Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle olsun diyerek ŞİMDİLİK susuyorum o zaman

Yorum

• Kendi CAS kararini aciklama cüreti olmayanlarin, bunu sorgulayamayan koyun takipcilerine sirin gözükme cabalarindan ileriye gitmeyen bir prosedür ürünü.
      "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• Arkadaşlar konuştuğumuz konu Sadri Şener'in başarıları değil yanlış anlaşılmasın. Bende kesinlikle Sadri Başkanın en zor dönemde hatta imkansız gibi görülen bir zamanda takımımızı şampiyon yapmasından dolayı kendisine büyük saygı ve sevgi duyuyorum ama şike konusunda pasif kaldığını düşünüyorum. Ama Sadri Şener'i konuşmak şuan için yersiz bir hareket haklısınız.
        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• twitter hesabı olanlar allah için yazsın " ibda -c lideri aziz yıldırım gibi yeniden yargılama istedi " ...
          sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Eceli gelen köpek cami duvarına pisler

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              " İBDA-C lideri olarak 'Anayasal düzeni silah zoruyla değiştirmeye kalkışmak' suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Salih Mirzabeyoğlu'nun avukatları, yeniden yargılanma talebinde bulundu. "

ahahaha başvurun ulan teker teker başvurun
              İşkence yemekten dışarı çıkmaya hali kalmamış olabilir.
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bu eziklerin çoğu akıl fukarası
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Tapeleri kabul etmeyip, paralel diyenler bizi ayni tapelerdeki konusmalardan mi sikayet etmisler?

Biz UEFA' ya sikayet ettigimizde, resmi sitelerinden bunlar prosedur diyenler bugun umutlanmislar

Allah akil sagligi versin

Yorum

• Beyler ben 17 Temmuz'dan umutluyum ancak ŞB'in ceza yemesi konusunda umutluyum, gerekli cezalar verilecek,kupa elinden alınacaktır,buraya kadar herşey istediğimiz gibi gider,ancak sonrasında TFF 2010-11 sezonu oynanmamış sayar,bugüne kadar yapılanlar gösteriyor ki kupanın bize verilmemesi için her türlü kepazeliği yapacaklardır,biz artık sabırla 17 temmuzu bekliyeceğiz,olayların seyri yine zor olacak
                    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Isırmaya bile 9 maç ceza veren FIFA,
                      Şikeye, Irkcılığa ceza ver(e)meyen TFF
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 5 dk.
                        Yalan,yanlış suçlamalar ve maniple edilmiş tapeler.
                        Yalancı şahitler..
                        Hepsi bu.
                        Olan bizlerin uykularına oldu.
                        Mecbur cevap yazılacak.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Yeniden Yargılama Budur İşte
                          Hırsız Şikeci Asker kaçağı aziz Şimdi CASUS luktan yargılanıyor
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Kuyrukları sıkıştı şb yönetiminin. Karar öncesi son çırpınışlar bunlar. İnşallah hayırlı haberler alacağız 17 temmuzda.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Atilla Dilaver @AtillaDilaver 15 dakika
Kes-yapıştır yaparak tapeleri yazmışlar. Buna bir isim veriliyor ama biz yine de suç örgütü kendisine yakışanı yapmış diyelim)
 Salaklar bizi şikayet ederken bile şike yapmışlar belgede sahtecilik pavalı köpekler ne olacak
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bu haberi saklayın.. Hatta sayfanın bir yerinde sabit kalsın.. Çünkü zamanı gelince çok güleceğiz..
                                Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

Yükleniyor...
                                X