Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Unutuldum sanma 2011 kupası, şu an birbirimizi yemekle meşgulüz geçer bu günler de.
    Forumu çok özlemişim.

Az önce yıllık izinden Hopa'dan ve Trabzon'dan döndüm.

Onur'un işi tatlıya bağlanmasına çok sevindim.

Forvet ve stoper transferinin olmamasına üzüldüm.

Dün Akyazı stadının önünden geçerken, stadın yanına büyük metal bir tabela yapıldığını gördüm. İçinde kupa resmi ve kupanın içinde de 2010-2011 şampiyonu yazıyordu. Olay budur.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Keşke sorunları tatlıya bağlayabilecek zeka seviyesi yüksek yöneticilerimiz olsaymış
      İho yine batırdı,
      Allah bu takımdan sevgi dışında menfaati olanları islah etsin

Yorum

• unutursak kalbimiz kurusun

Yorum

• Biz hala birbirimizi yiyelim :

UEFA'DAN BIÇIKAÇI'YA KRİTİK GÖREV

Levent Bıçakcı 2015-2019 dönemi için yeniden UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanı seçildi.

UEFAdan Bıçıkaçıya kritik görev
          01 Ağustos 2015 Cumartesi 13:13

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag’da yapılan UEFA Yönetim Kurulu toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Dr. Levent Bıçakcı 2015-2019 dönemi için yeniden UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanı seçildi.

UEFA yönetim Kurulu’nun 29-30 Haziran’da Prag’da yaptığı toplantıda 2015-2019 dönemi için UEFA Tahkim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilen Av. Levent Bıçakcı, Başkan’ın önerisi ve kurul üyelerinin seçimi ile yeniden asbaşkanlık görevini üstlendi. Bıçakçı böylece, 2015-2019 dönemi süresince yeniden UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanlığı’na seçildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bıçakcı, böylesine önemli bir görevi tekrar üstlendiği için büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bıçakcı, "Bu önemli görevi tekrar bana veren UEFA Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim. Tıpkı geride bıraktığımız dönemlerde olduğu gibi bu yönetim döneminde de değer yaratan çalışmalarda bulunmak üzere görev alacağız. Bu yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

1990 yılından bu yana görev yapan Dr. Levent Bıçakçı, UEFA Tahkim Kurulu’nun en eski ve süregelen üyesi olmakla birlikte 2004-2008 yılları arasında da yine asbaşkanlık görevini üstlenmişti.
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz hala birbirimizi yiyelim :

UEFA'DAN BIÇIKAÇI'YA KRİTİK GÖREV

Levent Bıçakcı 2015-2019 dönemi için yeniden UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanı seçildi.

UEFAdan Bıçıkaçıya kritik görev
            01 Ağustos 2015 Cumartesi 13:13

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag’da yapılan UEFA Yönetim Kurulu toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Dr. Levent Bıçakcı 2015-2019 dönemi için yeniden UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanı seçildi.

UEFA yönetim Kurulu’nun 29-30 Haziran’da Prag’da yaptığı toplantıda 2015-2019 dönemi için UEFA Tahkim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilen Av. Levent Bıçakcı, Başkan’ın önerisi ve kurul üyelerinin seçimi ile yeniden asbaşkanlık görevini üstlendi. Bıçakçı böylece, 2015-2019 dönemi süresince yeniden UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanlığı’na seçildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bıçakcı, böylesine önemli bir görevi tekrar üstlendiği için büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bıçakcı, "Bu önemli görevi tekrar bana veren UEFA Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim. Tıpkı geride bıraktığımız dönemlerde olduğu gibi bu yönetim döneminde de değer yaratan çalışmalarda bulunmak üzere görev alacağız. Bu yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

1990 yılından bu yana görev yapan Dr. Levent Bıçakçı, UEFA Tahkim Kurulu’nun en eski ve süregelen üyesi olmakla birlikte 2004-2008 yılları arasında da yine asbaşkanlık görevini üstlenmişti.
            UEFA'da da tuz koktu.

