Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu işin bittiğini sananlar için yazdım ben üstüne alma hemen
    Yani ben (biz) ölmeden bitmez, onlar inanmasada olur anlamında şeyettim.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• transfer başlığı kapandı, bari biraz burda vakit geçirelim. ee nedir son durum? düşüyor mu şikeciler

Yorum

• Borsaya bıldırdımı bu adamlar yaptıkları transferı?
        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          transfer başlığı kapandı, bari biraz burda vakit geçirelim. ee nedir son durum? düşüyor mu şikeciler
          mecbur kalınca geleceksenzi gelmeyiverin bi zahmet
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            UEFA nın FB ye "suçsuzsun" demesi imkansız zaten böyle bir karar almasının mantığı yok. çünkü adamlara suçlu diye ceza vereli 3 yıl oluyor. hala bazılarımız fb ye suçsuz diyecekler diyor, Böyle bir şey yok. fb zamanında "ben suçsuzum" diye zaten itiraz etti. en son CAS a itiraz etti ve cevabını aldı.

kısaca UEFA-CAS, fb suçlusun dedi ve bu iş bitti. 17 temmuzda beklenen ise bu işlediği suçun cezasının yeterli olup olmadığıdır. TS bu itirazı yaptı. Çünkü fb ülke içinde ceza almadı. şimdi burada UEFA nın önünde 2 seçenek var. Ya fb nin cezası yeterlidir diyecek yada yetersizdir diyecek, ek cezalar verilmesini isteyecek. durum bundan ibarettir.

eğer cezalar yeterli derse bundan sonra hiçbir federasyon şikeden dolayı kendi takımına ceza vermez. ayrıca bundan önce ceza alanlar itiraza kalkar. bunu da geçtim. sen bir takıma şikeden dolayı ceza veriyorsun ama o takım hiçbir şey olmamış gibi ülkesinde devam ediyor. Bunu nasıl açıklayacaksın dünyaya?

biraz mantıklı ve olumlu düşünelim diyorum

bu senin dediğini kaçbin defa yazdım kardeşim ama hala anlamak istemeyen taraftarlarımız var malesef şike süreci onların devrelerini yakmış

Yorum

• burda kupa gelmeyecek diyenleri tek tek not ediyorum

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 17 temmuzdan bir sey cikmaz Rte sikecileri aklar en kisa surede merak etmeyin...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mecbur kalınca geleceksenzi gelmeyiverin bi zahmet
                  siz yalnız hissedince transfer başlığına gelip adam toplamaya çalışmıyor musun? bu sefer de biz kendimiz geldik işte

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    siz yalnız hissedince transfer başlığına gelip adam toplamaya çalışmıyor musun? bu sefer de biz kendimiz geldik işte
                    bi kaç kere geldim tınlayan olmadı

Yorum

burda kupa gelmeyecek diyenleri tek tek not ediyorum
                      En öne beni not et, bir ihtimal fifa cas uefa feneri düşürebilir ama o kupayı bize tff hayatta vermez.
                      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En öne beni not et, bir ihtimal fifa cas uefa feneri düşürebilir ama o kupayı bize tff hayatta vermez.
                        tasalanma listenin 1 numarasında sen varsın

Yorum

• Kupa gelecek. En başından beri inandım.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

burda kupa gelmeyecek diyenleri tek tek not ediyorum
                            inan bende yapacaktım aynısını celalcim demekki ben senden çok yaşayacam

Yorum

• Özerkliğimize aykırı bir davranış olmaz’ vurgusu

Türkiye Ligi’ne müdahale absürt BİR TALEPTİR...

TFF, şampiyonun el değiştirmesi talepleri konusunda, “Federasyonların özerkliğine saygı duyan UEFA’dan Türkiye Ligi’ne müdahale talep etmek absürttür. Zaten UEFA’nın böyle bir yetkisi de yoktur” diye görüş bildirdi.

uefa nın küçük bir dernek olduğunu, TFF ye emir veremeyeceğini ve hiçbir yaptırım uygulayamayacağını belirten kısım... uefa TFF ye diş geçiremez, fifa cas felan ne yaparız bilmiyorum ama uefa TFF kadar güçlü değil, ligimize yaptırımda felan bulunamaz.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• TFF tam söylediğim şeyi yaptı.
                                Sezonu şampiyonsuz tescil edecekler en kötü. Amaçları kupayı vermemek.
                                Kupayı alsalar bile vermeyecekler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X