Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Acaba diyorum 3 Temmuz 2011 günü kıyâmet koptu, hepimiz öldük sonrasında olanlar öbür dünyâda yaşadığımız şeyler mi...

O kadar acaip bir hâl aldı ki bunlar gerçek mi diye inanmakta zorluk çekiyorum.
    Sadece bir spor. Hayatın binlerce yönünden sadece bir tanesi.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece bir spor. Hayatın binlerce yönünden sadece bir tanesi.
      Öyle diyelim, akıl sağlığımızı koruyalım.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
        2010-2011 kupasını da kongre salonuna getirmişler o... çocukları..Zoruma gitti açıkçası
        Diğer kupalardan ayrı olarak yönetim kurulu masasına koymuşlar.

Doğrudur.O kupayı yönetim diğerlerini futbolcular almıştır.

(Diğerleri içindede bir çoğu yönetim masasına koyulması gerekir lakin kanıt yoktur.)
        Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Aydınlar’a sorular

Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar’dan cevabını beklediği sorular olduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: “Süreçle ilgili Aydınlar’a bazı sorular sormak istiyorum. Kendisi bunlara cevap versin, ondan sonra kongreye gelsin. Biz yargılamak için sormuyoruz, öğrenmek istiyoruz.

1- 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir?

2- Fenerbahçe Kulübü 2010-2011 sezonunda şike yapmış mıdır yapmamış mıdır?

3- Sayın Şenes Erzik ile Sayın Başbakan’a bilgi vermek için gittiğinizde, Sayın Başbakan size Fenerbahçe’nin şike yapıp yapmadığını sorduğunda siz kendisine ne cevap verdiniz?”

4- 4. soruyu sormadan önce TFF Futbol Disiplin Talimatı’nın 58. maddesinin değiştirilmesi sürecini anlatan Yıldırım: Fenerbahçe’nin şike yaptığına inanıyorsan, bu uygulamaları yapacak mısın? Fenerbahçe’nin şampiyonluk kupasını Trabzonspor’a verecek misin? Fenerbahçe’den puan silecek misin? Fenerbahçe’nin kazandığı ekonomik payları geri alacak mısınız?

5- Senin TFF başkanlığın döneminde 19 maçta şike olduğunu söyleyen Etik Kurulu raporuyla, aynı kişilerden oluşan Etik Kurulu’nun ikinci raporu arasındaki bu büyük farkın sebebi, senin görevde olmaman mı yoksa bu hukukçular yeterince bilgiye ve donanıma sahip değil mi?

6- Fenerbahçe’nin tesislerine, stadına ve müsabakalarına gelmemene rağmen, rakip takımın kutlamalarında marşlar eşliğinde onur konuğu olmanı nasıl açıklayacaksın?

7- Seni Fenerbahçeliler’in değil de Galatasaraylılar’ın desteklemesi tesadüf müdür. Sen, Galatasaray’ın Fenerbahçe başkan adayı mısın? Geçmişteki mesai arkadaşların Galatasaraylı Lutfi Arıboğan, İlhan Helvacı ve Ebru Köksal’ı da yeni yönetimine alacak mısın? Başkan olursan, TFF’de yaptığın gibi onlarla el ele vererek Fenerbahçe’yi Galatasaray’a katma projeni hayata mı geçireceksin?”

8- Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen ile şike sürecindeki hedeflerin hakkında neler konuştun, neler önerdin ve bunlara ne cevaplar aldın? Savcılık tarafından gizlilik kararı olan dökümanlarla ilgili, kendi evinde gizli belgeleri onlara göstererek bizim şike yaptığımızı anlatın mı? Kozmik odada olması gereken evrakın evinde ne işi vardı?

9- Başkan olursan, 19 maçta şike yaptığını söylediğin Fenerbahçe Kulübü’nün sporcularının alın teriyle kazandığı kupadan dolayı futbolcuların yüzüne nasıl bakacaksın? Şikeyle şampiyon olduğunu iddia ettiğin futbolcuları kulüpten uzaklaştıracak mısın?

10- Sayın Aykut Kocaman Orduspor maçına giderken, uçaktan inip sana Rıdvan Dilmen ile geldiğinde her ikisine neler söyledin ve neler yapmalarını istedin?

11- Futbolcu İbrahim Akın’a lisans verme şartı olarak, yapmadığı şikeyi itiraf etmesini söyledin mi, söylemedin mi?

12- UEFA müfettişi Cornu, Türkiye’ye geldiğinde İlhan Helvacı ve Lutfi Arıboğan ile havalimanın bir odasında kapalı kapılar arkasında 2 saat neler konuştu? Senin de katıldığın sonraki yemekte neler konuşuldu? Sorularımız bu kadar. Yarın kongrede ’Fenerbahçe şike yapmamıştır’ derse ben kendim kalkar onu alkışlarım zaten.

