Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi bakalım onursal başkan mikrofon sende, ne diyeceksin bakalım? Çok mu üzüldün bu karara? fenerine haksızlık mı yaptılar? Durma git sen de adalete fener yak kampanyasına bir imza ver, hala geç değil.....
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Federasyondaki (çok üst koltukta olmayan) lise arkadasim az once dedi ki, kisilerle ilgili karar yakinda aciklanacak, FIFA devreye giriyor. Cok net haberleri ben de ogrenemiyorum sadece yonetim biliyor ve hukuktaki bas sorumlu mu ne naneyse o biliyor dedi.
      Son zamanlardaki en dikkat çekici haber bu galiba...

Hadi hayirlisi bakalim...
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Ifm'nin fenerbahçe'nin itirazını reddetmesiyle uefa ve fifa'da bir süredir askıda olan süreç ve soruşturmalar yeniden hız kazanacaktır.

Uefa'da fifa gözetiminde devam eden ve henüz tamamlanmamış iki önemli süreç var.

Bu süreçlerden biri aziz yıldırım ve bir dolu ismin futboldan ömür boyu men edileceği kişilerle ilgili süreç ve çıkacak karar.

Diğer süreç ise şike eylemlerine karşı gerekli kararları almayan tff hakkında 17 temmuz'da açılan soruşturma ile ilgili süreç

her iki süreçte bundan sonra çok daha hızlı ilerleyecektir. Aziz yıldırım da kişilerle ilgili men kararı kaçınılmaz.

17 temmuz soruşturmasında ise ya tff şike ile ilgili gerekli kararları alacak yada fifa ve uefa tff'nin üyeliğini askıya alacak

daha önceki yazılarımızda da bahsetmiştik süreç yavaş ilerlese de sonunda öngördüğümüz cezalar kaçınılmaz.

Cas, fenerbahçe yönetimi dört maçta organize olarak şike yapmıştır kararı verdi. Ve ifm ret kararı ile bu cas kararını onadı.

Dünya üzerinde cas kararına aykırı hareket edebilecek bir spor kurumu yoktur. Buna fifa, uefa ve tff'de dahil.

Ifm kararı cas kararının onanması ve sürecin hızlanması bakımından önemlidir.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Şike sürecinde ; 1 tane sağlam siyasetçi yanımızda değil, 1 tane sağlam sanatçı yanımızda değil , 1 tane sağlam iş Adam'ı yanımızda değil , 1 tane sağlam eski başkan yanımızda değil,1 tane sağlam klüp yanımızda değil ,1 tane sağlam kurum yanımızda değil ,1 tane sağlam ulusal basın yanımızda değil,,,peki nerdeler bu adamlar ?????? menfaatlerin peşindeler !!!!YANIMIZDA SAĞLAM OLANLAR KIM = Erman Toroğlu, Apolas Lermi ve toplasan 100 bin TS taraftarı,.şimdi durum böyle iken umut besleyelim öylemi ??😊 TRABZONSPOR acil kongreye gitmeli ve resti çekip Hakkı gasp edildiği halde şike düzeninde yer alamayacağını beyan etmelidir .. Beklemenin anlamı yok durum ortada..33 yıl önce Şenol Güneş'in adı ile bu takımlı olmuşum..TRABZONSPOR ,Trabzon'u geçtim İstanbul'daki taraftarlara bu borcunu ödemelidir .Biz bu Takım'ı bunun için Gönül vermedik ..Ya o kupa gelecek ya Trabzonspor bitecek ,Ortası yok ..
            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Farkındamıyız bilmiyorum ama çok büyük bir güce karşı mücadele etmeye çalışıyoruz. Devlet/Hükümet bire bir karşımızda.

"Trabzon stadında şike ile ilgili pankart açtırmamak için elinden geleni ardına koymayan Trb. Emniyeti'ne helal olsun. Ne öyle şike filan (!)"
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ifm'nin fenerbahçe'nin itirazını reddetmesiyle uefa ve fifa'da bir süredir askıda olan süreç ve soruşturmalar yeniden hız kazanacaktır.

Uefa'da fifa gözetiminde devam eden ve henüz tamamlanmamış iki önemli süreç var.

Bu süreçlerden biri aziz yıldırım ve bir dolu ismin futboldan ömür boyu men edileceği kişilerle ilgili süreç ve çıkacak karar.

Diğer süreç ise şike eylemlerine karşı gerekli kararları almayan tff hakkında 17 temmuz'da açılan soruşturma ile ilgili süreç

her iki süreçte bundan sonra çok daha hızlı ilerleyecektir. Aziz yıldırım da kişilerle ilgili men kararı kaçınılmaz.

17 temmuz soruşturmasında ise ya tff şike ile ilgili gerekli kararları alacak yada fifa ve uefa tff'nin üyeliğini askıya alacak

daha önceki yazılarımızda da bahsetmiştik süreç yavaş ilerlese de sonunda öngördüğümüz cezalar kaçınılmaz.

