Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
E-mail inşallah hayırlı olur. UEFA'ya bu dakika'dan sonra güvenmiyorum, ama CAS kararı insanı rahatlatıyor.
Ayrıca kampanya için ayrı bir konu açılsa daha iyi olur.
Edit: 2 tane açılmış bileEn son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 21:24.
Yorum
-
Arada gülmek için Sabah gazetesine bakıyorum.
Bugünkü haberde Hanefi Avcı ile röportaj yapmışlar buna gore haberin başlığı şu: "işte Aziz yıldırım'ın cemaatin hedefinde olma sebebi"
Haberi açıyorsunuz haber şöyle: "Aziz Yıldırım hep cemaatin hedefindeydi."
Koskoca Sabah gastesi ne hallere geldi, tam komedi. Bu şunun gibi birşey, haber başlığı "işte olcan'ın galatasaray'a gitmek istemesinin sebebi" haberin açıyorsunuz "çünkü olcan galatasaray'a gitmek istedi"..
Fenerlilerle tartışmayı bırakalı çok oldu ama tartıştığım dönemlerde bu cemaat işine girdikleri zaman hep bu soruyu sorardım, cemaat sizden ne istiyor, neden size düşman, size ele geçirip ne yapacak felan.. hep kitleniyorlardı. Sanki dersiniz cemaat feneri ele geçirince meireles'e namaz kıldıracaklar.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Aym aziz yıldırım ın adil yargılanma başvurusu kararı.
Yorum
Yorum