UEFA keşke dosyayı kapatsa ama kapatmayıp sürümcemede bırakıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaziz 4. yıldızın taraftarda yarattığı siniri biyerden boşaltmak zorunda
Hem de çok güvendiğimiz G. Infantino imzalı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlı cumalar dü-şe-cek-ler2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh bir inanabilsek
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinandım inanıyorum ve hep inanacağım ve hep şunu söylüyorum eğer şikeciler düşmez ise bu emsal olur ve bir daha şike yapmış hiç bir klübü düşüremezler bu kadar net ve herkes şunuda sorar takımlara ceza verdiniz kupalara almadınız ama suçu işleyen şahıslara neden ceza vermediniz ? ki verildiği gün bu işin sonu gelmiştir vermemezlik edemezler ancak geciktirebilirler
4 yıldır düşürülmeyen bu adi takım yüzünden şike kaldığı yerden devam ediyor (son 2 hafta kalecilerin gollerde ellerini çekmesi en basit örneği)
Zero tolerance UEFA da balon çıktı.
Tek umut FIFA ve CAS2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinanmaya devam. elbet düsecekler
ve
HATIRLATMAYA DEVAM2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet nedir bu sessizlik
Ayrıca ben dahil çoğunlukla transfer sayfasındayız ancak hala orada da hayal kırıklığı sürüyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum