Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA keşke dosyayı kapatsa ama kapatmayıp sürümcemede bırakıyor
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• daha son söz söylenmedi

Yorum

• UEFA'dan müjde!

Haberlerini Google'dan arattırın sonra sonuçlarına bir bakın... Haberin çıkış kaynağına bakınca aşina olmanız lazım.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aziz 4. yıldızın taraftarda yarattığı siniri biyerden boşaltmak zorunda
          UEFA'dan Başakşehir ve şikebahçeye 2015-2016 sezonu UEFA müsabakalarına katılabilirsiniz mektubu geldi.

Hem de çok güvendiğimiz G. Infantino imzalı
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• hayırlı cumalar dü-şe-cek-ler

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayırlı cumalar dü-şe-cek-ler
              Ah bir inanabilsek
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Hayırlı Cumalar.

Inşallah düşecekler.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ah bir inanabilsek
                  inandım inanıyorum ve hep inanacağım ve hep şunu söylüyorum eğer şikeciler düşmez ise bu emsal olur ve bir daha şike yapmış hiç bir klübü düşüremezler bu kadar net ve herkes şunuda sorar takımlara ceza verdiniz kupalara almadınız ama suçu işleyen şahıslara neden ceza vermediniz ? ki verildiği gün bu işin sonu gelmiştir vermemezlik edemezler ancak geciktirebilirler

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    inandım inanıyorum ve hep inanacağım ve hep şunu söylüyorum eğer şikeciler düşmez ise bu emsal olur ve bir daha şike yapmış hiç bir klübü düşüremezler bu kadar net ve herkes şunuda sorar takımlara ceza verdiniz kupalara almadınız ama suçu işleyen şahıslara neden ceza vermediniz ? ki verildiği gün bu işin sonu gelmiştir vermemezlik edemezler ancak geciktirebilirler
                    Aynen katılıyorum da geciktire geciktire nereye kadar uzatacaklar, bıktık usandık yahu

4 yıldır düşürülmeyen bu adi takım yüzünden şike kaldığı yerden devam ediyor (son 2 hafta kalecilerin gollerde ellerini çekmesi en basit örneği)

Zero tolerance UEFA da balon çıktı.

Tek umut FIFA ve CAS
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• inanmaya devam. elbet düsecekler

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        inanmaya devam. elbet düsecekler
                        İNANMAYA
                        ve
                        HATIRLATMAYA DEVAM
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• 3 saattir sessiz kalmis burasi. bu gece nöbet sizlerde. ben birazdan ise gidiyorum gececiyim

Yorum

• Daha geçenlerde FİFA'nın karıştığı rüşvetlere rağmen Blatter yeniden başkan oldu.Pislik her yere bulaşmış yine söylüyorum Tayyip-Platini görüşmesinde hem UEFA hem FİFA rüşvet almıştır, iler ki günlerde bu açığa çıkacak..

Yorum

• millet nedir bu sessizlik

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                millet nedir bu sessizlik
                                Ramazan ayı ya mahmurluk var üzerimizde

Ayrıca ben dahil çoğunlukla transfer sayfasındayız ancak hala orada da hayal kırıklığı sürüyor.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X