Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla ben başlatmadım benden bilmeyin

Yok yok,rahat ol

Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renktaş bunun sebebi var yalnız son dönemde tayyip ülkeye kutuplaşmayı, ötekinde nefret etmeyi, öfkeyi,kini getirdi bu yüzden şimdi onu destekleyenler o ne yaparsa yapsın kabul eder yani bugün bu doğrudur dese alkışlarlar iki dakaka sonra bu yalandır dese yine alkışlarlar iş bu noktaya geldi o yüzden şuan insanlar doğru ile yalnışı ayırt edemiyor. şöyle destekleyim bunu tayyip etkisini daha göstermemişken Trabzon'da ampul söndü pankartı açılıp belediye seçimlerini nasıl kaybetmişti? şikebahçeye haksızlık yapıldı dediği için.

bence şuan ülkenin durumu ile alakalı iki yazı;

''Demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir. Ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır. Eğer bu sağlanamazsa demokrasi, otokrasiye geçebilir. Halk övülmeyi sever. Onun için, güzel sözlü demagoglar, kötü de olsalar, başa geçebilirler. Oy toplamasını bilen herkesin, devleti idare edebileceği zannedilir.
      Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar.'' Platon.

''Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Nietzsche.
      Mustafam sağolasın güzel tespitlerde bulunmuşsun.

Tabi Platon ve Nitze abilerimize de diyecek bişi bulamıyorum,
      adamlar boşuna Platon ve Nitze olmamışlar demek ki
      nur içine yatsınlar

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      helal ilker kral adminsin zaten bu forumda sevdiğim 3 adminden birisin
      Ronin bi yatırım yaptın ama gine de tikkatli ol sen
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ölü yatırım abim...

Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mustafam sağolasın güzel tespitlerde bulunmuşsun.

Tabi Platon ve Nitze abilerimize de diyecek bişi bulamıyorum,
          adamlar boşuna Platon ve Nitze olmamışlar demek ki
          nur içine yatsınlar

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ölü yatırım abim...

Yorum

• Fifa haberini yine yediniz dimi, konuşulduysa bile ne kadar değişti, ki ben onlara inanmamayı öğrendim. Mesela elinde bir mal var, satacaksın dürüstsen kar koyup satarsın değilsen fiyatı yükseltirsin, ortaya bir dedikodu 35 tl lik mal olmuş kırk tl, nereye Varalım; fb bugün hisse sattı bir dedikoduya kırk tl den sattı, 7,5 milyon tl, daha öncede sattı yine uefa karışmaz haberi yapılmıştı.bu haberden önce spk ya hisse satışı için başvurmuştu onaylandı, dedikodu çıktı fiyat düşmedi yükseldi... Neyse işlerini gördüler, üzen hala bu haberleri yiyen arkadaşların olması

Yorum

• TFF Samsunspor'un 3 puanını silmiş

işte bakın akpye oy veren anadolu şehirlerinin takımlarının sonu bu reis şikebahçesi için platiniye yalvarıp kişi ve kurumları ayırtırken spor bakanının şehrinin takımı samsunspor akp iktidarında tabiri caizse şamaroğlanına döndü. geçen sezonda taraftarı kadıköydeki finale alınmamıştı şimdi koşa koşa gitsinler tıpkı bizim gibi akpye oy vermeye devam etsinler.
                Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• FİFA başkanı şike süreciyle ilgili açıklama yapmış. Açıklama ile ilgili bilgisi olan var mı. Ne açıklamış, ne demiş...
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver
                    FIFA, Temmuz 2014 Ayında; " UEFA'daki süreç bitince şike dosyasını değerlendireceğini " yazıyla TS Kulübüne bildirmiştir.

FIFA, Federasyonlara rağmen futbola müdahale etme yetkisine sahiptir.
                    Hele ki; FIFA'da uyuşmazlık dosyaları arşa ulaşmış TFF'ye rağmen )
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver
                      FIFA, Temmuz 2014 Ayında; " UEFA'daki süreç bitince şike dosyasını değerlendireceğini " yazıyla TS Kulübüne bildirmiştir.

