Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi herkes hakettigini yasamiyor yuzde 70 hakettigini yasiyor belki yuzde 90. Ama senin benim burdaki 3 5 kisinin ve topu topu 3 5 bin belki 10 bin 100 bin kisinin hakettigi bu degil.
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şike konusunda ne söylenmesi ve ne yapılması gerektiğine dair yazılarımı yıllar oncesinden yazdım, O gun bugun yaşadıklarımızı yaşayacağız dedim ve yaşıyoruz

Artık şu umut pompalama işlerini bırakın bir kenara,

Bu mesele bir devlet meselesi olarak gizlenmiştir ve açılmamak üzere kapatılmıştır.

Bugun İŞİD'e silah yollanması nasıl devlet meselesi ise ve açıklanmıyorsa suç olduğu halde. Şike dosyası da araya ne tür rica ya da ne tür vaad ya da ne tür paralar ödenerek ya da ne uğruna yapıldı bilmiyorum ama DEVLET SIRRI olarak kapatılmıştır ve açılmayacaktır.

Bunun böyle olduğunu İHA da biliyor, Sadri Şener de biliyordu. Çunku bu karara TAYYİP BEY tarafından her kesime iletilmiştir. Herkes de buna evet demiştir.

Başkanımızın açıklamaları sadece taraftara umut pompalamaktır.

Kendimizi kandırmayalım

VE şunu söyleyerek bitireyim

SON SEÇİMLERDE, YEREL VE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE AKP VE TAYYİP ERDOĞANA , TRABZONDA ÇIKAN OYLAR DA GAYET İYİ GÖSTERİYOR Kİ, BİZİM TARAFTARIMIZ DA FENERE CEMAAT TARAFINDNA KUMPAS KURULDUĞUNA İNANIYOR

Aksi olsaydı, Hukumet partisi şikeyi örtbas eden parti olarak oy moy alamamalıydı

Herkes hak ettiğini yaşıyor. Kimse kusura bakmasın bizde hak ettiğimizi yaşıyoruz

Birilerine yalakalık yaparsan yalama olursun bu kadar basit

Nokta
      Bu soylediginiz kot kafalilar yuzunden kurunun yaninda bizde yaniyoruz..yuzde 70 yetmez 90 olsun 90 bidakine..onlara inat hakkimizi soke soke alcaz..biz horon ederken o yuzsuzlere oyle bisey soylicemki arkalarini donup gitcekler..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şike konusunda ne söylenmesi ve ne yapılması gerektiğine dair yazılarımı yıllar oncesinden yazdım, O gun bugun yaşadıklarımızı yaşayacağız dedim ve yaşıyoruz

Artık şu umut pompalama işlerini bırakın bir kenara,

Bu mesele bir devlet meselesi olarak gizlenmiştir ve açılmamak üzere kapatılmıştır.

Bugun İŞİD'e silah yollanması nasıl devlet meselesi ise ve açıklanmıyorsa suç olduğu halde. Şike dosyası da araya ne tür rica ya da ne tür vaad ya da ne tür paralar ödenerek ya da ne uğruna yapıldı bilmiyorum ama DEVLET SIRRI olarak kapatılmıştır ve açılmayacaktır.

Bunun böyle olduğunu İHA da biliyor, Sadri Şener de biliyordu. Çunku bu karara TAYYİP BEY tarafından her kesime iletilmiştir. Herkes de buna evet demiştir.

Başkanımızın açıklamaları sadece taraftara umut pompalamaktır.

Kendimizi kandırmayalım

VE şunu söyleyerek bitireyim

SON SEÇİMLERDE, YEREL VE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE AKP VE TAYYİP ERDOĞANA , TRABZONDA ÇIKAN OYLAR DA GAYET İYİ GÖSTERİYOR Kİ, BİZİM TARAFTARIMIZ DA FENERE CEMAAT TARAFINDNA KUMPAS KURULDUĞUNA İNANIYOR

Aksi olsaydı, Hukumet partisi şikeyi örtbas eden parti olarak oy moy alamamalıydı

Herkes hak ettiğini yaşıyor. Kimse kusura bakmasın bizde hak ettiğimizi yaşıyoruz

Birilerine yalakalık yaparsan yalama olursun bu kadar basit

Nokta
        Tespitlerinze katılmamak imkansız. Seçim öncesi de söyledim. Ama Trabzon şehri yine de kupasını gaspeden padişaha %70 oy verdi.

