Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamamda ozaman şimdiye kadar aklı neredeydi şimdi ne olduda bunları söylüyor?
    Biz 15-20 kişiyiz. Ben de kilit bir adamım bu dava için. Çok şerefsizlik görüyorum ama bırakıp da gidemiyorum. Çünkü davayı ve Trabzonspor'u sahiplenecek bilgi-birikim ve cesaret pek az kişide var.

Konunun özeti bu. Hafif egoizm kokabilir ama doğru.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tamamda ozaman şimdiye kadar aklı neredeydi şimdi ne olduda bunları söylüyor?
      Gerekçeli kararı dört gözle bekliyorduk. Umduğu etkiyi yaratmadık taraftar olarak. Adam da doğal olarak isyan etti.

Bu da yetmezmiş gibi bazı medya kuruluşlarında bu kararı sabote etmeye çalışan haberlere yer verildi.
      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 11:46.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz 15-20 kişiyiz. Ben de kilit bir adamım bu dava için. Çok şerefsizlik görüyorum ama bırakıp da gidemiyorum. Çünkü davayı ve Trabzonspor'u sahiplenecek bilgi-birikim ve cesaret pek az kişide var.

Konunun özeti bu. Hafif egoizm kokabilir ama doğru.
        senin söylediklerinden yola çıkarsak Atilla Dilaver abimizin gitmemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü Trabzonspor için önemli bir isim ama adam yönetim seçime giderse ben yokum diyor...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerekçeli kararı dört gözle bekliyorduk. Umduğu etkiyi yaratmadık taraftar olarak. Adam da doğal olarak isyan etti.
          Bence bundan fazlası var. Şikecilerin avukatının kulüpte çalıştırılıyor olması başlı başına skandal.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence bundan fazlası var. Şikecilerin avukatının kulüpte çalıştırılıyor olması başlı başına skandal.
            kimmiş o?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

senin söylediklerinden yola çıkarsak Atilla Dilaver abimizin gitmemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü Trabzonspor için önemli bir isim ama adam yönetim seçime giderse ben yokum diyor...
              Benim anladığım da "Ben her ihtimalde artık yokum" diyor
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Benim anladığım da "Ben her ihtimalde artık yokum" diyor
                şimdi sen diyorsunki az çok budavaya katkım var bırakamam diyorsun ama Atilla Dilaver ne olursa olsun bırakıyorum diyor bu işin içinde başka işler var...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Levent Bıçakçı için eski başkana yüklenen yeni başkan aynı şeyi yapıyor yani? Oda iyiymiş.

Ama sebep buysa neden kongreden sonra yokum desin ki? Başkasının başkan olması normalde yararına değil mi normal şartlarda?

Yoksa ihonun kazanacağından emin olduğu için mi böyle bir çıkış yapti acaba?
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kaldıki davanın sonuna bukadar yaklaşmışken bu açıklamaların olması enteresan, CAS başvurusu ile adamların ipini çekecekken geldiğimiz noktaya bakın. 4 yıldır maç izlemiyorum dava sonuçlanana kadarda izlemeyeceğim. sadece şike başlığında takılıyorum fakat bu olaylar devam ederse futbolla alakamı tamamen kesip surviver izleyeceğim...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu da yetmezmiş gibi bazı medya kuruluşlarında bu kararı sabote etmeye çalışan haberlere yer verildi.
                      sanmıyorum onunla ilgili olduğunu sonuçta atılacak adımlar izlenecek bir süreç var cas davası taraftar açısından etkili olur. uefa dan bıktı millet...

Yorum

şimdi sen diyorsunki az çok budavaya katkım var bırakamam diyorsun ama Atilla Dilaver ne olursa olsun bırakıyorum diyor bu işin içinde başka işler var...
                        Ben Atilla Dilaver'in dediklerini anladığım ve bildiğim kadarıyla özetlemeye çalıştım.

Benim mantalitem başladığım işi bitirmek üzerinedir. Ama gönüllülük esasıyla yürütülen bir işi artık niye yapmıyorsun diye de kızamam.
                        Ayağa KALK!

Yorum

kimmiş o?
                          İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anıl Gürsoy Artan'dan bahsediliyor sanırım.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

Ben Atilla Dilaver'in dediklerini anladığım ve bildiğim kadarıyla özetlemeye çalıştım.

Benim mantalitem başladığım işi bitirmek üzerinedir. Ama gönüllülük esasıyla yürütülen bir işi artık niye yapmıyorsun diye de kızamam.
                            şimdi bu işe gönüllü olurken, para istemiyoruz yeterki Trabzonspor bu davayı kazansın deniliyordu şimdi ne oldu? sevgi bitti mi?

yanlış anlama ben Atilla Dilaver e karşı değilim aksine herzaman burda hazdım hukuk kurulumuza güvenim tam diye ama böyle yarı yolda hatta yolun sonun ayklaşmışken kaçıp gitmek ve belkide Trabzonspor un adalet arayışına büyük yava vermek bu işe gönül koymuş hiç bir Trabzonspor luya yakışmaz. İnşallah Atilla Dilaver abimiz olayın aslını anlatırda bizde kendisine hak veririz ama bu açıklamalarsa sadece yarı yolda bıraktı gitti diyebilirim.

Yorum

• ne biliyorlarsa aciklasinlar. sifreli konusup durmasinlar

Yorum

şimdi bu işe gönüllü olurken, para istemiyoruz yeterki Trabzonspor bu davayı kazansın deniliyordu şimdi ne oldu? sevgi bitti mi?

yanlış anlama ben Atilla Dilaver e karşı değilim aksine herzaman burda hazdım hukuk kurulumuza güvenim tam diye ama böyle yarı yolda hatta yolun sonun ayklaşmışken kaçıp gitmek ve belkide Trabzonspor un adalet arayışına büyük yava vermek bu işe gönül koymuş hiç bir Trabzonspor luya yakışmaz. İnşallah Atilla Dilaver abimiz olayın aslını anlatırda bizde kendisine hak veririz ama bu açıklamalarsa sadece yarı yolda bıraktı gitti diyebilirim.
                                Ben diyemem. Nusret Yılmaz da bıraktı gitti. Katkısı yadsınamaz derecede büyük... Akşam fırsat bulursam daha derinlemesine yazmaya çalışırım.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X