Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Sözde 16 Ağustosta da bir şeyler oluyordu.

Yorum

• Neler dönüyor?

Yorum

• Iho bukadar parayi krediyi babasinin hayrina kara kasina gozunemi aldi derken bize yuklenenler nerdesiniz..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şu anda bizim taraftarların büyük bir bölümünde bu yıl bizi Şampiyon yapacakalar algısı var..

Ne kadar acı geliyor değil mi ? Daha acısı ise şu: Bu durumdan memnun olan Şampiyon olalım gerisi önemli değil diyenlerin sayısı da fazlaca..

Trabzonspor nedir bilmeyen bu midesizlerle aynı takımı tutuyor olmak utanç verici..

Biz daha kendi taraftarımıza derdimizin kupa değil adalet olduğunu anlatamıyorken millete anlatamamamız gayet doğal..

Yorum

• Bu akaminko uefa niye hâla aciklamadi

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu anda bizim taraftarların büyük bir bölümünde bu yıl bizi Şampiyon yapacakalar algısı var..

Ne kadar acı geliyor değil mi ? Daha acısı ise şu: Bu durumdan memnun olan Şampiyon olalım gerisi önemli değil diyenlerin sayısı da fazlaca..

Trabzonspor nedir bilmeyen bu midesizlerle aynı takımı tutuyor olmak utanç verici..

Biz daha kendi taraftarımıza derdimizin kupa değil adalet olduğunu anlatamıyorken millete anlatamamamız gayet doğal..
              Trabzon yuzde 70le son secimde derdinin ne oldugunu gosterdi cok onurlu ve gururlu bir tutum sergiledi aramizdada var bu onurlu ve gururlu hemserilerimiz fazla soze gerek yok..trabzonsporun trabzonda 1.oncelik olduguda artik sadece bir sehir efsanesi olarak kaldi..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Iho bukadar parayi krediyi babasinin hayrina kara kasina gozunemi aldi derken bize yuklenenler nerdesiniz..
                ben buradayım bilançoya kadar susmayı tercih etmiştim, bu kadar parayı maalesef denizbanktan aldı,
                kredi faizleri ve vade kısa olduğu için uyguna aldı,
                kulübün en büyük sorunu para değil; canlı(nakit) para sorunu yaşıyoruz,
                İHO'da onun hesabını yaptı.
                geçen yıl ile bu yıl arasında gelenlere ödenen yıllık ve bonservis ile gidenler arasında -50 milyon TL fark var.
                fark kapanır; reklam anlaşmaları, marka değeri, gidecek oyuncuların yıllık alacaklarından kurtulmak, gelmesi muhtemel bonservis ile bu para 30'a kadar düşecek.
                borsada da işler yolunda gidiyor, hisse sahipsiz değil izlenimi veriliyor.
                İHO beklediğimden çok iyi işler yaptı(ben fanatik düzeyde karşıydım ama madem başkan destekleme tarafındayım)
                hele ki bu para nakit olarak dönecekse temlikleri kaldırır, borçları eritir, gerisi uzun vadeli borç haline gelir.
                bu paranın bir kısmını forma satışı ile zaten çıkardı. 10 milyon TL civari birşeyler duydum. passolig, kombine işi de cabası. daha gelir kalemleri de çıkacaktır.

neyse finans kısmı bilançoya kadar bekleyebilir; ancak beni en çok korkutan nokta; İHO bu işin peşini bırakmayacağım dedi demesine de mitinglerde ki hali, siyasi mesajları yüzünden talimat alırsa bu işi çok yavaşlatır hatta durdurabilir diye de düşünüyorum.

ancak ben bırakacağını da zannetmiyorum, aziz içeri girerse belki!!

atilla bey'i hepimiz çok sevdik, tehdit edildiklerini de düşünmeyen yoktur, yeterince destek olamadık, yönetim de olmuyor bence, ama bu işi bırakmak başlamaktan daha zor. dönen dolaplar, onların yönetimden destek alamaması siyasi ideolojisi ve etik değerler yüzünden kırgın olduğunu düşünüyorum.

neyse örnek vereyim, yılda bir kez yazayım ki neyle uğraştığımızı daha iyi anlayalım. olaylara, gelişmelere şahidim bizzat.
                arkadaşım ülkenin sayılı zenginlerinden birinin sahibi olduğu bir şirketi mahkemeye verdi(4 yıl önce) önce kaybetti,(şirketin kendi servisinden malın fabrika çıkışının kusurlu olduğunu belirten iki ayrı rapor olmasına rağmen-yani şirket teknik servisi kendisini iki kez kusurlu bulmasına rağmen)
                yargıtaya başvurdu, yargıtay kararı bozup tekrar mahkemeye sevk etti, mahkeme arkadaşımı haklı buldu, bu sefer diğer taraf itiraz etti, yargıtay itirazı haklı bulmayıp arkadaşın kazandığını ilan etti. elinde belge ile ürün değişimi, aynısı yoksa emsalini alır kararı ile deli divane dolanıyor. bilin bakalım ne oldu; mağduriyetimi giderin şeklinde bir yazı ile başvurdu cevap gelmeyince, ihtar ve elindeki mahkeme kararı ile haciz davası mı ne açmış, yani yine mahkemeye verdi. Bu ülkede yargıtay kararı onanmış kararları uygulamayan insanlar var, ben bunu biliyorum ve çok huzursuzum, uzattıkça uzatacaklar bunu da biliyorum ama ben buradan umutlu yazarken ve en azından maillerle hala bu işin peşindeyken ne Atilla bey ne de bir kaç kişi bu işin peşini bırakmaz. Müsterih olun bu dava firavuna karşı verilen savaş misali,o kadar çok ümidimi yitirdim ama o kadar çok hırs yapıp mail attım, yapacak başka neyim var bilmiyorum, yapabilecek ne varsa yaparım, keşke İbrahim Ertürk renkdaşımız gibi Nyon'a gidebilsem...