Adam daha senin kupanı verir mi Allah aşkına?

Sen şehir olarak davana inanmıyorsun ki, RTE kalksın da tüpçüye TS'nin kupasını ver desin.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Ne kadar kirli ve düzenbaz bir sistemde yasadigimizin farkindamisiniz ?

Cumhur Baskaninin bu olaya ne denli müdahil oldugunun farkindamisiniz ?

Trabzon halki sadece Trabzonsporu düsünüyorsa bu insan nasil bunlar bilindigi halde bu kadar oy alabiliyor (parti hayatta tutmam ama anlamak istiyorum bunu) ?

Kilif hazirlanmis farkindamisiniz ?

Artik yürüyüs zamani gelmedimi ?

Yorum

• Agir konusmus gibi olmasin ama hakkimi yiyen kim varsa (AY , Tayyip , YD , MAA ve niceleri) hepsine hakkim haram olsun
            Bu dünyadaki bütün mahkemelerden haksiz yere "aklansalar" bile, Ahirette hesap VE-RE-CEK-LER

Bide bana müslümanliktan anlatiyorlar en basta Tayyip denen insan

Yorum

• @lazibere haklısınız ama bu iş biz bitti demeden bitmemeli. onlar dilediği gibi dosyayı kapatsınlar, biz taraftarlar olarak inatla üzerine gitmeliyiz.

fb'nin ismi 50 yıl sonra bile şikeci olarak geçecek
              #

Yorum

• Bu Fener ne kadar yanlis bir yol haritasi cizildi acik ara belli

Ciksalardi adam gibi "Evet sike yaptik ve cezasini cekecegiz" deseydi belki bu sene yine 1. lige cikmis, Sampiyonlar liginde oynuyorlardi ve ortam bu kadar gerilmis olmazdi, bazilari belkide adam gibi cezalarini cektikleri icin af etmisti Fener camiasini
                Simdi ise daha hersey önlerinde ve bütün acilari yasattiracagiz onlara !

Yorum

• yeniden yargılamayla cezaevinden yrtsalar yatıp kalkıp şükrederler ben şike yok diye bi hüküm olucağını düşünmüyorum , "bu iş böyle bitti artık ümidim yok" diyorum ama bu uefa fifa nasıl itibar görecekler diğer ülke federasyonlarından

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yeniden yargılamayla cezaevinden yrtsalar yatıp kalkıp şükrederler ben şike yok diye bi hüküm olucağını düşünmüyorum , "bu iş böyle bitti artık ümidim yok" diyorum ama bu uefa fifa nasıl itibar görecekler diğer ülke federasyonlarından
                    Diğer federasyonların umurlarında bile değil. Biri bile çıkıp ağzını açmadı üç senedir.

Gesendet.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Fener ne kadar yanlis bir yol haritasi cizildi acik ara belli

Ciksalardi adam gibi "Evet sike yaptik ve cezasini cekecegiz" deseydi belki bu sene yine 1. lige cikmis, Sampiyonlar liginde oynuyorlardi ve ortam bu kadar gerilmis olmazdi, bazilari belkide adam gibi cezalarini cektikleri icin af etmisti Fener camiasini
                      Simdi ise daha hersey önlerinde ve bütün acilari yasattiracagiz onlara !
                      fener onu kabul eder ama 1. lige düşmesi demek kupanın fenerden alınıp bize verilmesi demek.

her fenerli amatöre düşmeyi kabul ederde, kupanın kendilerinden alınıp bize verilmesini hazmedemez.
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fener onu kabul eder ama 1. lige düşmesi demek kupanın fenerden alınıp bize verilmesi demek.

her fenerli amatöre düşmeyi kabul ederde, kupanın kendilerinden alınıp bize verilmesini hazmedemez.
                        O günleride görecegiz insallah
                        O gün gelirse gözlerine sokacagim ozaman kurtuluslari yok

Hukuk kurulumuz cok iyi bir yol haritasi cizmis ve ilerliyorlar, onlara güvenelim ve sikeyi ASLA unutturmayiz.