FIFA, Federasyonlara rağmen futbola müdahale etme yetkisine sahiptir.
                      Hele ki; FIFA'da uyuşmazlık dosyaları arşa ulaşmış TFF'ye rağmen )
                      yeni mi bu ?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yeni mi bu ?
                        Evet. Haberin çıktığı saatlere yakın atılmış bir tvit.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Soru-1: UEFA'daki süreç bitmedi mi? Süreç bitti ise FİFA neyi bekliyor, bitmedi ise UEFA bu işi neden uzatıyor.
                          Soru-2: Kulüp FİFA'ya başvuru yaptı diye biliyorum. Başvuru yaptı ise FİFA neden cevap vermiyor.
                          Soru-3: TS yönetimi ve başkanı uzun zamandan beri şike davası ile ilgili açıklama yapmıyor. Olay ne durumda bilen yok.
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soru-1: UEFA'daki süreç bitmedi mi? Süreç bitti ise FİFA neyi bekliyor, bitmedi ise UEFA bu işi neden uzatıyor.
                            Soru-2: Kulüp FİFA'ya başvuru yaptı diye biliyorum. Başvuru yaptı ise FİFA neden cevap vermiyor.
                            Soru-3: TS yönetimi ve başkanı uzun zamandan beri şike davası ile ilgili açıklama yapmıyor. Olay ne durumda bilen yok.
                            En son Atilla bey uefa nın gerekçeli kararı göndermesini bekliyoruz demişti bir ay önce kararı istemiştik, o günlerde yanlış hatırlamıyorsam Atilla bey 15 gün içinde geleceğini ve olayı fifaya taşıyacağımızı söylemişti, aklımda bu kadarı var. Belki eksik de vardır, hatta o günlerde yazmak kolay değil tabi, yaz yaz bitermi diye tweet atmıştı. Bir süredir yoğunluktan pek takip edememiştim daha fazlası varsa bende öğrenmek isterim..

Yorum

• Uğruna senelerimizi adadığımız bir davanın böyle silinip gitmesi, bu davaya sahip çıkması gereken şehrin böylesine uyutulması ne kadar acı.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fifa haberini yine yediniz dimi, konuşulduysa bile ne kadar değişti, ki ben onlara inanmamayı öğrendim. Mesela elinde bir mal var, satacaksın dürüstsen kar koyup satarsın değilsen fiyatı yükseltirsin, ortaya bir dedikodu 35 tl lik mal olmuş kırk tl, nereye Varalım; fb bugün hisse sattı bir dedikoduya kırk tl den sattı, 7,5 milyon tl, daha öncede sattı yine uefa karışmaz haberi yapılmıştı.bu haberden önce spk ya hisse satışı için başvurmuştu onaylandı, dedikodu çıktı fiyat düşmedi yükseldi... Neyse işlerini gördüler, üzen hala bu haberleri yiyen arkadaşların olması
                                bu konu araştırılsa 3 temmuz'dan beri şikebahçe yöneticilerinin yaptıkları vurgun net görülür hiç unutmam bir defada azizin piknik fotolarını koyup uefa'dan müjdeler diyordu aziz gülüyordu fotolarda sonra tabi yine şemsiye açılmıştı bunu çok defa tekrarladılar borsadan iyi kaldırdılar bu manipüle haberlerle o yüzden resmi kaynak olmadan ist. patentli haberleri iplemeyin..

birde bizim en büyük eksikliğimiz takımı temsil eden güçlü bir taraftar grubunun olmamasıdır asıl tepki gösterilmesi gereken tribünlerde çok az tepki oldu daha doğrusu yansıması az oldu bölünmüşlük en büyük sorunumuz aslında gerçi şehrin tümü için geçerli bu siyaset yalakalığı kör bıçak gibi bıraktı bizi.

yinede ben umudumu kaybetmedim hala gerçi biz ne kadar konuşursak konuşalım resmi adımlar atılmazsa hiç bir yere varamayız onun için hukuk bürosuna güvenmek zorundayız eğer yarın adımlar atılmazsa ve tribün ve şehir tepki göstermezse kaybederiz yani sonuç olarak bu davanın sonucu onların değil bizim elimizde
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

Yükleniyor...
                                X