Belki de o baskılar sonucu yanlı bir karar çıkmıştır.
          Dünya hep mi böyleydi yoksa bize mi böyle,,, ne karışık işler dönüyor

...
          Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Ümitsizliğe kapılıyorum sonra gidip twittterda duyumcuyu okuyorum yine ümitleniyorum )) Fifaya mail yada ne biliyim başka bişeyler yapmamız lazım.

IMG_2909.jpg

Yorum

• Ifm falan yok ne ifm si direkt fifa bam bam bam...yeterince zaman kaybettik..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ne yalan söyleyeyim bende Cas'tan ümitliydim kendi kararını inkar etmez diye ama gördümki onlarda bir çeşit kıvırma işine girmişler başlarından savmışlar normal olması gereken kararı vermemişler görünen o ki Cas'ı bile bu işi yokuşa sürdüren haramzade güçler Fifa'yıda çoktan ayarlamıştır ne diyelim Allah(c.c) belalarını tez zamanda verir inşallah hepsinin. Bu saatten sonra bişey olmaz arkadaşlar fifasıda fetöyü örnek olarak karşımıza çıkartır o olmazsa başka bişey der yine şikecileri düşürmezler.Herkesin hesabı var Allah (c.c.) hepsinin hesabını sorar elbet .
                DOZER CEMİL

Yorum

• Ya cas ne kendi kararını inkar etmesi. biz şike var mı yok mu diye itiraz etmedik ki.
                  o konuda zaten geri dönüşümsüz olarak CAS "ŞİKE VAR" dedi. GERİ DÖNÜŞÜMSÜZ.

Şimdi verdiği karar UEFA 2013 den önceki olaylar için liglerin içine karışma yetkisi yok. Bu kadar

Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akşam gazetesi

Belki Fifa beklenmedik şekilde ''ben bu oyunu bozarım'' der... Dursun bir köşede, vakti geldiğinde lazım olur...
                    şunu görünce çok sağlam sövdüm yıllardır olduğu gibi.

şu paçavrayı sırf siyasi görüşüyle aynı diye okuyan adam Trabzonspor'luyum demesin. bunu içine sindirebiliyorsa ya midesi geniştir yada Trabzonspor'lu değildir ortası yok. yalakalar devrinin nirvana yaptığı zamana denk geldi ömrümüz.

fifa'ya başvurulacağını söyledi yönetim öyle ifm falanla vakit kaybedecek yönetimin niyetinde süphe ederim.

cas spor mahkemesi en üst mahkeme o şike var dedi fifa'nın alternatif bir yolu yok dü-şe-cek-ler.
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bende biliyorum Şike kararı var olduğunu ama malesef bu işi burda bitirebilecekken Cas yokuş yaptı resmen neden yaptığınıda sadece 2013 öncesine karışamam maddesine bağlamak kendimizi kandırmak olur, Koç Yapı Kredi,Hükümet& Reis,Kodamanlar,hepsi bir olup bu işi kapattılar malesef.
                      DOZER CEMİL

Yorum

• acaba fifa'da da istedigimiz olmazsa, fifa'yi da geri dönüp cas'a sikayet etme hakkimiz var mi?

Yorum

• zamanı gelince tün ülke TRABZONSPOR u konuşacak.
                          türkiyede futbolu bitiren kulup olacak TRABZONSPOR..
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ya toplanıp azizi ikna edecekler fifaya gitmeden puan silme vs cezası verelim, Trabzona da kupa ve sus payı ödeme yapalım ya da Trabzon fifaya gider ağzımıza eder. Karar Tüp futbolu ve siyasetin

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cas'ın verdiği kararı bu ülkeye şike yok diye anlatan basının Allah belasını versin.

Öyle koyuyoruz ki bunlara öyle çakıyoruz ki kendilerine gelemiyorlar. Bu şekilde öc almaya çalışıyorlar.
                              Vicdanları yok.
                              O yüzden haramla kazandıkları şampiyonluğa sevinecek kadar aciz ve zavallılar
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                acaba fifa'da da istedigimiz olmazsa, fifa'yi da geri dönüp cas'a sikayet etme hakkimiz var mi?
                                Vardır kesin
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X