Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ligtv de 1yildiz 100 gol programinda burak Yılmaz var ne goller atmisiz 2010-2011de hey gidi
    Burak ve Tolga adamdır adam.

Ama Selçuk tam bir satılmıştır.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• FIFA'ya bir şekilde ulaşıp, süreci hala sıkı biçimde takip ettiğimizi hissettirmeli, suni de olsa böyle bir baskı oluşturmalıyız.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O is halledilmistir bile Arif abi.
        Su an yasananlar danisikli dövüs .
        CAS yolunu açmamak için karar vermiyorlar adiler.
        Camia desen ortada yok herkes kendini bir yerlere yama yapmis .
        Durum bu
        TS taraftarının kararlılığı, azmi, mücadelesi zirvedeyken ve kapı gibi UEFA DK, CAS ve YARGITAY kararları varken olayı kimse kapatamaz. (CAS kararı yeterli benim için)
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Benim anlamadığım bir olay var arkadaşlar.
          Bu Aziz Yıldırım denen herifin yeniden yargılama kararını veren hakim heyetiyle beraber yediği keyif yemeğiyle ilgili herhangi bir suç duyurusunda bulunuldumu ?
          Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS taraftarının kararlılığı, azmi, mücadelesi zirvedeyken ve kapı gibi UEFA DK, CAS ve YARGITAY kararları varken olayı kimse kapatamaz. (CAS kararı yeterli benim için)

Abi kapatirlar demedim zaten
            Fifa'ya da bir el atmislardir bence
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• şimdi ishak ve Mehmet Ekici Trabzonspora geldiği için milli takım yüzü göremez kolay kolay ama Tarık Çamdal milli takımı garantiye aldı..Çakma İmparatore adaleti !!!

Yorum

• Eyyamcı F.TERİM'i dikkate almıyorum.

3,5 yıldır hala şike konusunda konuşacak, hadi sen de sahte imparator.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi kapatirlar demedim zaten
                  Fifa'ya da bir el atmislardir bence
                  Nereye el atarlarsa atsınlar
                  İlahi adalet bir gün mutlaka yakalarına yapışır ve her yerlerini kilitler.

O KUPA TRABZON'A GELECEK.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• 21 kişiyiz, transferin son gününde 1000 civarıydık transfer forumunda

hayden uşaklar doldurun bu sayfayi

yılmak yok
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• 1.5.2013 TARİHLİ PALACIOS RAPORU...FBLİ Aziz,Şekip,İlhan,Cemil,Aleaddin'E ÖMÜR BOYU MEN TALEBİ:

En son Serdær tarafından düzenlendi; 03.09.2014, 11:34.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu’nun dernek üyeliklerinin askıya alınmasına yol açan kongre üyesi Recep Özcan twitter hesabı üzerinden bomba açıklamalar yaptı.

Özcan FIFA’nın başta milli takım olmak üzere Türkiye’ye 5 yıl Avrupa Kupaları’ndan men etmesi gerektiğini ve bunun için UEFA’nın şike dosyasını FIFA’ya gönderdiğini belirtti. Basında bazı gerçeklerin yer almadığını söyleyen Özcan UEFA ve TFF arasında yaşananların bilerek saklandığına değindi.

İşte o tweetler;

1-UEFA ve TFF arasında son zamanlarda yaşanan ama BASIN da yer almayan ya da aldırılmayan gerçekler şunlardır;

2- UEFA Talimatlarında AÇIK ve NET olarak ifade edilen ŞİKE olaylarına karşı uygulanması gereken prosedürlerin hiç birinin TFF tarafından uygulanmadığı bir gerçektir.

3- UEFA prosedürleri gereği farklı zaman aralığında TFF’na FAKS ve MAİL yoluyla gönderilen metinlerde yer alan ”ŞİKE olaylarına karışan kulüpler hakkında gereğini yap TALİMATI” gönderilmesine rağmen YEREL ve CUMHURBAŞKANLIĞI seçimlerinden dolayı, TFF bu talimatları işleme almamıştır.

4- TFF, UEFA’dan FAKS ve MAİL yoluyla aldığı UYARI metinlerinden sonra ŞENES ERZİK aracılığı ile UEFA’ya EK SÜRE talebinde bulunmuştur.

5- ŞENES ERZİK’in bu aracılığa sıcak bakmaması üzerine, TFF hukuk kurulunun yaptığı başvuru RED edilmiş ve bunun üzerine TFF’da ŞENES ERZİK’e yakın olan kişilerin İŞTEN ÇIKARTIMLARI yapılmıştır.

