Son gülen iyi gülecek...umudumuzu yitirmeyelim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu dava:
görmezden gelen, kulağının üzerine yatan, adamına göre muamele yapan tüm siyasiler, kurumlar,medya, kişiler için utanç davasıdır. Bu dava öyle veya böyle belki seneye, belki 50 yıl sonra sonuçlandığında, tarih kitaplarında yazılacak. Ve suçluları, şikecileri, asker kaçaklarını savunanları, koruyanları, kollayanları, bunların uğruna kanun çıkartanları, bu kanuna olumlu oy verenleri utançla anacak.....
Bu davayı unutan, artık bırakalım önümüze bakalım diyenler Trabzonsporlu değildir.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Duygun Yarsuvat ın TFF başkan adaylığı hayırlı olsun. Bence Hacıosmanoğlu nun Yarsuvatla Tez zamanda görüşmesi ve malum konularda mutabakatı varılması halinde desteğini açıklaması lazım....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduygun yarsuvat ın tff başkan adaylığı hayırlı olsun. Bence hacıosmanoğlu nun yarsuvatla tez zamanda görüşmesi ve malum konularda mutabakatı varılması halinde desteğini açıklaması lazım.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb ye komplo kuruldu diyen adamamı destek verelim?
tüpçüye destek için toplanan ortamda çekimser kalarak bir ilerleme sağlanamıyor.
bu oluşumun içinde temsil hakkı kazanma cabasında olmak zorundayız. Zira karşı tarafta küçük enişte gümüşdağ ve a.y varsa düşmanımın düşmanı dostumdur demek
gerekir....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuygun Yarsuvat ın TFF başkan adaylığı hayırlı olsun. Bence Hacıosmanoğlu nun Yarsuvatla Tez zamanda görüşmesi ve malum konularda mutabakatı varılması halinde desteğini açıklaması lazım.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleListesine baktım hepsi koyu AKP karşıtı sosyalist kişilerden oluşuyor. Hacıosmanoğlu yanlarından geçmez. Zaten TFF özerk olmadığı için bırakın seçilmelerini aday olmaları bile çok zor...BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim gelirse gelsin sikeyi örtbas etmeye devam edecektir2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
TFF seçimleri başlamadan bitmiştir. 300 delegenin oy kullandığı seçimde şikecilerin korkulu rüyası, bu dünyada görüp görebileceğim en namuslu en şerefli adamlardan biri olan sayın demirören'in adaylık için 200 imza topladığı söyleniyor. 2,5 kulübün yoldan geçeni başkan yapabileceği bir kongreden bahsediyoruz. Beyni sulanmış, etkisi kalmamışların bir kaç cümle önce tanımını yaptığım pek değerli şahsiyet karşısında hiçbir şansları yok. Seçim değil atama devam ediyor. Aptal aptal sağa sola bakmanın alemi yok.
Burada ki sorun kimin seçilip seçilmemesi değil, Trabzonspor'un bir duruşunun olmaması.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Şuan trtsporda ki gazeteci adeta içimizi okuyor demekti ülkede herşey doğru ki demirörene bu kadar destek var inanılır gibi değil beni şaşırtan Trabzonspor un çekimser durması neden karşı durmadı anlayamadım dedi bizi uyutanlar var başta haciosmanoglu......
Yorum
Yorum