Yorum

• Şike davasında yaprak kımıldamıyor. 14 Ağustos derken kara 17 Ağustos'a geldik. Şikenin üzerinden üç koca lig sezonu geçti. Dördüncü sezonun başlamasına da sayılı günler kaldı. Maalesef umutlar tükeniyor. Direncimiz kırılıyor. Yürüdüğümüz yolda her gün 3-5 azalıyoruz. İstedikleri de buydu zaten bizi yıldırıp uyutup herkesi alıştırmak. Lanet olsun bu pislik düzene...
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şike davasında yaprak kımıldamıyor. 14 Ağustos derken kara 17 Ağustos'a geldik. Şikenin üzerinden üç koca lig sezonu geçti. Dördüncü sezonun başlamasına da sayılı günler kaldı. Maalesef umutlar tükeniyor. Direncimiz kırılıyor. Yürüdüğümüz yolda her gün 3-5 azalıyoruz. İstedikleri de buydu zaten bizi yıldırıp uyutup herkesi alıştırmak. Lanet olsun bu pislik düzene...
                    dertlendim dert ortağı olarak seni seçtim haberin olsun;
                    yarın çoluk çocuk misafirliğe gidiyoruz, 2-3 günlük bir ziyaret, 5 yaşındaki kızıma ne alacaksan hazırla çantaya koyalım sonra dedim, kıyafetlerini ayarlamış yanıma geldi "babacım bunu da alalım mı?" dedi. elindekine bir baktım Trabzonsporumun forması.
                    gurbette zor olur bilirsiniz, etrafınız hep istanbul takımlarını tutanlarla doludur, o yüzden bu çocukları maça götürmek gerekir, aile içinde coşkuyu yaşamak yaşatmak gerekir, elde tutmak gerekir, bunun içinde mutlu olmak gerekir, başarı gerekir, az da olsa bir yerlere varmak gerekir. bu sene şike davası ikinci plana atılmadan başarılı olmalıyız. Direncimiz onlar için kırılmamalı, daha da güçlü olmalı, safları sıkı tutmalıyız.
                    Buraya umutsuz bir şeyler yazacaklar yazmayın gerek yok, itici oluyorsunuz olumsuz birşey yazmak kolay bunu seçmeyin. bırakın ben gibiler bu umutla yaşamayı seçti, yaşayalım...ümidimin kırıldığı zamanlarda bile iğne deliğinden sızan ışığa tutunmaya çalıştım sonra birden o ışık büyüyüp pencereden akmaya başladı, sonra yine küçüldü.
                    bugün yine karanlık günlerdeyiz, orada bir ışık var, o ışık da hiç sönmeyecek ama dediğin gibi bu ışığa bakanların sayısı azaldı ve azalmaya devam edecek.

Atilla abi burayı okuyordur umarım, kendisi bu işe hayatını riske ederek devam ediyor belki, gelsin buraya yazsın ben o cana ortak olayım.
                    Zalimin zulmüne razı olsaydı sahabe, Müjdeler miydi Yaradan cennetiyle.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Su tayfur havutcu icin benim yigenim oyle sey yapmaz ben kefilim diyen sebami mahkeme kararina ragmen..herkesin sevdigi saydigi oylemi hadi ordan sende..
                      Üslubumuza dikkat edelim. Adam toprak oldu, yeter artık, kim dört dörtlük bu dünyada.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA tahmin ediyorum, en geç 18.08.2014 pazartesi günü şikebahçe ve tff'nin işini bitirecek.

2010-2011 şampiyonluk kupası yakında verilecek.

Bunlar duyum değil, benim tahminlerim. Öngörülerim genelde çıkar.

Başkanın dediği gibi, bu yıl çalınan kupamızla birlikte 2 şampiyonluk kupası almalıyız.

Ama Hoca Bursa maçında yine takımı beğenmemiş, 2-3 ay istiyor. Hayırlısı olsun.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bize kupayı kim verecek? Tff. Kimin dayatmasıyla? Uefa'nın. Uefa neden bunu yapacak? Cas kararları yüzünden... Cas kararlarında ne diyo? şikebahçe spor klübü tercümanına kadar şikeye bulaşmış ve averajla bir takın üstünde ligi bitirmiş...

İşin bu kadar kolay olması gerekiyordu Allah belanızı versin!
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Uefa'ya güvenmeyi bırakın artık.
                            Üzgünüm ama gerçek bu.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uefa'ya güvenmeyi bırakın artık.
                              Üzgünüm ama gerçek bu.
                              Ben Fifa'ya güveniyorum...

Yorum

• Uefa şike davasını kapattı dediklerinde kahkaha atıp gülüyorduk.
                                Meğer gerçekti. Ağlanacak halimize güldük.
                                Bunun kanıtı 17 Temmuz olayıdır.
                                Başka bir şeye gerek yok.
                                Şimdi açtı tekrar da ne oldu? Hiç.
                                Belki birkaç yıl sonra.

Yorum

Yükleniyor...
                                X