6-TFF eğer UEFA talimatlarını 2014/15 sezonu öncesi uygulasaydı; Fenerbahçe, Eskişehir, Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu, Süper Toto Süper Lig’den DÜŞÜRÜLEREK yeni sezona EKSİ PUANLARLA başlatılmaları gerekiyordu. Beşiktaş’ın ise Süper Toto Süper Lig’de kalarak EKSİ PUANLA başlatılması gerekiyordu.UEFA’nın TFF dan NET BİR ŞEKİLDE UYGULANMASINI İSTEDİĞİ MÜEYYİDELER BUNLARDIR.Ne TFF ne de Fenerbahçe yönetimi UEFA nın bu bildirimlerini YALANLAYAMAZLAR !

7-Son zamanlarda SOSYAL medyada KLAVYE SİLAHŞÖRLERİ gerçeği yansıtmayan bilgilerle taraftarları kandırmaya devam ediyorlar. Örneğin; UEFA’nın TFF ve FENERBAHÇE’ye YENİ CEZA vermediğini ifade etmelerine rağmen TFF ve FENERBAHÇE yönetiminden her hangi bir RESMİ açıklama gelmemesi de o haberlerin ASILSIZLIĞINI ortaya koymaktadır.

8-TFF Başkanı, TFF Basın Sözcüsü veya TFF Hukuk Kurulu ; ”UEFA’nın bize ŞİKE olaylarına karışan kulüpler hakkında gereğini yap talimatı gönderdiğine yönelik haberler ASILSIZ ve YALAN”dır şeklinde RESMİ bir açıklama yapamazlar.

9-Fenerbahçe Başkanı, Basın Sözcüsü ve Hukuk Kurulu da aynı şekilde ; ” UEFA’dan kulübümüz hakkında yeni bir cezai yaptırım olmayacaktır” diye RESMİ bir açıklama yapamazlar.

10- Dünyada ŞİKE olaylarına karışan her kulüp hakkında, kendi ülke federasyonları tarafından UEFA ‘nın talimatlarında yazan kurallar, karışan kulüpler hakkında herhangi bir yaptırım uygulamamıştır.

11-SONUÇ OLARAK; 2014/15 sezonu içinde TFF gereğini yapmaz ise; UEFA’nın yerel liglere doğrudan müdahale etme yetkisi bulunmadığı için, dosyayı FIFA ya GÖNDERECEĞİNİ 28 Ağustos 2014 tarihinde saat 11.00 de TFF na bildirmiştir.

12-An itibarı ile görünen o dur ki;TFF Türk Futbolunu, yasa ve talimatlara aykırı tavırlarını devam ettirerek, FIFA nın başta Milli Takımlar olmak üzere Avrupa’da TÜRKİYE’yi temsil eden takımlarımıza en az 5 yıl MEN cezası vermesine neden olacaktır.

13-Bu gün saat 15.30 itibarı ile,FİFA nın isteği üzerine UEFA,Türk Milli Takımı ile Avrupa Kupalarına katılan kulüp takımlarımızın müsabaka programlarını ve UEFA DK daki dosyalarını FİFA ya göndermiştir.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• tüm yollar tıkanmadımı bu adilerin hala ?? şike yapan takım neden hala bu ligde maçlara çıkıyor arkadaş anlamadım bu yüzsüzlük yolsuzluğun daniskası.. yıl 2014 yaşananlara bak arkadaş !

Yorum

• Bugun uefanin mali kriterleriyle ilgili bir yazi okudum ve 2015den itibaren klupleri ciddi tehlikelerin bekledigini gordum..simdi sorum su yapilan transferlerden ben dahil herkes memnun fakat ciddi maliyetler var borvumuza borc eklendi fifanin milli takim dahil men cezasi vermesi durumunda bizimde mali kriterlere takilmamiz boylece mene karsi nasil olsa gidemiyoruz bizde diye ses cikarmamiz tasarlanmis olabilirmi..burasi turkiye hersey olur bu ulkede mali kriterler yazisi hakikaten cok ciddiydi..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Mali kriterler bizi de çok zorlayabilir.

Artık yaşanan hiçbir şey enterese etmiyor beni bu ülkede.

TS haberlerinden başka haber de izlemiyorum.

Siyasiler malı götürüyor, ben bu vatan için, bu millet için başa gelen hiçbir şeye üzülmem. Layık olduğumuz gibi 2023'lere kadar, 2071'lere kadar yönetirler.

Biz de bu adaletine tükürdüğümün ülkesinde kupamızı bekler dururuz.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA dahi son kozlarını oynuyor. Süreç uzadıkça belki biz bıkıyoruz; ama şikeciler ve hamileri günden güne köşeye sıkışıyor.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X