Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaş bunun sebebi var yalnız son dönemde tayyip ülkeye kutuplaşmayı, ötekinde nefret etmeyi, öfkeyi,kini getirdi bu yüzden şimdi onu destekleyenler o ne yaparsa yapsın kabul eder yani bugün bu doğrudur dese alkışlarlar iki dakaka sonra bu yalandır dese yine alkışlarlar iş bu noktaya geldi o yüzden şuan insanlar doğru ile yalnışı ayırt edemiyor. şöyle destekleyim bunu tayyip etkisini daha göstermemişken Trabzon'da ampul söndü pankartı açılıp belediye seçimlerini nasıl kaybetmişti? şikebahçeye haksızlık yapıldı dediği için.
bence şuan ülkenin durumu ile alakalı iki yazı;
''Demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir. Ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır. Eğer bu sağlanamazsa demokrasi, otokrasiye geçebilir. Halk övülmeyi sever. Onun için, güzel sözlü demagoglar, kötü de olsalar, başa geçebilirler. Oy toplamasını bilen herkesin, devleti idare edebileceği zannedilir.
Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar.'' Platon.
''Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Nietzsche.
Tabi Platon ve Nitze abilerimize de diyecek bişi bulamıyorum,
adamlar boşuna Platon ve Nitze olmamışlar demek ki
nur içine yatsınlar
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal ilker kral adminsin zaten bu forumda sevdiğim 3 adminden birisinRonin bi yatırım yaptın ama gine de tikkatli ol sen
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ronin bi yatırım yaptın ama gine de tikkatli ol sen
Ölü yatırım abim...
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafam sağolasın güzel tespitlerde bulunmuşsun.
Tabi Platon ve Nitze abilerimize de diyecek bişi bulamıyorum,
adamlar boşuna Platon ve Nitze olmamışlar demek ki
nur içine yatsınlar
Ronin bi yatırım yaptın ama gine de tikkatli ol sen
Yorum
-
-
Fifa haberini yine yediniz dimi, konuşulduysa bile ne kadar değişti, ki ben onlara inanmamayı öğrendim. Mesela elinde bir mal var, satacaksın dürüstsen kar koyup satarsın değilsen fiyatı yükseltirsin, ortaya bir dedikodu 35 tl lik mal olmuş kırk tl, nereye Varalım; fb bugün hisse sattı bir dedikoduya kırk tl den sattı, 7,5 milyon tl, daha öncede sattı yine uefa karışmaz haberi yapılmıştı.bu haberden önce spk ya hisse satışı için başvurmuştu onaylandı, dedikodu çıktı fiyat düşmedi yükseldi... Neyse işlerini gördüler, üzen hala bu haberleri yiyen arkadaşların olması
Yorum
-
TFF Samsunspor'un 3 puanını silmiş
işte bakın akpye oy veren anadolu şehirlerinin takımlarının sonu bu reis şikebahçesi için platiniye yalvarıp kişi ve kurumları ayırtırken spor bakanının şehrinin takımı samsunspor akp iktidarında tabiri caizse şamaroğlanına döndü. geçen sezonda taraftarı kadıköydeki finale alınmamıştı şimdi koşa koşa gitsinler tıpkı bizim gibi akpye oy vermeye devam etsinler.Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
Atilla Dilaver @AtillaDilaver
FIFA, Temmuz 2014 Ayında; " UEFA'daki süreç bitince şike dosyasını değerlendireceğini " yazıyla TS Kulübüne bildirmiştir.
FIFA, Federasyonlara rağmen futbola müdahale etme yetkisine sahiptir.
Hele ki; FIFA'da uyuşmazlık dosyaları arşa ulaşmış TFF'ye rağmen)
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver @AtillaDilaver
FIFA, Temmuz 2014 Ayında; " UEFA'daki süreç bitince şike dosyasını değerlendireceğini " yazıyla TS Kulübüne bildirmiştir.
FIFA, Federasyonlara rağmen futbola müdahale etme yetkisine sahiptir.
Hele ki; FIFA'da uyuşmazlık dosyaları arşa ulaşmış TFF'ye rağmen)
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni mi bu ?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Soru-1: UEFA'daki süreç bitmedi mi? Süreç bitti ise FİFA neyi bekliyor, bitmedi ise UEFA bu işi neden uzatıyor.
Soru-2: Kulüp FİFA'ya başvuru yaptı diye biliyorum. Başvuru yaptı ise FİFA neden cevap vermiyor.
Soru-3: TS yönetimi ve başkanı uzun zamandan beri şike davası ile ilgili açıklama yapmıyor. Olay ne durumda bilen yok.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru-1: UEFA'daki süreç bitmedi mi? Süreç bitti ise FİFA neyi bekliyor, bitmedi ise UEFA bu işi neden uzatıyor.
Soru-2: Kulüp FİFA'ya başvuru yaptı diye biliyorum. Başvuru yaptı ise FİFA neden cevap vermiyor.
Soru-3: TS yönetimi ve başkanı uzun zamandan beri şike davası ile ilgili açıklama yapmıyor. Olay ne durumda bilen yok.
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifa haberini yine yediniz dimi, konuşulduysa bile ne kadar değişti, ki ben onlara inanmamayı öğrendim. Mesela elinde bir mal var, satacaksın dürüstsen kar koyup satarsın değilsen fiyatı yükseltirsin, ortaya bir dedikodu 35 tl lik mal olmuş kırk tl, nereye Varalım; fb bugün hisse sattı bir dedikoduya kırk tl den sattı, 7,5 milyon tl, daha öncede sattı yine uefa karışmaz haberi yapılmıştı.bu haberden önce spk ya hisse satışı için başvurmuştu onaylandı, dedikodu çıktı fiyat düşmedi yükseldi... Neyse işlerini gördüler, üzen hala bu haberleri yiyen arkadaşların olması
birde bizim en büyük eksikliğimiz takımı temsil eden güçlü bir taraftar grubunun olmamasıdır asıl tepki gösterilmesi gereken tribünlerde çok az tepki oldu daha doğrusu yansıması az oldu bölünmüşlük en büyük sorunumuz aslında gerçi şehrin tümü için geçerli bu siyaset yalakalığı kör bıçak gibi bıraktı bizi.
yinede ben umudumu kaybetmedim hala gerçi biz ne kadar konuşursak konuşalım resmi adımlar atılmazsa hiç bir yere varamayız onun için hukuk bürosuna güvenmek zorundayız eğer yarın adımlar atılmazsa ve tribün ve şehir tepki göstermezse kaybederiz yani sonuç olarak bu davanın sonucu onların değil bizim elimizdesadece aşk bizimkisi
Yorum
Yorum