Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son gülen iyi gülecek...umudumuzu yitirmeyelim...

Yorum

• Bu dava:
      görmezden gelen, kulağının üzerine yatan, adamına göre muamele yapan tüm siyasiler, kurumlar,medya, kişiler için utanç davasıdır. Bu dava öyle veya böyle belki seneye, belki 50 yıl sonra sonuçlandığında, tarih kitaplarında yazılacak. Ve suçluları, şikecileri, asker kaçaklarını savunanları, koruyanları, kollayanları, bunların uğruna kanun çıkartanları, bu kanuna olumlu oy verenleri utançla anacak.....

Bu davayı unutan, artık bırakalım önümüze bakalım diyenler Trabzonsporlu değildir.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• ülkeyi yönetenler ancak sikeyi örtbas etmek icin birlik olusturdu. akp+chp+mhp=sikebahce savunuculari

Yorum

• Günaydın ey cemaati müslimin
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Duygun Yarsuvat ın TFF başkan adaylığı hayırlı olsun. Bence Hacıosmanoğlu nun Yarsuvatla Tez zamanda görüşmesi ve malum konularda mutabakatı varılması halinde desteğini açıklaması lazım.
            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              duygun yarsuvat ın tff başkan adaylığı hayırlı olsun. Bence hacıosmanoğlu nun yarsuvatla tez zamanda görüşmesi ve malum konularda mutabakatı varılması halinde desteğini açıklaması lazım.
              fb ye komplo kuruldu diyen adamamı destek verelim?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fb ye komplo kuruldu diyen adamamı destek verelim?
                yok. son haftadan once "biz kimseye mini cooper yollamadık" diyen adama destek olalım. burnumuzun dibinde adamlar tüpçüye karşı bir oluşum içinde. seçeneklerimiz nedir ?

tüpçüye destek için toplanan ortamda çekimser kalarak bir ilerleme sağlanamıyor.
                bu oluşumun içinde temsil hakkı kazanma cabasında olmak zorundayız. Zira karşı tarafta küçük enişte gümüşdağ ve a.y varsa düşmanımın düşmanı dostumdur demek
                gerekir.
                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Mevcut adayların hiçbirine güvenim yok

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Duygun Yarsuvat ın TFF başkan adaylığı hayırlı olsun. Bence Hacıosmanoğlu nun Yarsuvatla Tez zamanda görüşmesi ve malum konularda mutabakatı varılması halinde desteğini açıklaması lazım.
                    Listesine baktım hepsi koyu AKP karşıtı sosyalist kişilerden oluşuyor. Hacıosmanoğlu yanlarından geçmez. Zaten TFF özerk olmadığı için bırakın seçilmelerini aday olmaları bile çok zor...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Listesine baktım hepsi koyu AKP karşıtı sosyalist kişilerden oluşuyor. Hacıosmanoğlu yanlarından geçmez. Zaten TFF özerk olmadığı için bırakın seçilmelerini aday olmaları bile çok zor...
                      Yanılıyorsunuz, mesela bugünün sağlam solcusu zannedilen Uğur Dündar vaktiyle ANAP il başkanı gibi çalışırdı. İsmail Uyanık Çiller'in Dyp'sinden belediye başkan adayıydı. Yine eski Antalyaspor başkanı Hasan Akıncıoğlu da Antalya'nın en önemli armatörüdür. Bingür Sönmez hoca da "paralel" savşından önce iktidarla çok yakın bir adamdı. Cemaatin eski kasası İhsan Kalkavan'la ortak hastane kurdu. Bildiğim kadarıyla aralarında eski tüfek yeni patron "yorgun demokrat" da yok. Memleketin kodamanlarını sırf modern görünüyor diye AKP karşıtı zannetmemek lazım.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• kim gelirse gelsin sikeyi örtbas etmeye devam edecektir

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kim gelirse gelsin sikeyi örtbas etmeye devam edecektir
                          Evet maalesef
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• TFF seçimleri başlamadan bitmiştir. 300 delegenin oy kullandığı seçimde şikecilerin korkulu rüyası, bu dünyada görüp görebileceğim en namuslu en şerefli adamlardan biri olan sayın demirören'in adaylık için 200 imza topladığı söyleniyor. 2,5 kulübün yoldan geçeni başkan yapabileceği bir kongreden bahsediyoruz. Beyni sulanmış, etkisi kalmamışların bir kaç cümle önce tanımını yaptığım pek değerli şahsiyet karşısında hiçbir şansları yok. Seçim değil atama devam ediyor. Aptal aptal sağa sola bakmanın alemi yok.

Burada ki sorun kimin seçilip seçilmemesi değil, Trabzonspor'un bir duruşunun olmaması.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• yeter Demirören yeter demekten yorulduk ama iyice ihtiyarlamış YARSUVAT'ın aday olması ise hiç hayra alamet değil

Türk futbolu kimlere kaldı yahu
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Şuan trtsporda ki gazeteci adeta içimizi okuyor demekti ülkede herşey doğru ki demirörene bu kadar destek var inanılır gibi değil beni şaşırtan Trabzonspor un çekimser durması neden karşı durmadı anlayamadım dedi bizi uyutanlar var başta haciosmanoglu......

Yorum

Yükleniyor...
                                X