Aziz YILDIRIM'DAN AYDINLAR'A sorular..
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Şikecilerin kralı 61 yaşına girdi. Acaba !!! Mevlam sen ne büyüksün
            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Aziz büyük farkla kazanacak gibi duruyor şüphesiz lehimize olacak.
              Bordomavi.net

Yorum

• Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım’ın kendisine yönelttiği sorulara basın toplantısının son bölümünde yanıt verdi. Aydınlar, “Başkan olursa 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını Trabzonspor’a verecek misin?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bu kupa, yağmurda, çamurda takımı yalnız bırakmayan taraftarın, sahada ter döken sporcuların, her türlü zorluğa göğüs geren teknik kadronun analarının ak sütü gibi kazandığı kupadır. Bu kupa, tüm Fenerbahçeliler’in gönüllerinde sonsuza kadar kalacak bir şampiyonluk öyküsüdür. Şayet bu kupa bugün tartışılıyorsa, bunun tek sorumlusu Aziz Yıldırım’dır.”
                Aydınlar, Aziz Yıldırım’ın, “İbrahim Akın’a, lisans verme şartı olarak yapmadığı şikeyi itiraf etmesini söyledin mi, söylemedin mi?” sorusuna ise görüntülü olarak cevap verdi. İbrahim Akın’ın dün yaptığı “Mehmet Ali Aydınlar ile hiç görüşmedim. Kendisini sadece ekrandan tanıyorum. Böyle bir teklifi bana yapmadı” açıklamasını sinevizyon eşliğinde gösteren Aydınlar, “Utanmadan yalan söylüyorsun. Koskoca Fenerbahçe Kulübü Başkanı’nın sadece o koltukta oturması için yalan söylemesinden üzüntü duyuyorum. Bu örnek bile yeter. Bu ülkeye ve camiaya yaptığı yeter. Sana en güzel cevabı pazar günü Fenerbahçeliler verecek” ifadelerini kullandı.
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz ya adamlar basın toplantılarında itiraf ediyor ama herşey normal gibi karşılanıyor bu kadar mı işlemiş adaletin sadece güçlüler için olduğu kanısı insanların içine çok bktan bi ülke olduk kanıma dokunuyor arkadaş bu kadar ağır pisliklerin hala ekranlarda olması.

kendi gücümüzün farkında değiliz çok kopuk ayrı dünyalardayız iş adamından siyasetçisinise hepsi kendini düşünüyor bazı şeylerin farkına varsak buralara kadar gelmezdi olay.
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• kupa gelince bütün tv programlarını mail yağmuruna tutacağım.
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Aziz kazanırsa daha çok eğleneceğimiz ve şb'nin büyük cezalara uğrayacağı anlar yaşayacağız.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi bu maa görevini kötüye kullanmadı mı ? Adam ağzıyla itiraf ediyor bu durumu.

Yerin dibine batsın böyle adalet
                        Topluca dava acamazmiyiz?
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aziz kazanırsa daha çok eğleneceğimiz ve şb'nin büyük cezalara uğrayacağı anlar yaşayacağız.
                          Ben sahsen ümidimi kaybettim
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• Trabzonspor radikalleşmeli. trabzona ve trabzonsporu şuana kadar istanbul başta olmak üzere sistemli bir şekilde ötekileştirme politikası güdülmekte. Bu ülkede bizi aşağılayacak yorumlar ve fıkralar hep üretildi. bu ülkenin taşraya bakış açısı hep yanlıştı. sonunda ne mi oldu terör olayları oldu vs. Trabzonlu terörün içinde hiç olmadı ama basın tarafından hrant dink cinayeti ve evveline bakarsak hep bir günah keçisi muamelesi gördü. burada Trabzonlu lokal olarak türkiyedeki mozaikin en renkli ve en güzel halkası ama bunu istanbul ve ankara hep suistimal etti. Artık Trabzona ve trabzonspora düşen görev. domestik yapı içerisnde kendi dinamiklerini çok iyi kullanarak bu ülkenin Bilbaosu yahut barçası gibi davranarak. dostunu düşmanı bilmeli. düşmanlarıyla başta istanbul medyası yöneticileri tff vs kurumlar ile selamı sabahı kesmeli. sosyalizan bir tavır sergilemeli. kendi kabuğuna çekilmeli. çok çalışmalı sahada bunlara derslerini vermeli. bunun için ciddi ve kararlı tavır sergileyecek yöneticiler olmalı saygılar...
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Aziz biraz zor kazanır diye düşünüyorum çünkü bu işler paraya bakar bu konuda Aydınlar ve ekibi herkezi satın alacak kadar zengindir..

Hele fener de bu kadar satılık adam varken..
                              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                              Komünar..

Yorum

• Hadi UEFA ve CAS'ın beklenmesini yanlış bulsam da bir nebze anlayabiliyorum ama CAS'tan sonra bu iş çoktan bitmeliydi. Ne beklendiğini anlayamıyorum. UEFA'nın da ne beklediğini anlayamıyorum.

Yönetimin de TFF'ye başvurmak için niye bu kadar beklediğini anlayamıyorum.

FIFA, UEFA, iktidar, TFF, bizim yönetim...

Kaçınılmaz son belliyken, bunlar için işi biraz daha uzatmak niye bu kadar önemli. Niyetleri ne?

Gel de çık işin içinden.
                                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 02.11.2013, 13:45.
                                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Yükleniyor...
                                X