Platini, FIFA başkanı olsa bile şike işini çözemez.

Şikebahçe Shaktar'ı geçse bile (ki inşallah geçemez) diğer turda elenir ama 2 yıl sonra devler liginde oynatılması bile artık küme düşürülmeyeceğini gösteriyor.

Olsun varsın tüm dünya biliyor ki,

2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur ve bu uğurdaki mücadelemiz, 1 ayda kupayı getireceğim deyip kulübü bataklığa sürükleyen Hacı'ya rağmen hiç bitmeyecek.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• platını serefsızı fıfa baskanı olcak bız bırlık olcagımıza once hukuk kurulunu ıstıfa etmek zorunda bıraktık sımdı de son kale sıkeyı tek dıllendıren onuru yıkmanın pesındeyız..sıke falan hak getıre sıkemı o da ne dıycek 1 sene sonra cogunluk ..allah belanı versın proje adamı ıho..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UEFA'da da tuz koktu.

Platini, FIFA başkanı olsa bile şike işini çözemez.

Şikebahçe Shaktar'ı geçse bile (ki inşallah geçemez) diğer turda elenir ama 2 yıl sonra devler liginde oynatılması bile artık küme düşürülmeyeceğini gösteriyor.

Olsun varsın tüm dünya biliyor ki,

2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur ve bu uğurdaki mücadelemiz, 1 ayda kupayı getireceğim deyip kulübü bataklığa sürükleyen Hacı'ya rağmen hiç bitmeyecek.
                ilk önce hosgeldin abi,

2010/11 sampiyonu mahkemelerce biziz bu dogru ama sportif alanda halen sikebahce resmi olarak sampiyon gözüküyor.
                biz bu resmiyeti mahkemede oldugu gibi sportif alanada tasimaliyiz.
                sikebahce küme düsmedikten sonra hic bir anlami yoktur 2010/11 sampiyonlugumuzun.

Yorum

• herkes üye olsun. ben eylülde olacagim insallah

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Yorum

• 3 TEMMUZ 2011 : Herşeyden nefret etmeye başladığım günlerin başlangıcı.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 TEMMUZ 2011 : Herşeyden nefret etmeye başladığım günlerin başlangıcı.
                      Yaşama sevincimin azalmaya başladığı günler

Oysa ki 3 Temmuz doğum günüm, tesadüfe bakın
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• BMN açılış sayfasındaki açıklama şahane, teşekkürler...

Aralık'ta İHO yönetimi giderse camia itibarı yeniden kazanır ve 1975-1984 arasındaki efsane yıllara geri döner.

Muharrem USTA gibi eğitimli, düzgün konuşan, ahlaklı ve paralı insanlar gelmeli
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Aralık 2015 kulüp için MİLAT olmalıdır.

Şampiyonlukları yaşamış biri olarak son 7 günde yaşadıklarım canımı acıtıyor.

Bunların müsebbipleri ve bedava kombineye tav olarak destek verenler Trabzonspor'lu değildir.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aralık 2015 kulüp için MİLAT olmalıdır.

Şampiyonlukları yaşamış biri olarak son 7 günde yaşadıklarım canımı acıtıyor.

Bunların müsebbipleri ve bedava kombineye tav olarak destek verenler Trabzonspor'lu değildir.
                            Aralıkta usulsüz üye olan kombinecilerle iho işi götürür,
                            Onur kadroya dönene iho gidene kadar Trabzonsporluluğumu bu sayfa dışında(lisanslı ürün almayacağım, maç izlemeyeceğim, yorum dahi yapmayacağım çünkü hiç bir şey iyiye gitmiyor ve gitmeyecek de) askıya alıyorum. Trabzon sahip çıkacak biz destek olacağız, Trabzon memnun ben sinir krizlerindeyim bu daha çok acıtıyor
                            En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 00:17.

Yorum

• Günaydın millet
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hoşgeldin Celal.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X