Cas, fenerbahçe yönetimi dört maçta organize olarak şike yapmıştır kararı verdi. Ve ifm ret kararı ile bu cas kararını onadı.

Dünya üzerinde cas kararına aykırı hareket edebilecek bir spor kurumu yoktur. Buna fifa, uefa ve tff'de dahil.

Ifm kararı cas kararının onanması ve sürecin hızlanması bakımından önemlidir.
                Hadi hayırlısı...
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Günaydın herkese,

ooooo ben yokken yine bir son dakika haberi çıkmış
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• IFM DE 16 EKİM TARİHİ İTİBARİYLE REDDETİ CAS İTİRAZINI.

Ama şb yönetimi, yeniden yargılama sonrası tazminat hakkımızı kullanacağız diye yine saçma sapan açıklama yaptı.

ULAN

ŞİKECİSİNİZ
                    HIRSIZSINIZ

Değişmez, değişmeyecek işte.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şike sürecinde ; 1 tane sağlam siyasetçi yanımızda değil, 1 tane sağlam sanatçı yanımızda değil , 1 tane sağlam iş adam'ı yanımızda değil , 1 tane sağlam eski başkan yanımızda değil,1 tane sağlam klüp yanımızda değil ,1 tane sağlam kurum yanımızda değil ,1 tane sağlam ulusal basın yanımızda değil,,,peki nerdeler bu adamlar ?????? Menfaatlerin peşindeler !!!!yanımızda sağlam olanlar kım = erman toroğlu, apolas lermi ve toplasan 100 bin ts taraftarı,.şimdi durum böyle iken umut besleyelim öylemi ??😊 trabzonspor acil kongreye gitmeli ve resti çekip hakkı gasp edildiği halde şike düzeninde yer alamayacağını beyan etmelidir .. Beklemenin anlamı yok durum ortada..33 yıl önce şenol güneş'in adı ile bu takımlı olmuşum..trabzonspor ,trabzon'u geçtim istanbul'daki taraftarlara bu borcunu ödemelidir .biz bu takım'ı bunun için gönül vermedik ..ya o kupa gelecek ya trabzonspor bitecek ,ortası yok ..
                      kupa geç de olsa gelecek toprağım.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA'nın bu kadar beklemesinin nedeni İFM kararını beklemesinden kaynaklanıyordur inş. Bu karardan sonra şikecilerin işini bitirmeleri lazım artık.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          UEFA'nın bu kadar beklemesinin nedeni İFM kararını beklemesinden kaynaklanıyordur inş. Bu karardan sonra şikecilerin işini bitirmeleri lazım artık.
                          İnşallah dediğin gibi olur....
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Gülüyoruz ediyoruz ama, sikeciler isi cakalliga döküyor.

Herifler usüle göre aldiklari itirazlardan büyük para kaldiracak. Buda tabiki yeniden yargilama ile usülsüzlükle bozulacak olan dava sayesinde olacak. Tabiki sadece federasyondan ve devletten bu yol ile para alacak.

"Biz komplo kurbaniyiz" diye hükümet destekli magdur olacaklar, bu gelen red kararlarina karsi dava acacaklar.

Ama bu salaklar birseyi gözden kaciriyor. Avrupayi amerika saniyorlar, bir hamburger icin milyonlari götürdügünü düsünüyorlar.

Adam sana derki "arkadas biz önümüze geleni degerlendiririz, bana ispat et cezani boziyim"... Öyle tazminat falan hikaye
                            En son TSezgin61 tarafından düzenlendi; 24.10.2014, 09:46.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              UEFA'nın bu kadar beklemesinin nedeni İFM kararını beklemesinden kaynaklanıyordur inş. Bu karardan sonra şikecilerin işini bitirmeleri lazım artık.
                              Evet şikebahçenin ve azizenin artık tek umudu yeniden yargılama balonu kaldı.

O da inşallah ellerinde patlar.

HAYDİ UEFA
                              ZAMANI GELDİ.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet şikebahçenin ve azizenin artık tek umudu yeniden yargılama balonu kaldı.

O da inşallah ellerinde patlar.

HAYDİ UEFA
                                ZAMANI GELDİ.
                                O bu eski boşbakan yeni cumhurbaşkanı dururken biraz zor boşbakanken söz verdi adamlara bu iş buakadar basit yeniden yargılamadn beraat edecek bu herif..

Ama ulan yeniden yargılama kadar saçma birşey varmı diye sorarsanız yok yeniden yargılama nedir ben bu suçu işledim sen bir hata yapdın ceza verdin şimdi rica ediyorum o suçu üstümden al demek bukadar.. Sen bu cezayı babanın hayrına kafadan vermedin illaki bir sebebi var..Eh buyur burdan yak ozaman..
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Çalışıyor...
                                X