Oldu bitti herseyi düzenlediler ASLA demeyiz.

Trabzonsporlularin INATCI ruhuna sesleniyorum. Bu olay biz bitti demeden bitmeyecek !

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          agir konusmus gibi olmasin ama hakkimi yiyen kim varsa (ay , tayyip , yd , maa ve niceleri) hepsine hakkim haram olsun
                          bu dünyadaki bütün mahkemelerden haksiz yere "aklansalar" bile, ahirette hesap ve-re-cek-ler

bide bana müslümanliktan anlatiyorlar en basta tayyip denen insan
                          hay ağzına 1000 kez sağlık hemşehrim

yorumsuz alkışlıyorum yazdıklarını ve seni kutluyorum.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Aziz beraat de etse, UEFA, CAS ve FIFA yanlış yapmışız fener şike yapmamış da dese "şikeci" damgası çıkmaz artık, bu leke yapıştı üzerlerine. Tarih boyu şikeci olarak kalacaklar ve bu da onları delirtecek. Aziz Yıldırım'ın agresifliğinin sebebi de o. O yüzden havaalanında hemen kavga çıkardı, zoruna gidiyor çünkü.

Değer miydi bir teneke parçası için bu damgayı yemeye ? 19 tane var o tenekeden, ha bir eksik ha bir fazla ne olacak yani ? Nedir bu dünya hırsı ? Noldu, heryerde adın şikeciye çıktı işte, her mahkeme seni aklasa ne olacak artık...

Bizde de 6 tane var o teneke parçasından. Bu saatten sonra bir tane daha gelse ne olacak gelmese ne olacak. Olan oldu artık. Geç gelen adaletin içine edeyim ben. Şampiyonluk sevincini yaşayamadıktan sonra ne yapayım ben kupayı.

Bu işin Trabznonspor için tek bir anlamı var. O da "TAZMİNAT".. Hukuk mücadelemizin de tek bir amacı olmalı o da "TAZMİNAT". Belki 100milyon dolar. Bu seviyelerde bir rakam ancak maddi ve manevi zararımızı karşılayabilir. Ve fenerliler de bunu çok iyi biliyorlar ve bu korkuyla yaşıyorlar. Buna mahkumlar işte.

O yüzden, bu saatten sonra artık kupa onların müzesinde dursun varsın. Rahat olması gereken taraf biziz, korkması gereken taraf onlar arkadaşlar.. Şikeci damgası yiyen taraf onlar.
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Trabzonspor, Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanması kararına yaptığı itirazın reddedilmesi kararının bazı basın yayın organları tarafından çarpıtılarak servis edilmesinin ardından, kulübe gelen yazıyı yayımladı.

Bordo Mavili kululün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Şike Davasında, yeniden yargılama konusundaki itirazlar ile ilgili olarak, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen 01.09.2014 tarihli karar yaygın basın tarafından, her zaman olduğu gibi yine çarpıtılarak ve eksik olarak verilmektedir.

Bilindiği üzere İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Şike davasında bazı sanıklar yönünden Yeniden Yargılama Taleplerinin kabul edilebilir olduğuna dair karar vermiştir. Bu karara karşı Trabzonspor ve Bucaspor itiraz etmiştir.

Ceza Muhakemesi Kanunu gereğince (madde 268) mahkeme kararlarına karşı itiraz, kararı veren mercie verilecek bir dilekçe ile yapılır. Kararına itiraz edilen mahkeme, (İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi) itirazı yerinde görürse kararını düzeltir; yerinde görmezse en çok üç gün içinde, itirazı incelemeye yetkili olan mercie (İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi) gönderir.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, sadece Trabzonspor’un değil, tüm itiraz edenlerin itirazı üzerine kararını değiştirmeye lüzum görmemiş olup; dosyanın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilmesine karar vermiştir.

CMK gereği itirazları inceleyecek olan mercii İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi olup; bu mahkemece henüz bir karar verilmemiştir.

Kamuoyuna Duyurulur
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bugünkü sistemde 14. Ağır Ceza Mahkemesininde farklı bir karar vereceğini düşünmüyorum maalesef.
                                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

Çalışıyor...
                                X